vineri, 13 noiembrie 2009

Cantec


E absolut miracol sa stiu ca undeva exista doua palme in care te poti abandona complet in siguranta...leganat si zambind.Am o inima in care pot zbura,care imi da viata,care ma invaluie cu mireasma de copilarie si tei.
Mana in mana...zburam mereu printre culori zidite din lacrimi si cautari...prin cantec de strune-n chitara,prin cuvinte care canta metamorfoza vietii data pe panza existentiala.In hamacul trairii interioare ne leganam mereu.Stransa la pieptul tau ma asez in bratele tale care ma imbraca cu multa lumina.
Uneori plang.Plang pentru ca existenta mea materiala nu poate exprima tot ce-ti daruiesc zi de zi.
Santem invaluiti in neinteles si cautari de eternitate inapoi.
Transform timpul in apa care da viata vesnica si te beau zi de zi si noapte de noapte.Distantele dispar si sant alaturi de adierea ta mereu.
Astazi...ma topesc pentru tine...in tine...cu tine...mereu.
Cautare eterna,eternitate in noi si in afara noastra.Stiu doar ca nu pot exploda si sa ma refac decat in genele tale ce-mi daruiesc vederea dincolo de perceptie.
Vreau durerea si boala terestra sa fie doar un monstru pe care sa-l pot decapita fara nici o vina.
Si stiu ca esti doar un inger care ma protejeaza mereu prin iubire si spirale de timp,vise,de omenesc inchis in zbor.
Vine ziua in care o sa urcam din poarta in poarta cu aripi ingenuncheate in cautari comune.
Doar atat pot face...sa-mi despletesc parul pentru tine si sa fiu Eu.Dans si vartej si femeie si om si inger si speranta.Pentru tine cant si dansez zi de zi ...prin gand,prin gest,prin vis,prin realitate si fapte.

11 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

"Uneori plang.Plang pentru ca existenta mea materiala nu poate exprima tot ce-ti daruiesc zi de zi"

minunat nakudo si prea adevarat...

nakudo spunea...

mult prea adevarat..si cuvintele sant sarace....raza:)

Marius Ola spunea...

Am rămas mut. Mut de admiraţie. Asta pentru că aşa cum ai spus "Suntem invaluiti in neinteles si cautari de eternitate inapoi".
Toate cele bune:)

nakudo spunea...

multumesc mult draga marius...si tie tot ce-i bun sa fie cu tine...si eu citesc tot ce postezi...dar nu ma pricep la jocuri politice asa ca nu stiu ce as putea spune:)

BeBe^^ spunea...

Cat de frumos Nakudo... Cat imi place... Am citit si recitit si nu m'am plictisit. Stau si imi imaginez tot ce ai zis tu aici si... e asa de perfect.^^

nakudo spunea...

si eu draga mea smile sant hipnotizata de tot ce scrii si este dincolo de randuri...acasa sa fii mereu aici si oricand vrei si in realitate.te imbratisez cu mare drag

Marius Ola spunea...

Nici eu nu mă pricep la jocuri politice, mai ales că nu prea există politică la nivel românesc, dar încerc să înţeleg suragatul autohton. Deh, asta mi-e profesia:)

Marius Ola spunea...

Aşea, şi mi-au rămas în minte începutul articolului tău "E absolut miracol sa stiu ca undeva exista doua palme in care te poti abandona complet in siguranta...leganat si zambind"

PS: Mai scriu şi poezie din când în când. De obicei în weekend. Şi nu e politică. Am scris şi pamflet politic, dar pe acela îl păstrez pentru un volum special:)

nakudo spunea...

vin sa citesc tot..imi place tot ce scrii da nu stiu cce sa melitez asa ca tac:))-marius

Andrei Răduţu spunea...

Frumos articol:)

nakudo spunea...

multumesc:)