marți, 29 septembrie 2009

DESPRE TRANSPARENTE


Viata este o adevarata scoala a compromisului.Compromisul incepe cand te nasti...trebuie sa dai din codita de bucurie pentru un dar pe care nici nu l-ai cerut.Dar iti este infundat pe gat si zambesti fortat.Vai!-esti viu!Oare?Oare nu cumva numai celule tale isi fac treaba bine merci?-in circuitul lor lant care-ti asigura trupul.
Tot din compromis iti accepti sexul,poate nici nu ai vrut sa fii fata sau baiat.Da cine te intreaba...cine iti da libertatea de a alege?Accepti integrarea in realitate si incerci sa vezi ce-ti aduce acest dar.
Viata nu-ti da voie sa ramai copil...ii interzice inimii sa ceara si sa vrea.Nu vrei sa fii asimilat dar ti se cultiva de mic frica,aia e buna,aia e rea.Nu fa asa ca nu e normal.
Normalitatea!,,MINUNATA" a lumii in care traiesti,in care esti intr-o cursa contracronometru...cu obstacole pe fiecare metru patrat.
Inveti falsitatea si idiotenia ca fiind virtuti-altfel esti un paria din nou pentru societate.
Poti sta in compromis continuu care nu-ti da voie sa fii altfel.Altfel...nu e acceptat acolo unde totul este liniar.
Electrogardiograma omenirii e liniara...pulsul zero.
Nu vreau si nu pot sa ma incadrez in linii plictisitoare si fara batai...jucand jocuri ieftine si absurde.Greselile mele sant consecinta lungului lant trofic de erori mental sufletesti a omenirii.
Intr-o acceptare a compromisului vietii...nu accept moartea copilor bolnavi..ca normalitate a leucemiei...nu accept uciderea sufletului de stepa voastra interioara.
Sant nota discordanta in analiza medicala a lumii...
Si nu vreau capastru ingradirii...libera mereu sau cu iluzia ei...fara false prejudecati si aparente.II spun inimii sa ceara...sa bata...sa caute ...sa deschida usi.

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Traim mai mult sau mai putin in compromis si nu putem fi liberi decat atunci cand acceptam sa fim robi ai LUI, adica slujitori de buna voie ai lui Dumnezeu.Atunci vom gasi ADEVARUL si ADEVARUL ne va face liberi.
Am citit ...si ....despre pilda....
Te imbratisez cu mare mare dragoste si nu incetez sa te amintesc Lui.

nakudo spunea...

intoarcere de bratisare..cu multa dragoste...si multumesc pentru tot ce faceti pentru mine...

Ana Gabriela spunea...

ce pedeapsa groaznica ne da viata...ne interzice sa ramanem copii...

nakudo spunea...

da..eu tot infantil de copilaroasa am ramas si inca dorm cu jucarii..raza