sâmbătă, 21 noiembrie 2009

ASTERNUT


Astazi ti-am pictat numele in culori stiute de mine...pe care apoi le-am soptit inspre cer,invaluire de nor plutitor pe care zeii isi odihnesc tampla.Aternut sa faca faca eternitatea din cantecul vietii pe care il transpiri cu fiecare miscare,am sadit in inima mea toata dorinta ta de lumina sau poate lumina insasi ce izvoraste din tine.
In fiecare zi ma infasor de departe pe gleznele tale ca sa-ti pot simti fiecare pas...fiecare drum...si sa pot culege fiecare lacrima plansa pe ramuri de brad,verde etern.
Astazi ti-am pictat numele in arpegii sonore care au facut sa infloresca ciresii,miez carnos de spirala inchisa in muzica universului.
Cu cozi impletite de cer si durere...imi impletesc umbra alungind-o in soare.Ating miracolul ce l-ai creat pe sevalet si te simt ascuns,intr-o alta lume in care mi-ai permis sa patrund,in careingerii isi gasesc refugiu cand sant obositi.Si aruncandu-te ploaie pornita de la pamant inspre luna...nu-mi doresc decat sa stai cu capul pe pantecul meu iar eu atingandu-te lin sa te pot inchide in flautul meu fermecat,clipa de clipa.Iti las liber spiritul,coloana infinita de lumina spre cer.

14 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

minunat nakudo...fara cuvinte...creatia ta, sunet de flau si curcubeu de culori izvorate din ea...o arta care spune prea multe desre artista...

elena marin-alexe spunea...

Iar ai dat frau liber metaforei sa se ia la intrecere cu splendoarea cuvantului...
Astazi ti-am pictat numele in arpegii sonore care au facut sa infloresca ciresii,miez carnos de spirala inchisa in muzica universului.
Ma agat de frumusetea cuvintelor tale ca sa pot trece in alta lume unde nu poti ,decat daca esti invitat de muze.

Marius Ola spunea...

Astazi ti-am pictat numele in arpegii sonore care au facut sa infloresca ciresii,miez carnos de spirala inchisa in muzica universului.
O imagine plină de viaţă de esenţă, de frumos.
O sâmbătă minunată îşi doresc:)

nakudo spunea...

tot zic ca mi se pare sarac ce scriu fata ce simt...gasesc eu o solutie intr-o zi....ieri daca nu pictam se pierdea din culoarea interioara si mainile parca erau zombilici...mergeau singure...te imbratisez iubito,raza m-a inspirat si darul cu cateii..:)

nakudo spunea...

saru mana draga Doamna Elena...stiti ca eu scriu plecand departew tare si va multumesc ca de multe ori m-ati transmutat dincolo de realitate..prin traire si darul iubirii si prieteniei si santeti cea mai tare mama negenetica...am primit ieri materiale de la Cesc si mi-a umplut acest om sufletul de traire si frumos...iar eu am scris...e inspirata de el aceasta postare...si ma repet as vrea oamenii ca el sa nu moara niciodata....va imbratisez

nakudo spunea...

multumesc din suflet draga Marius...si eu tot am recitit zilele astea poeziile tale....si le astept cu nerabdare...poeziile tale sant vii...te imbratisez cu drag si o duminica frumoasa ca tine

Bejenaru Gabriela spunea...

o creatie de toata stima.mi-a placut ultima fraza,,iti las liber spiritul ,coloana infinita de lumina spre cer,,un week-end minuant draga mea.

nakudo spunea...

saru mana draga Gabriela...stiu ca tu chiar traiesti textele mele.intr-o zi o sa-ti si spun cum stiu.Esti un om minunat..te imbratisez si sa aveti o duminica frumoasa in care sa faceti abstractie de doaratat si mizeriile lui...te puup..om frumos

Lisandru Cristian spunea...

"nu-mi doresc decat sa stai cu capul pe pantecul meu iar eu atingandu-te lin sa te pot inchide in flautul meu fermecat" - frumoase gânduri într-o astfel de zi în care pasiunile politice sunt dezlănţuite...

BeBe^^ spunea...

Din nou Nakudo... Superb. Bravo Bravo. :)

nakudo spunea...

niciodata nu amestec draga Cristian...terestru cu zborul6...o seara frumoasa dragii mei

nakudo spunea...

multumesc mult smile....te imbratisez

Bejenaru Gabriela spunea...

multumesc draga mea dar astazi am lucrat,iar aberatiile lui doaratat la-m citit si sincera ma plictisesc si nici nu mai deschid blogul lui,am vazut cateva postari de toata rusine ,te imbratisam cu drag.

nakudo spunea...

va intorc imbratisarea in zi de luni...o saptamana cu flori in par si uniti in tot ce faceti..draga Gabriela