miercuri, 23 septembrie 2009

DECIZIE


Azi am decis sa fugim impreuna la capatul lumii...acolo unde nu esxista conveniente si reguli stabilite de oameni,unde ne putem regasi unul pe altul mereu noi..mereu vulcani si ghetari.
Ne-am cautat o cutie in care sa ne punem lucrurile de care nu ne putem lipsi sau credem ca nu ne putem lipsi.El mi-a adus cutia Pandorei,golita.O gasise undeva pe pamant...tot ce fusese in ea zburase in oameni,care primisera darurile nefaste ca pe niste minuni.
Mana in mana am umplut-o cu pasiune,iubire,frumos si culori.Am inchis apele si padurile si caii si cainii.Ne-am pus si sufletele ca sa nu le pierdem in drumul nostru atat de lung si am inceput calatoria.
Capatul lumii l-am gasit zburand impreuna in carul cu roti de foc si cai de duhuri si stele.
Ne-am oprit incolataciti ca doi serpi pe pamant necunoscut si virgin si deschizand cutia am populat teritoriul cu noi...facand un nou univers.
Azi am decis.
Azi am decis sa fugim la capatul lumii.

2 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

decidem sa fugim la capatul lumi si sa o luam de la zero,doar asa poate vom fii noi insine,te imbtarisez cu drag si ce mai face vladimir cum se mai simte.

nakudo spunea...

si eu draga mea gabriela..nu le mai pune toate la sufletull..in jur se gasesc mereu nemultumiti...si care se simt atacati prin ceea ce faci..hi-hi...mi-as dori din tot sufletul sa putem fugi ..e bine vladimir...a pictat catelul...sufera inca...si uneori mi-as dori sa nu tina minte atat de bine tot...a decis ca se face doctor de animale nu de oameni..ha-ha..o noapte minunata sa aveti...cu multa dragoste