sâmbătă, 8 august 2009

MAGIA CONTINUA


MAGIA DE IERI
Azi mi-a adus noi dovezi de iubire dar nu asa cum fac oamenii prin cuvinte.El mi-a invadat corpul patrunzand in fiecare celula si fiecare tresarire a mea,as fi vrut sa-l scot de acolo asa cum face fiecare om..sa-l ating...si sa-l pot strange in brate,dar el luase culoarea sangelui meu si curgea mai repede cu fiecare bataie de ceas si explora fara rusine fiecare particica a trupului meu.
Mintea devenise neminte si gandurile mele erau doar in el.Scriam cu buzele sale noi frunze si ploi.Sufletul meu nu-mi apartine si am uitat ce-nseamna ,,al meu"...m-am regasit un intreg,android si inger si foc.
MAGIA DE-AMIAZA
M-am dus in gradina sa-mi pot imbratisa ingerii copaci.Ingerii copaci sant creaturi aparte...adanc inradacinati in pamant te pot invata cum curge apa adanc,fara s-o vezi..doar hranindu-ti coroana si viata.
Ingerii copaci au radacini pentru ca ei nu au nevoie sa plece...ei zboara cu totul altfel decat restul ingerilor.Aripile lor sant inauntru si fiecare frunza e un ochi ce te vede,fiecare fruct este sarutul cu care el te binecuvanteaza si fiecare zambet copac este promisiunea unei flori ce va-nflori pentru tine.Ingerii copaci au raiul lor de candoare...muzica e cantata de-armate de furnici si albine...ciocanitorile vin si-i asculta inima zilnic.Ingerii copaci nu-ti cer sa te asezi in genunchi,nici lemn de cruce nu vor sa devina,ingerii copaci te roaga doar sa-i primesti in viata ta urata...sterila.
MAGIA DE SEARA
El ma iubeste intr-un mod in care nimeni nu m-a iubit pana acum.Ma modeleaza zilnic din lut si m-arunca-n vazduh,atat de aprig incat pamantul se-aprinde transformandu-se-n astru.Cand vreau sa cobor pe pamant imi tese scara de vanturi ce ma face sa ma simt iar copil.El ma iubeste si creaza mereu...ma uit in mine si ma uimesc de atata univers in miscare...E lipit de carnea mea adanc,atat de adanc incat ar trebui sa ma caut embrion pentru al putea scoate din mine.El ma pandeste siret uneori de dupa pietre punandu-mi piedica in joaca...imi intinde doua brate de liane...calde si moi si ma trimite iarasi in zbor.
INDIFERENT CE AS FACE....nici macar numai fug...e mine mereu...ventricul si iris si muschi si osiris si fructe si zmeu.

-sa nu te indoiesti de miracole nici o secunda aquarius...sa nu te indoiesti-

8 comentarii:

Dr.Vasvari A. spunea...

Tresalt de bucurie intelegand ca am avut sansa sa inspir un astfel de text. Ai inflorit in cuvinte, cu mine, Nakudo! Il voi trimite si pe Kenziro sa vada minunea. De la lanul sau vrajit ni se trage totul...

nakudo spunea...

poti fi sigur...chiar au pus-o astia de la nasa

Dr.Vasvari A. spunea...

Aici, azi, suntem acasa pe deplin, tu si eu. Fara Kenziro.

nakudo spunea...

intotdeauna..intotdeauna...ca un intreg magic..fara kenziro daca asa vrei

Cristian Lisandru spunea...

"El mi-a invadat corpul patrunzand in fiecare celula si fiecare tresarire a mea,as fi vrut sa-l scot de acolo asa cum face fiecare om..sa-l ating...si sa-l pot strange in brate,dar el luase culoarea sangelui meu si curgea mai repede cu fiecare bataie de ceas si explora fara rusine fiecare particica a trupului meu" - oare ar trebui să mai fie spus ceva după rândurile astea? Cred că nu...

nakudo spunea...

fara falsa modestie...nu pot explica in cuvinte tot ce mi-ai transmis mental si afectiv..multumesc ca m-ai descoperit si modelat si ti-ai asumat jocul acesta nebun si frumos...si simt ca din urma m-a ajung trairile tutoror celor ce-au scris..si-l inteleg pe nichita macar pe jumate...aquarius..sa nu lipsesti prea mult

nakudo spunea...

e si kenziro..tupilat pe undeva..sau e la mine..ca tot scade beutura

nakudo spunea...

si totusi draga cristian sant asa de multe de spus incat simt ca ma sufoc....hi-hi