joi, 17 aprilie 2014

Vama - Dumnezeu nu apare la stiri [videoclip]

6 comentarii:

.✿*E LENA*✿. spunea...


Iti doresc ca bucuria invierii domnului sa iti umple viata si sarbatoarea Pastelui sa fie o lumina pe drumul greu al vietii. CRISTOS A INVIAT!
Mulțumesc de vizită draga mea,Ștefi!
Pup cu drag!

P.S.sper să ne mai auzim.

nakudo spunea...

Adevarat a inviat!draga ELENA.astazi ma gandeam...doamne ce deficitari santem noi oamenii si egoisti si vanitosi.Cate clipe minunate am petrecut alaturi de franturi din inima ta pe bloguri din 2008 inspre aceste timpuri.m-am privit in oglinda si mi-a fost rusine.parca mi-a fost spalat creierul de oameni frumosi si calzi si buni ca tine.Ietare.Si te imbratisez cu toata dragostea.verde maxim ca si inima ta.sigur o sa ne auzim si o sa impartasim din trairi.

Unknown spunea...

ba uneori oamenii il aduc si la stiri.
ar trebui ca noi sa il facem mai des sa apara unde trebuie.

nakudo spunea...

in primul rand bine ai venit,Bianca.drept sa spun nu-s fan Tudor Chirila dar mi-a placut ,,metafora".el trebuie sa apara in inima si asta sa se oglindeasca in exterior.imi place cum si ce scrii.sa ne recitim cu placere.

elena marin-alexe spunea...

Apare ...dar contrafăcut....

nakudo spunea...

clar asta,doamna Elena,pentru interese si manipularea maselor si afaceri.El,trait real se vede in viata noastra prin lumina ce o transmitem.e adevarat ca unii o vad altii is prea orbiti si goi.cred ca videoclipul asta e esenta societatii actuale.ca de obicei ma uit,,in oglinda"va pup si imbratisez maxim pentru capacitatea de patrundere a ce am vrut sa transmit.paranteza-sa stiti ca rad cu gura pana la urechi.cred ca e rau ca nu-s complexata..hi-hi