joi, 6 august 2009

Schubert - Serenade



Schubert - Serenade
Vezi mai multe video Diverse

10 comentarii:

nakudo spunea...

multumesc pentru tot aquarius..pentru tot ce-mi transmiti...te rog scrie si simte si incearca sa-i vezi cat de minunati sant acesti oameni...starea de fericire...e prezenta in inima si darul copilului meu..te imbratisez...chiar daca mori fizic...sa nu pleci nicaieri...ai auzit?

Dr.Vasvari A. spunea...

Nu mor azi, nici maine.Poate niciodata.Oricum, ar fi culmea sa-mi plang eu de mila, eu care la Solferino... de puscau pustele... am dat in goana mare lectii de coraj!

nakudo spunea...

nu ma refeream la genul asta...daca-ti tii promisiunea..promit ca fac la fel...si e clar ca nu murim niciodata definitiv..

mmary spunea...

SUPERB...

atat notele muzicale care iubesc atat de frumos portativul,cat si imaginile ce revarsa in sufletul meu splendori naturale...

INCANTATOR....

nakudo spunea...

mulrumeesc draga..splendoare a iunirii si bine ai venit...si la tine minunat

nakudo spunea...

pentru ce care cred ca intradevar e nebunie totala si nu vad dincolo de aparente...le daruiesc o lume fascinanta...jurnalul lui kenziro...aquarius conceptii despre moarte si viata...dincolo de utopii si ironii..un adevarat maestru in arta abstractului concret...un iubitor de femei...blogul iuliei...inseparabil de aquarius...iubirea si vibratia dincolo de conceptia materiala....calatorie placuta...nu pot sa nu impart cu voi atata timp cat exista si alt univers...gata plec ca vine barbosul si ma arde

Dr.Vasvari A. spunea...

Cum sa nu-mi tin promisiunea ? Ar fi posibil cu un om fantastic, cum esti tu pentru mine ?

nakudo spunea...

sa ti-o tii ca vin si-ti rup picioarele altefel...dupa vad eu ce mai fac...da pana atunci

Ana Gabriela spunea...

extraordinar...valsez cu blogul tau:)):))...

nakudo spunea...

nici eu nu sant straina pe al tau...hi-hi