vineri, 21 august 2009

NOI


Fiecare timp situat atemporal petrecut cu tine mi se pare un dar.Atunci cand lipsesti,nevazut ca un duh...iti respiratia in ceafa si simt cum parul meu rosu se deschide ca un evantai de matase.
Imi place cand ne asezam turceste fiecare in alta galaxie...si fumand narghileaua de stele ne suflam fumul unul spre altul.
Imi place...cand nepasit imi rostogolesti astri pe sani,cuibarindu-te in locul tau nestiut de nimeni.Tu locuiesti in partea mea stanga..in interiorul meu...acolo te tin inchis cand sant egoista.
Imi place plutirea de spirit terestru ce face cerc deasupra capului meu cu miros de mar verde si strugure copt.
Atunci cand lipsesti...uneori nu stiu unde sa te caut,atunci imi rog inorogul de vis sa te aduca calare tropaind cerul.Fiecare gand al tau trimis catre mine creaza o forma de viata.
Tu spui:,,esti frumoasa!"si eu devin frumoasa.
Tu spui doar atat,,esti o comoara"si eu devin o comoara nedescoperita inca,plina de taine.
M-ai crescut piramida si Nefertiti si m-ai facut sa pot imblanzi crocodilii.Atunci cand nu esti...inima mea te cauta in fiecare culoare descompusa a luminii solare.
Cand imi pun palmele deschise pe frunze...ele zambesc...fiecare deget e o prelungire a ta.
In partea mea stanga locuiesti tu...ploaia as vrea s-o-invocam impreuna si vantul,apoi desculti ca doi copii sa tropaim in noroi...si goi si nebuni ,sa fugim fiecare in alta galaxie trimitandu-ne rotocoale de timp si de fum.

18 comentarii:

life spunea...

minunat text..stii ma bucur cand vad pe un blog poze ori informatii despre Egipt...am un motiv anume......

Dr.Vasvari A. spunea...

Sunt coplesit de frumusete.Imi place tot ce spui, tot ce faci...

Ana Gabriela spunea...

gata pana acum am fost pe domeniul meu cu japonia...acum am intrat pe domeniul lui life cu egiptul...fiecare e inamorat de cate-o tara:))

nakudo spunea...

draga life mai gasesti si la aquarius pe blog...chiar are postate...ctiu motivul tau anume...asa sa fie...si sa renasti minunat...drumul sa-ti fie zbor..poti vorbi sus sa trimita ploaie?santem prea egoisti ca sa intelegem ce importanta e apa...dar tu stii nu?ai trait cu binecuvantarea apei..nu LIfe?

nakudo spunea...

aquarius...tot ce faci tu si kenziro e identic..ca frumusete...o alta parte ma mai sperie uneori...dar tot ce am scris e real...stii bine asta

nakudo spunea...

draga raza...am fost in multe domenii..deci japonia,egipt..promit africa mea pe viitor..si dacii mei..mama ce mandra sant de origini...de barbar

Bejenaru Gabriela spunea...

noi imaginandu-ne in lumea zeilor si traind ca ei....o ce viata minunata....egipt ,piramide,zei
sacrificii te duce cu gandul in alta lume.un sfarsit de saptamana minunat

life spunea...

da...sa vina ploaia!...

life spunea...

oo daaa...aquarius..am cazut amandoi de acord ca nu ne plac cracii lu' madonna...ooo si raza de soare,amandoua ..doua "egiptoloage" hai dupa mumii draga raza!!!!

nakudo spunea...

SI TIE DRAGA MEA GABRIELA...nimeni nu ne opreste sa zburam cu imaginatia ..si sa ne oferim din cand splendoarea trairii

nakudo spunea...

sa vina ploaia...daca divinitatea permite

nakudo spunea...

da cu madonna un pic muschiuleti da sa te vad eu la anii ei mai life...barbatii critica mereu...ca vulpea cand nu ajunge la struguri...stii tu...ti-ai imaginat vreodata un barbat gol care nu e in erectie cat de dizgratios este cu flendurica lui spazurand intre picioare...si taman ei critica femeile..ca au tate ba prea mari ba prea mici..craci lungi sau scurti etc...hi-hi

Cristian Lisandru spunea...

"Tu spui doar atat,,esti o comoara"si eu devin o comoara nedescoperita inca,plina de taine.
M-ai crescut piramida si Nefertiti si m-ai facut sa pot imblanzi crocodilii.Atunci cand nu esti...inima mea te cauta in fiecare culoare descompusa a luminii solare" - aici e vorba despre iubire maximă, bag eu de seamă...

nakudo spunea...

e simplu si complicat draga Cristian,sau cine stie?-vorbim intr-o zi despre asta...daca-ti povestesc pe blog risc sa par mai nebuna dacat sant...te imbratisez sincer pentru capacitatea ta de a simti

Carmen Gigartu spunea...

O adevarata magie a puterii gandului si a iubirii! Felicitari!

nakudo spunea...

multumesc draga mea carmen...pentru ca si tu simti la fel ca si mie poate intr-o zi citim pe blogul tau despre puterea iubirii absolute..cea din partea stanga in care sta cuibarita magia mintii ce poate simti..multumesc mult

Ana Gabriela spunea...

de acord cu tine...sincer si eu-s:D

nakudo spunea...

sa fim mandre...avem de ce draga raza...