marți, 7 aprilie 2009

INGERI CU CORP UMAN


Comunicam astazi cu voi cu scopul de a va usura tranzitia prin vibratiile accelerate care au loc in prezent pe planeta.

Schimbarea energiilor este un lucru care ii destabilizeaza pe multi, deoarece in mod inconstient se percep tranzitand terenuri necunoscute si se simt nesiguri. Cum nu exista antecedente pentru asa ceva pe planeta, ei fac aceasta tranzitie fara harti.

Este necesar sa va pastrati seninatatea si echilibrul, deoarece voi nu necesitati doar “sosirea in port” , ci trebuie sa ii aduceti si pe altii aici.

Voi sunteti cei ce ii calauziti pe aceia care au ales sa nu aiba informatii despre ce se petrece in aceste momente. Voi v-ati oferit sa fiti ghizii fratilor vostri in aceasta tranzitie.

Va fi necesar sa sustineti lumina si sa inaintati. Iar pentru a face aceasta trebuie sa ramaneti centrati si in armonie.

Dar desi v-ati oferit pentru aceasta misiune, atunci cand vine momentul sa actionati, de multe ori fricile voastre va fac sa va retrageti, va franeaza.

Pentru a va putea reintoarce in centrul vostru cu usurinta, va rugam :

1) Ajutati-va de respiratia voastra. Respirati foarte profund si "locuiti" complet in corpurile voastre, in timp ce simtiti conexiunea profunda care va uneste cu pamantul si cu cerul.

2) Folositi muzica. Alegeti orice muzica va centreaza. Puteti intona sau asculta mantre, cum ar fi “Om Mani Padme Hum”

3) Rugati-i pe ingerii si ghizii vostri sa va conduca de mana si aveti incredere. Stiti in inimile voastre ca suntem aici pentru a va ajuta si a va insoti in acest pas pe care il face umanitatea. Aveti certitudinea ca fiecare dintre voi este inconjurat de un grup mare de ingeri, care cu iubire si daruire asteapta cererile voastre.

4) Si cel mai important dintre toate, ramaneti in IUBIREA UNICA cu inima deschisa si fara judecati. Stiti ca fiecare fiinta care se apropie de voi o face pentru un motiv pe care cu siguranta nu il cunoasteti.

Voi sunteti ingerii terestri, ingerii cu corp uman.

Aceia care nu pot inca accepta legatura cu planurile mai subtile vor sosi la voi, ingerii care pot vedea, in cautare de ghidare.

Uneori, aceasta ghidare se va face prin cuvant, alteori prin simpla prezenta, prin perceperea seninatatii voastre, a increderii voastre, a centrarii voastre.

E o catena a Iubirii. E frumos. La fel de frumos cum este intregul Univers.

Eliberati-va temerile si inaltati torta IUBIRII UNICE pentru toti aceia care se simt inca in separare.

Va iubim, sustinem si admiram.

In IUBIREA UNICA, intotdeauna cu voi,
Gabriel

(traducere din lb. spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar) http://karunalight.blogspot.com/2009/04/ingeri-cu-corp-uman.html-acest articol e scris de f

Un comentariu:

nakudo spunea...

pentru cei ce vor sa accese blogul ei-au sa traiasca lucruri miraculoase