joi, 13 august 2009

IUBIRE


Cand ingerii mor si cineva le frange aripile lanul cu maci devine a doua ta casa.Iei cu tine un copac cu tine care vrea sa te nasca si te ascunzi la umbra lui.Din crestet...stand culcat iti pleaca petale de somn si nelinistiti pana la cer...ca o spirala..Brancusi coboara pana in suflet.
Petalele macilor iti fac sanii vii...si cu lapte matern hranesti paradisul.Din buze iti cresc frunze si ape...aerul,pamantul si vantul...intra in hora de iluzii si cantec.
Cand ingerii mor si cineva le frange aripile,lanul cu maci e casa ta-nestiuta,te unesti cu pamantul ce patrunde febril in tine si totusi cald si din par iti tese panze de coriandru si serpi alunecosi si taraiti pe care tu ii saruti...aripi de dragon ce-or sa creasca si din inima ii dai jar si lumina.
Cand ingerii mor...arunci orice haina in necunoscut si lasi trupul tau sa devina liantul iubirii ce se ascunde-n seminte.
Vantul iti va mangaia gatul si iarba te va-nvalui in miros de lucerna.Sanii nasc noi vise,idei si in sfarsit ai sa ajungi spirit liber.
Copacul ...te va acoperi cu comete si universul iti este amant.


Azi te-am uitat in mine adanc,cand ai sa incepi sa te sufoci de iubire...am sa stiu ca pot sa plec,pe-un hal inhamat cu jertfe de oameni si coama de nori prelinsi si albastri.
Azi te las...o secunda in mine adanc...sa poti simti ce n-ai simtit niciodata.

13 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

cand ingerii mor ei devin stele, flori sau...oameni minunati...ca tine:D

Cristian Lisandru spunea...

"Azi te-am uitat in mine adanc,cand ai sa incepi sa te sufoci de iubire...am sa stiu ca pot sa plec,pe-un hal inhamat cu jertfe de oameni si coama de nori prelinsi si albastri.
Azi te las...o secunda in mine adanc...sa poti simti ce n-ai simtit niciodata" - spechless...

life spunea...

ce poate fii mai frumos decat iubirea?...

nakudo spunea...

multumesc draga raza...mi-ar place sa fiu asa minunata...dar nu sant crede-ma am bubele mele negre...tu esti minunata si celelalte..life..oriana..gaby

nakudo spunea...

multumesc...cristian..ti-am citit poezia...dar comentariul meu nu-si avea locul..acolo era-ti doar voi doi

nakudo spunea...

life-nimic..absolut nimic..crede-ma..indiferent de trairi...

Ana Gabriela spunea...

nakudo draga...toti avem si defecte...dar stii prietenii vad numai calitatile:D

nakudo spunea...

da raza toti avem si adevarul ca iubirea si prietenia le transforma-n calitati...sau pur si simplu iubesti si defectele...avem un timp de cand santem prietene...asa ca o sa trebuiasca sa sarbatorim...iti recomand blogul,,cuvintele sufletului"te vei simti acasa si madalin e un om cu totul deosebit ca si voi toate...stiti ca va iubesc si ma bucur ca existati

Ana Gabriela spunea...

stiu scumpa nakudo...promit sa vizitez blogul...sunt curioasa...si totodata sigura ca este o persoana minuanta din moment ce ti-a atras atentia minune de om ce esti:D

nakudo spunea...

am vazut ca ti-a placut ce scrie..ma bucur ca v-ati cunoscut...chiar santeti minunati

nakudo spunea...

draga raza..pentru ca vreau sa fiu sincera...vorbind odata cu cineva drag mir depre adolescenti...acea persoana mi-a spus..nakudo oricat am fi noi prieteni cu ei...cel mai important este ca acesti adolescenti sa interactioneze intre ei...sa faca schimb de trairi si pareri....am urmat acest sfat iar voi toti santeti speciali...ar fi pacat sa nu va cunosteti...va imbratisez sincer pe toti...si pe el...cel cu parerea data la un moment dat...stie el

Nicolae Anca spunea...

Daca tot suntem treze amandoua la ora asta, putem evada un timp in lanul cu maci... poate ca nu s-au frant inca aripile ingerilor, dar m-am lasat adanc si a fost nou! Vreau in lanul cu maaaci!

nakudo spunea...

buna dimineata..draga Anchiy...mi-am facut obicei sa-mi beau cafeaua pe anumite bloguri...felicitari pentru postarea de azi...si-ti daruiesc cei mai rosii maci ce au existat vreodata...plec la paduri si dunare si impart cu tine cand ma intorc...multumesc ca-mi faci diminetile minunate