sâmbătă, 5 septembrie 2009

Fizica cuantica


Miscare continua de cautare asa cum polii opusi se atrag lipindu-se indestructibil intr-un tot unitar.
SAU...
Miscare de bing-bang cu explozii solare intr-o magie pura de creatie.Distructiva aparent dar mereu datatoare de viata noua.
Ne admiram de la distanta de mii de ani lumina interiorul-in care arderile topesc tot.Atat de profund incat se uita existenta individuala...complet egoista.
In jurul nostru graviteaza planete de oameni cu ganduri fragile,deja implicati in linia de plutire ce tine de timp.Nascandu-se nu pot pleca mai departe...ar uita sa traiasca.Asteptam sfarsitul ciclului vietii pentru o noua renastere.
In supa primordiala divinitatea va sadi doar petale de ingeri si plutirea de lotusi.Literele devin cifre,fiecare cuvant fiind un calcul modest matematic,la care mintea nu-i poate vedea coordonatele prea prinsa sa simta interior.
Ciocnirile dintre noi sant menite sa nasca speranta intr-o dorinta continua de mutire-in care sa nu ne spunem nimic.
Am vrut totul apoi mi-a fost teama sa iau-divinitatea plantase adanc copacul cu fructele interzise.Nu am intins mana...si n-am vrut decat sa ma bucur de tot ce creease El inainte.

6 comentarii:

Dr.Vasvari A. spunea...

Prezint, ca ofranda pentru gandurile tale, un craniu de cristal...
Iti mai amintesti, Nakudo, despre prima noastra intalnire cu craniile, la Aquarius?

nakudo spunea...

eu nu uit nimic..asta are si o faza naspa...stii faptul ca nu pot uita...sa fie bine venita prima intalnire..si primesc craniul drept ofranda...

Dr.Vasvari A. spunea...

Nu este nimic de uitat.Totul intre noi este exceptional.Chiar si tampeniile.Suntem un cuplu de bloggeri fara egal, nestemata mea.

nakudo spunea...

cuplu de blogeri fara egal...se apuca aquarius de scris poezii...inca am de invatat..da prind repede...multumesc...normal cica intr-o zi ucenicul ar trebui sa-si intreaca maestrul..nu?atunci sa vezi cum iesa dictatorul din mine..ha-ha

Dr.Vasvari A. spunea...

Dictatorul nu locuieste in mine decat vremelnic, cand este strict necesar.Nu te voi contamina cu "scoala dictatorilor", promit.

nakudo spunea...

pai de ce nu?n-am experimentat inca asta