duminică, 26 aprilie 2009

SUPER INTERZIS

Dupa eruperile emotionale din ultimele doua zile,foarte mult am incercat sa pun in balanta:mintea sau inima.Gandirea si inima de comun acord au spus acelasi lucru:tot Matrix-nu stiu ce revelatie a avut scenaristul dar oricum a avut-o,asta e cert.
Tot am postat materiale preluate super exact din diferite surse,legate de nediscriminarea si egalitatea dintre oameni,indiferent de rasa,sex sau mod de gandire.
Dupa o evadare in Vrancea,vreau sa va zic ca Pamantul e la propriu bolnav,m-am speriat de ce am putut sa transmit dar si mai rau m-am speriat ca unii ar putea sa ia de bun tot ce am scris si sa faca ca atare.
Chiar nu vreau sa fiu ipocrita si pot spune ca nu intotdeauna balanta existentiala inclina corect,cel putin ca percepere rationala.
Am postat mesajul rabinului Moses Rosen,dar gandindu-ma mai clar azi(mancasem un nap)-pot sa spun ca fiecare popor isi va apara valorile si se va considera "Alesul".Nu exista fratilor asa ceva...Nici evreii,nici nu stiu ce popor ca ar fi mai bun ca noi...Toti suntem in aceeasi mocirla pe care tot noi am creat-o.Divinitatea,saraca,nu are nici o vina.Putea sa ne faca niste simpli roboti programati,dar cel mai important lucru:ne-a dat libertatea de a alege,cum sa procedam.
Cineva mi-a spus:Alegerea incepe super stupid,unul rupe painea,altul o taie...in final tot o mananca...iar unul alege egoismul,altul sacrificiul.Concluzie:tot actioneaza cumva.
Sunt imprastiata si "criptica",vorba cuiva drag...luati din ce postez doar ce va foloseste si faceti abstractie de rabufniri.
Legat de evrei,Gabi,este doar o chestie de magnetism care se explica prin faptul ca suntem crestini(ca popor)dar nu neaparat este si reala perceptia.Tot asa cum instinctiv in viat unii oameni iti plac si altii iti displac.Totul e o alegere si un risc pe care ni-l asumam.
Asa ca eu personal,mai devreme sau mai tarziu,inteleg de ce am ales unii oameni si anumite situatii si pe altii nu.
Totul este filtrat prin simtirea si gandirea voastra proprie.Nu neaparat este reala.Si apoi sa-mi zica unul din voi ce este realitatea cu adevarat!?
Tin sa specific ca nu detin adevarul suprem si ca nu sunt centrul universului.Toti suntem cu cota de probabilitate.
Instinctiv,pot spune-ca totusi nu m-am inselat vis a vis de anumite persoane,nu stiu ce magnetism m-a atras spre ele dar daca le-am "simtit" inteligente-asa a fost-iar daca le-am simtit "cu inima"-asa a fost.
Multumesc oamenilor cu care am interactionat ca nu mi-au inselat "simtirile si logica" si nu uitati ca e doar punctul meu de vedere-iar eu nu detin adevarul suprem si ca pot fi la fel de superficiala ca multi altii.
Cu drag,
Nakudo

4 comentarii:

Uncas spunea...

Mai lasa naibii filosofiile,ai auzit ca a ajuns blogosfera si la stana?!Iti zic pe mess de cine e vorba ca iar mai lezez pe cineva.Mioritooooo!

Uncas spunea...

Acu sigur ma las de fumat...

nakudo spunea...

daca nu ..poate nu ma asemeni macar cu capra..zau..ca-s dusa...da nu cu doru-vanatoru...ma gandesc sa scriu ca reprezint Moldova?-nu ca trebuie sa -mi pun si poza...lasa ca eu ma simt romanca pana-n maduva...maduvei oasoase...daca ai sti ce bine m-am simtit printre olteni...la dunare...superbi romani..ca trairi si ospitalitate...cineva..oricum te vinde pentru o oaie...

Uncas spunea...

Oaia... e precum camila penru beduini.
Ciobanul...e tot cioban.