miercuri, 16 septembrie 2009

EL


Noi ne iubim intr-un mod ciudat si de neinteles pentru ceilalti care nu pot vedea dincolo de ce percep ochii.Ne iubim intr-un fel pe care nici noi nu-l intelegem....care ne respinge si ne face sa ne uram dependentele...care ne cheama apoi ne uneste intr-un perfect intreg.
Esti umbra care ma insoteste si noaptea,care stie si cel mai inspaimantator colt pe care eu nu-l cunosc.
El ma arunca pana la soare apoi ma prinde cu doua maini calde de lut si ma face vas in care-si inchide visele.Ma modeleaza statuie ca sa nu pot fugi si ma aseaza intr-o gradina virgina.
Imi poate inflori copacii si iarna si ma poate duce intr-o lume in care divinitatea mananca paine cu noi la aceeasi masa.Nu pot sa ascund nimic in mine sau doar pentru mine poate deveni miros de vin ce te-mbata si care te face sa spui tot.Imi pune un cerc in jurul inimii si al mijlocului inchis cu lacat de posesiune...cheia este mana sa indoita sub mine care poate deschide orice.
Libertatea mea este cand sant inchisa in el.Cand ma lasa libera in lume dupa fiecare chip vad inchisori de mintiri.Pot sa zbor in interiorul sau si pot sa cad.
El are pentru mine mereu doua brate intinse.

12 comentarii:

little RED spunea...

e cel mai frumos "te iubesc" pe care l-am citit.
cand te saturi de el il iau si io o tura :)) asa ca prietenii im[art tot, asa am aflat io mai nou :)))
poop si va imbratisez pe ambii amandoi :P

Gaby spunea...

ce frumos:X

nakudo spunea...

pentru tine oricand draga mea little red..nu am nimic impotriva..ti-l daruiesc..el sa vrea...chiar ati fiu minunati impreuna..numai el sa vrea...intru pe mess...deja imi lipseste diliuta doi

nakudo spunea...

da..gany..dar minunile dureaza doar trei zile..ha-ha

Cristian Lisandru spunea...

"Imi poate inflori copacii si iarna si ma poate duce intr-o lume in care divinitatea mananca paine cu noi la aceeasi masa.Nu pot sa ascund nimic in mine sau doar pentru mine poate deveni miros de vin ce te-mbata si care te face sa spui tot.Imi pune un cerc in jurul inimii si al mijlocului inchis cu lacat de posesiune...cheia este mana sa indoita sub mine care poate deschide orice" - aceste texte sint o plăcere deosebită... Le savurez de fiecare dată...

nakudo spunea...

multumesc draga cristian..ca si la tine sant traite...nu stiu ce m-as face fara el..inspiratia ar muri pentru un timp..sau un veac..ca si la voi...unii vin sa arunce cu noroi...dar ...fara jumatatea mea nu as fi un intreg nu?

Bejenaru Gabriela spunea...

cred ca mi-ai descris iubirea dintre mine si sotul meu,iar pentru asta te apreciez din tot sufletul.multumesc pentru aceste minunate randuri,ai facut un om fericit in seara asta.intr-o buna zi iti voi spune povestea mea ca sa poti face legatura cu randurile scrise de tine.o noapte cat mai dulce.

nakudo spunea...

avem multe in comun..draga mea gabriela..iar jumatatea ta cu siguranta e minunata si reala ca si a mea..o noapte traita..va imbratisez...si esti minunata doar daca alaturi ai un om minunat...urmeaza postari acide-specific mie...ha-ha

little RED spunea...

io zic asa: da-i cu aciditatea ca i se urca la cap si-l apuca masculinismu prin casa :)) si nu de alta dar ai zis ca e taur si se gadila intre coarne :)))si parca vad ca maine, dupa atatea capsunele si frisca ii bagi niste lamai pe gat :)))
va poop, o noapte linistita

nakudo spunea...

sincer little am ajuns la un punct la care imi ridic mari semne legat de lumea virtuala...asa-s eu cu de amandoua..doar tu stii mai bine ...ca santem la fel..am dormit bustean rupta de oboseala..

Dr.Vasvari A. spunea...

Cine ar putea fi atat de nepamantean incat sa-si spuna : "acest poem de dragoste imi poate fi adresat mie" ?

nakudo spunea...

nimeni aquarius..sirenele doar canta..marinarii se zdrobesc