marți, 27 octombrie 2009

Linistirea maselor intrebatoare


Linistire doar cu circ da fara paine.Care vrea paine -la munca!-eu nu incurajez parazitismul.E o intrebare intrebatoare care pluteste in blogosfera de unii spua de altii gandita,pana la urma e super uman sa ne roada grija de altul si caprele lui.
Pentru ca multi si multe m-au intrebat cum de am atata timp liber de scris si postat-substratul fiind,,tu ce muncesti,din ce traiesti?"-am sa raspund provocarii si urmatoarelor intrebari ce o sa apara ulterior-inevitabil.
Deci un cv-real si beton.
Sant fata tatalui meu si a mamei mele,metis de toate amestecaturile ce le-au combinat sramosii mei,dar imi place mostenirea de tigan care isi tot muta cortul si are propria lume in care altii greu patrund.Am -178cm...60kgetc..etc..etc..adica buna oricand,pot inceta sa profesez diferitele mele specializari si sa ma reprofilez ca,,dama de companie"-,,mare baletista in cipru si alte tari iubitoare de frumos".deci nu va ingrijorati,cert nu mor de foame.
Asadar-terminat chimie-biologie,dansatoare profesionista(realii prieteni ma stiu),am studiat religia si chiar predat doi ani pana sa descopere cei din minunatul sistem ca e naspa sa arati bine si sa nu-ti faci sarmale in cap si eventual sa indobitocesti generatia tanara.
Fiind cu retard mintal,traduc din germana si japoneza...asa de placere sau pe bani,cum pica,nu?
,,Sant atatea meserii frumoase si merita-ncercate"-nu am spus eu asta.Dar eu-daca nu mi-a placut ceva,n-am stat frate ca sa vad cum ma transforma altii in zombi.Bani se pot face din orice-in functie de constiinta fiecaruia-adica chestia aia de o aveti intre creier si corazone.
Dovada ca am spalat si wc in diferite state sau facut curatenie in hoteluri-aparent umila vreo 2-3 saptamani pana ,,gasesc altceva"-ca orice roman fudul.
Ca tot tiganul...stau si trec mai departe pentru ca de profesie sant menestrel si artist...adica arta-pictez,cant,baletez ..dar cum buna mea prietena e prim balerina pe undeva intr-un tetru national si a ajuns dupa 20 de ani sa aiba un salar fabulos si respect...am zis ca mai bine cultiv morcovi.
Acum niste ani buni...bunicul de pe mama ,care a fost vraci,a inceput sa ma zgandare interior-drept urmare am facut ani de studii si mormane de diplome,care aici oricum nu conteaza.In schimb pot face terapii cu tot sufletul si fara compromisuri,optionale pentru copii si multe altele,care aduc lovele sau nu.
Dar cum am spus...sant multe care as putea sa le incerc inca,fara a solicita ajutor.Poate pentru altii care nu au incredere ca pot supravetui.
Sa spuneti domnule profesor ca sant foarte buna pe terapeutic!ca sa ma laud si eu nitel in marea modestie si ca sant dusa in spatii cosmice...
Asa ...ca paranteze...am tatuaj-depuneti marturie cei ce ma stiti,fata de bebelache inocent ca sa duc in eroare populatia,imi place berea,imi plac motocicletele,prietenii mei cei mai buni sant,,cei din spatele blocurilor gri"cu care pot vorbi oricand despre cultura si arta.
Momentan,condensez timpul si fac ce trebuie sa fac pana reusesc sa-mi iau caruta si purandeii-ai mei si ai altora sa migrez...vad eu unde.
Am pamant,zestre care consta in 7 pisici,5 caini,gaini,iepuri,livada,doi parinti batrani si un trib de copiii+PETER PAN-NUD.
Asta ...asa...ca sa stie doritorii cand o fi sa solicit ajutor si pana atunci,eu zic ca pe mine ma intereseaza doar ceea ce santeti ca oameni-dincolo de falsitati,bani,pantofii de lac si rolexul vostru...
Sa ramaneti care vreti...care,nu,pacat de voi...pierdeti din dansul zornait de salba...si nu-mi mai trimiteti mailuri cretine sau sa-mi bateti apropouri subtile de puberi cu dileme...

10 comentarii:

GRIGORE ROTARU spunea...

Dilema: chiar daca nu a zis nimeni din toate cele amintite este foarte bine ca ati tras un semnal , pentru ca daca cineva ar pica in intentie sa zica ?! De-asta zisei ce am zis, ca daca n-as fi zis acuma ati zice ca de ce nu v-am zis. Totusi daca a intrebat cineva despre asemenea lucruri - atunci ,intr-adevar foarte rau a facut; zic si eu:nu poti intra in casa cuiva cu pantofii nefacuti.
Ar trebui sa ne intereseze < opera > mai inainte de toate. Pe de alta parte nu prea ai elan daca nimeni nu zice nimic: deci sa se zica , dar sa se lucreze cu textul.
Vad si eu pe aici- pe NET - pe cate cineva ca are 862 de prieteni: numai de dragul numarului , ca de vizitat nu prea ar avea timp.
Fara sa fie o plecaciune zombolitica: sunt de acord cu cele spuse de dv. Sa fie bine !

Anonim spunea...

ai uitat sa specifici ca ai mai mult de doua tatuaje,ca esti plecata complet,ca esti buna din toate punctele de nevedere.Dan

Anonim spunea...

Stefi-zuza-am murit cu articolul.Catalin

Anonim spunea...

Bogdan-mi-e dor sa ma dadacesti cand borasc si matele din mine.

nakudo spunea...

domnule rotaru..chiar am ramas ,,profind si placut"surprinsa cu ghilimele de rigoare cat se pot stresa altii de grija nimicniciei umane..cred ca le-au iesit si vreo trei riduri si pacat ca liftingul e scump...si eu cred ca omul e mai subtil decat aparenta..daca ati deveni gunoier maine asta ar scade valoarea dumnevoastra umana sau a operei pe care ca sa o scrieti cu siguranta a existat framntare,traire si intrebari?nu...aveti perfecta dreptate si dumneavoastra si noroc ca mai sant oameni care au valori reale..ca dumneavoastra si altii..multumesc mult si o zi minunata sa aveti

nakudo spunea...

dane-nu da din cabinet...ha-ha si corect -puncte de nevedere...multumesc iti indoi oasele ca bonus

nakudo spunea...

catalin...vin astistentele astea noi daca nu-ti rupe curul nevasta..va poop

nakudo spunea...

bogdan si mie..dar cand ma gandesc de cate ori m-ai trezit noaptea cu raul tau sper sa fie bautura scumpa in spania si sa numai decartezi..pe criza nervoasa..te imbratisez cu drag..ai grija de tine dileala

Anonim spunea...

Mai ...mai..Stefania..lumea o sa creada ca esti dusa complet cand de fapt esti,,strong"pe pozitie.Spune ca nu e loc,ca esti un taram alunecos si ciudat si ca esti nebuna de legat.Cu terapiile ...ma inclin.Esti cel mai bun elev al meu.-Proful-asa ai zis nu?Ce face maestrul tau?Ce naiba ti-a facut?

nakudo spunea...

maestrul meu intre doi cai verzi pe pereti..sper sa nu scrie litaratura si sa fie real ca il pot sadi in gradina...daca nu ma primiti inapoi nu?cui ii tyrebuie demonstratii matematice...daca fac depresie imi mai fac un tatuaj si ,,ma trag cu motocicleta"-cu toate ca de cand a murit Stefan...lumea mea s-a rupt ...ma dilesc mai tare si nu dau doi bani pe utopii...dance house....uncas ma dadecaste cand bolesc si viata merge inainte...va imbratisez cu tot dragul din lume pentru tacker nebun ce santeti...:)