joi, 29 octombrie 2009

EMOTII


Emotii de vid ce inghit tot...imi smulg copacii si-i ucide lovindu-i in nematerie.Doua salturi o data fac spiritul si trupul,neimpacandu-se intre ele,mereu hraparete si egoiste.
Ceaiul de iasomie nu mai vorbeste-n aroma si-i urasc pana si mesajul necunoscut.Matematic as vrea sa stiu ce este un om si de ce tot se intreaba prin intrebari care par solutii reale.
E o cunoastere de femeie pe care doar vanturile ce-i bat in inima,infrigurand-o si trupul care naste lovire de valuri vibrante,o pot vorbi mai departe.
Uit astazi tot ce am fost invatata ca inseamna bine sau rau,reguli stabilite de altii si nu explorez nimic.Poate am reusit sa-,i gasesc linistea sau sa ma regasesc pe mine in palmele ce prind fluturi de lumina.
Trupul mi-l fac lung covor pe care poti pasi transformandu-mi parul in himera si umbra.Ma paste luna cu caii ei verzi si stelele sant mai mult decat mi-a fost indus ca sant ele.
Dincolo de zid m-am descoperit tot pe mine.Un pic altfel,un pic ciudata chiar si pentru mine care ma stiam...eu pe eu.
Atunci hipopotami mi-au zburat prin fiecare neuron neimpamantenit si mi-au tropait cutremur si invazie:,,totul e efemer".
Si a te lega de cineva va trece si va fi,,nimic" si arderea trupurilor inlantuite e nimic...doar o starew in care te reintorci pentru a simti si altceva-o secunda.
E un dans oblic...viata insasi.
Am incetat sa exist abia atunci cand m-am redescoperit pe mine,intersectare de triunghiuri robite.

19 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

pe zi ce trece ne descoperim pe noi insine,viata insasi este un dans oblic,o zi minunata sa ai si te imbratisez cu drag

Cristian Lisandru spunea...

"Atunci hipopotami mi-au zburat prin fiecare neuron neimpamantenit si mi-au tropait cutremur si invazie:,,totul e efemer" - efemerul caracterizează trecerea noastră prin lume... PS - da' ştiu că le pui pe fotografiile astea... He, he!

BAR DO BARDO spunea...

Tudo é efêmero e, portanto, permanece...

Totul este efemer şi, prin urmare, rămâne...

Anonim spunea...

,,arderea trupurilor inlantuite e nimic''...oare asa sa fie , nimic?

Anonim spunea...

vinzi masa? o admir de vrei 2 minute...

Simion Cristian spunea...

vinzi masa? o admir de vrei 2 minute...

scuze din gresala am trimis ca anonim.
intrebarea ramane valabila! :)

nakudo spunea...

multumesc draga mea gabriela..mi se pare fascinant sa ma descopar in fiecare zi si viata chiar e un dans oblic..te imbratisez cu mult drag si tu sa ai o zi fascinanta..poop

nakudo spunea...

efemerul caracterizeaza trecerea prin lume...si cu toate astea nu ne putem opri sa ne imbatam de trairi si sa furam eternitatii di nectar...si fotografiile...ce sa zic..vorbim intr-o zi...ha-ha o zi minunata fara hipopotami-cristian

nakudo spunea...

multumesc mult draga bar do bardo...ai inteles perfect si corecta perceptie..o zi minunata cu jitani iti doresc

nakudo spunea...

mel..bineintales ca nu e asa...si fiecare moment trebuie trait...iar sexul e supoer bun fara false pudori si alte ipocrizii...iar in momentele in care faci dragoste te simti stapanul universului...dar uneori tot ai sentimentul inutilitatii...pentru ca tot mai vrei ceva..dincolo de comunicare..sex...relatii...noi oamenii santem lacomi..mel

nakudo spunea...

vand masa in stil consilier..sau o donez bunilor pastratori a valorii ce sade pe ea...draga simion:)

Cristake1974 spunea...

Vortex de sclipiri imagistice mi se zdrobeste sub senila fluxului ideatic, herghelii de neuroni astmatici imi confisca sireturile si cureaua, cureaua dintre suflet si astralul cu aroma de schelet de beduin aflat la o mila de oaza.
Dumnezeule mare! Of!

Totusi, dincolo de toate si abstractizand restul, o bila alba pentru eticheta postarii. "pitici si rahat"...

nakudo spunea...

sa stii ca ai putea parea genial prin metafore elaborate-cristake...sincer ai imaginatie...daca implica si traire nu doar,,rahat''e ok...te asteapta pulit-zer..pentru hatrenie si ziaristica..si zici ca idealizarea e de fapt senila?jale cu moldovenenii astia...deci sa ma intorc la caini si mate zici de fapt?am un aparat de tratat astmul +terapii neconventionale neverificate cand creierul tau greucean vrea sa faca sport extrem..sa ma contact-e-zi...
cu astralul asta treaba e naspet...ca nu trebuie sa-l bagi prea tare in seama..lasa pentru eternitate astea...de la mine doua chetroaie cu miros de balega de vacile si caii si oile...vrei si altfel de animale?:)-cristake?

Simion Cristian spunea...

n-as putea spune ca o s-o pastrez neatinsa!

GRIGORE ROTARU spunea...

Numai in fata gandului timpul descreste !

nakudo spunea...

cum zici..tu simeon..tu stii ce pastrezi si ce nu..:)o seara frumoasa sa ai

nakudo spunea...

draga domnule rotaru...in fata gandului ...timpul nici nu exista..nici nu atinge..santem situati atemporal prin gand si ce simtim...:)...o seara minunata va doresc...si multumesc mult...asa este timpul descreste...

Cristake1974 spunea...

Tu sigur n'ai ceva sânge finlandez prin vene? Pentru că finlandezii sunt cei mai straşnici oameni dupe pământ. Iar personalitatea ta... numai mioritică nu'i.
Sluga dumitale, jupâniţă.

nakudo spunea...

o fi kristake..nu-i exclus..cine stie pe unde umblara stramosii...apoi la cate invazii au trecut peste noi nu-i exclus:)