luni, 16 noiembrie 2009

MI-AR PLACE


Mi-ar place sa ma lasi sa te port in lumea mea in care culorile se combina nascand o lume noua ce se vrea populata.Unde palmele noastre pot mangaia cerul,unde ingerii stau cu noi la masa sorbind din potirul caldurii umane.
Unde trupul tau este pagina pe care-mi pot scrie gandurile si pulsatia.Unde fructele sant fructe si florile sant flori...mereu.Tu sa stai sorbind din paharul cu vin,cu inghitituri mici,ironice si tacate-n ochii negri,in care nu poate pluti nimeni in afara de mine.Pipa sa fumege lin ca un batran carunt ce-ti spune povesti din trecut si viitor.Prezentul sa-l tesem in noi.Impletitura stranie de negari,de razvratiri si atingeri.
Mi-ar place sa ma lasi sa-ti arat lumea mea...in care in fiecare zinasc...un lucru nou,o stare noua,un nou sunet.In care norii pot fi galbeni si apa verde,in care copacii sant vaporosi si albi cu reflexe albastre.In care caii pasc doar idei si beau raze de soare din palmele noastre.
Unde trupul este punte sigura pe care pot pasi spre un alt taram.Unde poti umbla complet gol si sa-ti admir pielea aramie,sclipind a carbune aprins.
Mi-ar place...
Sa nu ma trezesc nicioadata din visul ce-l visez...in lumea mea.

7 comentarii:

BeBe^^ spunea...

Si eu am o lume a mea. Doar ca nu o pot prezenta asa de frumos. Dar stiu ca si lumea mea e ceva perfect... ,,Unde fructele sant fructe si florile sant flori...mereu."

Marius Ola spunea...

Frumos poem. Aa extras un pasaj care îmi place mult "ingerii stau cu noi la masa sorbind din potirul caldurii umane".
Mai mult poemul l-am asociat cu melodia lui Bitza cu Loredana, ajungând cu cititul pe aici: copacii sant vaporosi si albi cu reflexe albastre.

Marius Ola spunea...

Hihihi, acum am văzut şi textul de la vidioclip - legătura cu vidioclipul era deliberată:)

nakudo spunea...

poate crezi draga smile ca nu o poti prezenta...nu e real..oricine are puterea de a trece dincolo de cuvinte ,ajunge sa simta lumea ta..iar eu am gasit o lume absolut fascinanta la tine si un Om in adevaratul sens...te pooop si-mi esti tare draga

nakudo spunea...

normal ca era o legatura imbarligo cioroasa pe acolo draga Marius...da Cristake imi facu la un moment dat cu dedicatie cu iz de Bahlui si baieti faini de eu,stiind ca e fan Bitza nu m-am putut abtine sa nu-i intorc serviciul...:))
textul e ca la tine ...adica vorba domnului Rotaru..multi se intreaba bui ii este scris...cu cine e..povesti...omul nu pricepe ca un scriitor..scrie retraind trecutul.traind viitorul sau chiar caytapultandu0-se in viitor...hi-hi...dar asa am simtit si am scris..o zi frumoasa MARIUS

Lisandru Cristian spunea...

"Unde trupul tau este pagina pe care-mi pot scrie gandurile si pulsatia" - superb, Nakudo, superb...

nakudo spunea...

MULTUMESC DIN SUFLET DRAGA cRISTIAN...o zi minunatasa aveti...