joi, 8 octombrie 2009

INCEPUT DE GALAXII


Eu am incetat sa exist odata cu nasterea mea fizica.Tot miracolul s-a evaporat.A trebuit sa invat lectii grele pentru a ma putea regasi...pentru a ma putea redescoperi,eu cea universala.
Am crescut...am copilarit...mi-am trait inocenta si mi-am mancat-o bucata cu bucata sau i-am lasat pe altii sa o manance fara sa ma gandesc la consecinte.Am invatat sa iubesc si sa-mi duc dezamagirile precum Sisif,fara forte supranaturale,preziceri sau premonitii.
Am invatat sa sa-mi folosesc trupul si inima...am invatat sa nasc si sa curg...sa-mi sparg propria cochilie in care am fost inchisa.Am invatat sa urasc si sa fiu lampadar in noapte si sa fiu zana...si om...si femeie...si vis.
Am lectii grele pe care le invat zi de zi si noapte de noapte.
Cu fiecare zi a existentei mele descopar ca mor cate un pic si ca vreau sa ma intorc in matricea eterna,acolo unde nu exista conventii si prejudecati,acolo unde dansul meu poate fi liber.
Vreau sa incerc sa nu ma mai intreb nimic inutil si iluzie si irosire de energie care nu e a mea.
Ma prind elastic de voi toti cei ce-mi santeti prieteni...ca un ciorap sau manusa de matase care alinta,care adoarme,care da dragoste si paduri de mesteceni ce nu vor fi niciodata taiate.
Pana atunci nu cred in carti prost interpretate...in picturi prost percepute...vreau sa simt tot cu propriul meu trup...propria inima...propria mea traire...aberanta sau reala.
Sa curg-indiferent ce este la confluenta apelor divine sau umane.

8 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

foarte frumosa descriere,iti doresc mult succes si sa nu te schimbi niciodata sa ramai acelasi om tot timpul indiferent de ce se intampla in viata,daca ar fi mai multi oameni ca tine,sa gandeasca la fel poate ar fi o alta viata pe acest pamant.o zi minunata si calduorasa.

nakudo spunea...

multumesc draga mea gabriela..nu prea mai sant sanse sa ma schimb..ha-ha..is calita ...e cald si frumos..si am copiii la pictat si pisici noi..si zi te tabieturi cu zambete...te imbratisez si eu cu mult drag..esti un om minunat...

Cristian Lisandru spunea...

Un pasaj care mi-a plăcut la nebunie - "Ma prind elastic de voi toti cei ce-mi santeti prieteni...ca un ciorap sau manusa de matase care alinta,care adoarme,care da dragoste si paduri de mesteceni ce nu vor fi niciodata taiate.
Pana atunci nu cred in carti prost interpretate...in picturi prost percepute...vreau sa simt tot cu propriul meu trup...propria inima...propria mea traire...aberanta sau reala" O zi bună îţi doresc!

nakudo spunea...

draga cristian..chiar sant un nomad liber care ma bucur sa simt indiferent de pret..iar prietenii nu i-as trada niciodata si rani-intentionat..cu toate uneori o fac..datorita orgoliului si cuvintele care in romaneste au zece mii de intelesuri...si tie o zi super buna

kis spunea...

Interesanta descriere!
Mult succes in activitatile tale!

nakudo spunea...

da...ciudata si reala kis...la ce ar folosi toate daca mi-as pierde sufletul?cand am venit pe pamant singurul avertisment primit a fost ca oamenii inteleg omeneste...de asta trairea si arderea nu poate veni de la ei...si apoi nu-s ipocrita...cati lupi in haine de miel ai cunoscut?eu am uitat sirul...multumesc...am succes...ca-mi folosesc darul cu care m-am nascut...eu dau -oamenii sa poata simti

marada spunea...

Ti-a dat Domnul ceea ce ti se potriveste. Sa ai succes mereu!

nakudo spunea...

multumesc maranda,,,dar sant recunoacatoare pentru daruri..si sper sa le inteleg...o seara frumoasa