marți, 24 noiembrie 2009

Noi


In marele ocean de flori plutitoare ale vietii,nu ne-am lasat niciodata purtati de valurile pamantului departe unul de altul.Precum talazurile care se izbesc nascand spume si muzica cantata de sirene...am calatorit...mereu,mana in mana,frunza in frunza,nascand o lume reala a atingerilor din hohotul cerului impreunat cu pamantul.
Santem pesti electrici ce calaresc caii de mare in unduire de vis si imbratisari calde,umane.In noptile in care cobor din trasura cereasca...calc aerul,incet sa nu-l strivesc si cu toba in mana iti cant vechi incantatii de dragoste.Pot zbura in interiorul tau fara sa ma prabusesc niciodata.Si inima ta este un scut ce ma fereste de tunete si ploaia rece de toamna.
Santem doua partituri scrise in acelasi timp la mare distanta si care prind viata cand luminile in sala de concerte a oamenilor se sting.Santem clocot de adancuri ce-si netezesc lava...trup langa trup si inima langa inima,cautandu-ne febril,completandu-ne.Prin tacere si buze ce se cauta insetate...prin prinderea clipei in pantece si stomac.Prin miscarile tale continuii ce ma ating si descopera cu o ritmicitate ce da timpului un alt sens si o alta impartire a orelor.Putem calatori mereu in cele doua lumi.
Pana intr-o zi cand absorbiti total unul in altul...ne vom transforma intr-o pasare necunoscuta de mari inaltimi.

11 comentarii:

Marius Ola spunea...

"Pot zbura in interiorul tau fara sa ma prabusesc niciodata.Si inima ta este un scut ce ma fereste de tunete si ploaia rece de toamna"... Frumos.
Mi-a plăcut mult împletirea celor două lumi, care au ca rezultat zborul unei păsări necunoascute. :)

elena marin-alexe spunea...

Pot zbura in interiorul tau fara sa ma prabusesc niciodata.....

dar nu pot sa-mi adun aripile pentru macar o singura rotire in interiorul meu, caci m-as prabusi in incertitudine si teama...o adanca teama de necunoscutul din inima mea.
Ai atins si atingi laturi nebanuite...Iti cuprind inima in palmele toamnei...

nakudo spunea...

multumesc Marius..o seara minunata sa ai

nakudo spunea...

saru mana mult...daca dumneavoastra nu ma cititi in interior..apoi cine,draga prietena Elena?va imbratisez cu drag

BeBe^^ spunea...

Intr-adevar Nakudo. Calca cerul cu grija si canta-i. In viziunea mea, cerul a apreciat de fiecare data muzica buna! :D^^ Toate imbratisarile si o zi buna!

nakudo spunea...

de cand am cunoscut oameni minunati ca tine draga smile...toate zilele sant bune...o seara cu mozart si zbor si apa curgatoare mistica de Braila ...iti doresc...te pup...

BeBe^^ spunea...

De unde apa mistica in Braila draga mea? Doar poluata... Te invit sa vii sa vezi ca am dreptate.

nakudo spunea...

dar curge...smile...asta e cel mai important...am sa vin...cat e de la galati la braila?plus ca am prieteni care au facut facultate la iasi...si drept sa spun...mancarea care o trimiteau mamale de la braila era tare buna...buna..buna:))

nakudo spunea...

chesyia cu galatiul,smile,este pentru pasiunea mea pentru Dunare...

BeBe^^ spunea...

Braila nici nu se compara cu Galatiul draga mea. Sunt diametral opuse...

nakudo spunea...

draga mea smile...eu periodic fac drumuri cu masina.in acea zona..tecuci,barlad,galati,vrancea..etc..de la tecuci oricand pot ajunge la tine...mai putin ultima perioada de cand mai un copil mic..adica tata...dar ajung dupa sarbatori...la multi ani omule pentru azi...te imbratisez..mult.