sâmbătă, 13 iunie 2009

Frederic Chopin- Nocturne No 9 in B Op.32 No 1



Frederic Chopin- Nocturne No 9 in B Op.32 No 1
Vezi mai multe video Diverse

7 comentarii:

codeus spunea...

te astept si pe celalalt blog de pe wordpress sa-mi dai si acolo note. )))da clic pe id-ul de la comentul asta ca-ti pun adresa de la wordpress.ti-am lasat raspuns pe blogspot la comentariul tau )))

Gaby spunea...

ma bucur ca esti din nou aici:)

Anonim spunea...

ai revenit,ma bucur,sincer,dar im pare si rau ca ai necazuri,sa fii tare.Daca muzica de mai sus era pe 5 era pt mine nu?iti multumesc.
...................IUBIRE+LUMINA

nakudo spunea...

muzica e pentru toti cei ce au capacitatea sa-i simta vibratia si puterea..muzica e ceea ce nu poti arata prin fapte si vorbe...iubire si lumina si tie...nu ma dadaci ca nu ma vad victima...niciodata si-n nici un context..

Anonim spunea...

nu te inteleg ce e cu dadacitul?cu victima cu niciodata si cu niciun context? nu pricep scuze iar despre muzica;Muzica este o revelatie mai mare decat toata intelepciunea si filozofie.Muzica estesolul in care spiritul gandeste si creaza.Ingerii sa te pazeasca

elena marin-alexe spunea...

Chiar in aceasta seara pe la ora 21.00 am ascultat Nocturna, [la telefon]interpretata la pian de nepotica mea Eliza de la Cluj. Sunt f. fericita si ma bucur de 'coincidenta'.Te imbratisez.Elena.

nakudo spunea...

o ...sa stiti ca trairile se transmit...si muzica e un alt fel de a spune lucruri nestiute de nimeni...sant inebunita dupa nocturne...sa ascultam impreuna