duminică, 25 octombrie 2009

TOATE DE AZI-PAUZ A



INTOARCEREA ROMANISMULUI SAU IN CURUL GOL DIN NOU

Contrar la ce m-am asteptat astazi am fost foarte grav atinsa la corazon.Cu ocazia zilelor comunei marele om si artist,,Irina Loghin" a spart conventiile normale.Chiar daca ma doare ...ca o fi sincer sau doar o tactica psihologica,nea primaru e foarte destept.Chestie pentru care imi scot palaria in fata lui.Daca omul e tare -e tare,bre ce sa comentez.Astazi artista care ne-a onorat cu prezenta sa vreme de doua ore,plina de umor si carisma de am ramas blocata.Ma asteptam la compromisuri ca in fiecare an dar anul asta chiar am fost lovita tare in inima.Aceasta femeie a venit reiinviind romanismul,traditia si respectul pentru stramosii nostri.Cea mai tare chestie-copiii au fost dezinvolti si fara complexe,ea insasi fiind super umana,drept urmare copiii au asaltat-o fara fite si false fatete.
Lovitura sub centura am primit-o cand parintii mei au primit diploma de fidelitate pentru cei 50 de ani de casatorie,recunoasterea contributiei lor la pastrarea valorilor romanismului,traditiilor si respectului pentru valorile familiei...pentru portul national,arta,folclor.Azi sant din nou in curul gol in fata voastra si vreau sa spun ca sant tare mandra ca sant fiica lor si ca au ales sa-mi dea viata.
Legat de nea primaru indiferent de motivatii si cum a vazut lucrurile...ma inclin in fata cunoasterii psihologice ,umane si dominarii maselor.E bun...ce pana mea...e un supravetuitor.Daca ar fi cadru didactic tare m-as bucura...as avea cu cine colobara la nivel neuronal pentru optionale,baletat,pictacit,muzicile...adica chestii in care sant buna tare.
Sincer ...sant mandra ca sant romanca,moldoveanca si ca am parintii pe care ii am.Sagetata in corazon,incapabila de cuvinte prea multe.Astea sant fotografiile si consumarea netului...da vorba lui Cristake-pot consuma cat net vreau...ca-s de valoare...bre.

-PARTEA DE SEARA-CONVORBIRE SUPER DIRECTA CARE MI-A PLACUT GROZAV...-



Zborul este permis atata vreme cat nu esti nevoit sa te raportezi la oameni.Nici un zbor nu este pe pamant pentru ca si zborul e la comun,el se face dupa reguli stabilite de altii sau si grav,,experimente"in metanoialor(vezi legaturi cu terminatii --ia).
Noaptea Valpurgiei numai exista si nici cozi de matura ...s-a inventat mopul si teava de la aspirator.
O sa experimentez si eu ceva bestial si dupa aia o sa incerc sa-i conving pe altii ca sant cea mai desteapta,o sa scriu o carte si poate cineva o sa faca ca mine.
Si daca e teapa ce?
Cineva va crede ca a evoluat super...
As mai scriu..dar doare ca am vazut dincolo de scris..si am perceput real...chiar reala perceptie...bunurile care le vreau umane sant deja luate....legate..legalizate...vai daca scandalizez audienta cu sinceritatea...
Sentimentul inutilitatii logoreii si scrisului e prea puternic.
El ca si mine ar vrea sa fie copac.Undeva ...sadit si uitat.Oamenii sa numai intrebe nimic ci doar sa perceapa creanga si frunza.In mila omeneasca poate cineva o sa ne curete de omizi utopice si o sa altoiasca fructe percepute uman...Eu ramane sa cred ca pot calca orice conventie in supravetuirea mea in jungla umana limitata redusa...sa risc...dar nu m-am inselat si stiu asta...santem la fel.
Daca nu o sa facem fructe ...santem buni si asa ..macar facem umbra....si racoare...glas.

10 comentarii:

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Felicitari pentru parintii tai!
Irina Loghin este prahoveanca, casa parinteasca este la aproximativ 25 de km de mine.La noi este foarte iubita, maica-mea cel putin, nici nu respira cand o asculta.
Sa ai o seara frumoasa!

nakudo spunea...

da miki a povestit multe despre valea prahovei si am auzit cele mai tari bancuti cu primari...ha-ha..am avut ieri o zi superba si inca nu rationez ca ai mei sant de 50 de ani impreuna....si aici e iubita si are un talent aparte de a se apropia de oameni...o zi minunata sa ai miki

Cristake1974 spunea...

Păpuşe, tu îţi dai seama că eşti parte din liantul care i-a ţinut p'ai tăi in togetherness timp de 50 de ani? Sigur că îţi dai. Bravo lor!

Mi-ai schimbat niţel părerea despre doamna Loghin. Care nu era dintre cele mai bune, mai ales în privinţa activităţii ei de parlamentar.

Hai să trăieşti şi să ai o săptămână marfă.

nakudo spunea...

papusel draga..normal ca,virgulele bre..copiii sant un liant ce sudeaza sau macar faci compromisul sa stai pentru ei impreuna...da nebunii mei chiar se iubesc si acum...la 74 de ani sant niste mosnegi pasionali si sui care se gelozezsc ca la pubertate...si nu santem copiii facuti in accidente de fecundare..is tare mandra de asta...apoi papusel is ei nedumeriti ce copchil dement au..da tare-si mandri si se lauda pe ascuns....Cristake...aceasta maestra in realitate e un om deosebit...super modest si de bun simt..si un luptator..copiii au adorat-o ca interactiune si barfele cotidiene vor fi intotdeauna...stii de ce ?ca nimeni nu-ti poate lua visele...nu discut politica..eu cred doar in circ si paine...te imbratisez moldoveneste..dileala si o saptamana cu role si rau de inaltime

Bejenaru Gabriela spunea...

sa-ti traiasca parinti si sa fiti fericiti,sper sa ajungem si noi la varsta lor daca reusim asa cum ai spus tu sa supravietuim in jungal asa umana limitat redusa,o saptamna cat mai frumoasa si te imbratisez cu drag.

nakudo spunea...

multumesc draga gabriela...nu cred ca mai exista oameni capabili de emotii si nebunii ca ei...suravetuim draga mea...sa nu te indoiesti nici o secunda ca supravetuiesti...esti puternica..iar inima si adevarul si sinceritatea sant armele tale de necontestat...cu multa dragoste te imbratisez si eu...prietena frumoasa

Nicolae Anca spunea...

Multi ani inainte si numai bucurii le doresc si va doresc!
E frumos sa simti ca au trecut atatia ani si multumirea sentimentala e inca prezenta.

O zi cat se poate de placuta!

nakudo spunea...

Anckhiy-multumesc mult...se iubesc demential..si acum..dar sinceri cand se certau din gelozie as fi preferat sa fie musulmani..asa macar unul ar fi tacut...te imbratisez cu drag...pentru ca as vrea sa nu fi asa trista cum te simt ultima perioada pe blogul tau...

Nicolae Anca spunea...

Da, sunt cam trista... iti multumesc mult pentru imbratisare si cuvintele frumoase.
Nu toate sunt asa cum ne dorim, din pacate; dar zilele bune vor veni.

Te pup!

nakudo spunea...

Anckhiy-esti un om deosebit si artistii pricep si traiesc mai mult ca altii emotiile cu bune si rele...dar e un pret care se merita platit..sa recunoastem....zambeste si fa un dans de culori..ha-ha.te imbratisez cu mult drag ..o zi zambareata sa ai