miercuri, 7 octombrie 2009

NEBUNIE SAU REALITATE


Pornind de la premisa din nou a iluziilor si realitatii...consider incheiata ucenicia mea la scoala maestrului.Realitatea este grav distorsionata de propriile noastre emotii,egoisme,frustrari.
Mare iubitor de femei si magician in jocul perceptiei limitate de logica,multa lume a alunecat si chiar trait,crezut,iluzia jocului punctat in nemurate randuri de Kenziro.Nu dau multe explicatii pentru ca oamenii ar trebui sa nu fie ipocriti pentru a putea trece bariera perceptiei gresite.Virtualul si netul pot fi o iluzie-din care se hranesc oameni singuri si neintelesi.
In jocul psihologic am invatat zece mii de lectii...uneori dure alteori simple si comice.
Maestrul meu este un adorator al artei creatiei perfectionata prin disegnul oferit femeii,capcana ...rai si iad.Un om minunat de multe ori neinteles si judecat gresit de cei din jur pentru neconventionalul sau.Kenziro e locul in care lumea poate fi libera cu slabiciuni si calitati...cu frumos si grotesc.Maestrul meu e un om special...care merita tot respectul .Jocul poate fi joc sau realitate..matrix sau nu.
Namaste..profesore si ma inclin.
Mare patriarh ce isi apara tinutul si tribul dupa legi proprii.Nici pana azi nu stiu cine a fost maestrul si cine ucenicul.Dar lectiile absolute.
Cu drag-Kenziro-tot ce da viata si minunat de neconventional.

http://www.youtube.com/watch?v=FyJJG4-3pC0

8 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Felicitări pentru încheierea uceniciei...

nakudo spunea...

multumesc draga cristian--a fost super si nou pentru mine...va imbratisez cu drag

Gaby spunea...

Nu stiu ce sa zic:)..O sa-mi fie dor, dar o sa-l suplinim noi cumva:*>:D<

nakudo spunea...

taci tu iubita..ca tot scriu stii ca-s dua..iar pe tine chiar te iubesc..hi-hi-gaby

Carmen Gigartu spunea...

Mi-a placut! Sufletul este totul,materia este doar o perceptie.
Puterea absoluta este Creatorul!

nakudo spunea...

chiar asa cred si simt carmen-restul sant doar iluzii..dupa noi ramane doar iubirea si atat..restul e desertaciune...o seara frumoasa ca voi

Nicolae Anca spunea...

ooooooh, minunaaat... filmuletul m-a dat gata cu totul, sunt cuvinte care explica existenta pentru cei ce cauta cu adevarat raspunsurile! Sunt coplesita, as scrie pagini acum; e un subiect care ma urmareste de cand ma stiu si am si eu niste teorii foarte personale. Ceea ce am auzit acum ma face sa reanalizez spusele mele si sa-mi dau seama ca preluand teoria aceasta am castigat in plus, raspunsuri. De aceea simtim lucrurile diferit si le percepem altfel, sufletul e cel care stabileste raporturile. Bine, cred inca faptul ca si educatia, mediul social, experientele, etc ne formeaza, dar ele ne formeaza sufletul care stabileste mai departe relatiile cu materia care iata... nu exista decat in perceptia sufletului nostru! Foarte interesant; contrazice clar spiritul ortodoxiei, dar mintea noastra e libera si are dreptul de a trage singura concluziile si de a privi lucrurile!
Foarte profund, o tema de gandire foarte acaparanta!

O seara minunata, nakudo!

nakudo spunea...

draga anckhy..sant mai multe parti care fac un intreg documentar...o sa te fascineze...si tu tot un visator..asta e cu artistii..te imbratisez...cu drag-ha-ha