joi, 1 octombrie 2009

PROMIT SA FIU FERICITA


Tot ce nu pot atinge si cunoaste se cheama existenta ta.Ca un meteorit ce m-a lovit adanc intr-un echilibru precar...dar totusi echilibru.
Am deschis o usa pe care altii poate meritau mult mai mult sa intre...pentru ca puteau sa ma faca sa zbor si sa rad mai mult decat tine.
Am dormit in palmele tale care intr-o iluzie eterna de iubire m-a murit,apoi in drumul meu tranzitoriu dintre lumi m-am regasit.eu.
A fost un timp cand vedeam cu ochii tai si visam tot ce-ti imagina-i tu.Cand docil ca un copil mergeam cu tine de mana peste tot recunoscatoare pentru suprematie.
Sufletul meu murise si el intr-o iluzie de simtire.
Poate ar trebui sa sufar si sa plang...sau sa te urasc cu fiecare fibra a trupului meu,a ochiului meu care inca te mai vede la fiecare colt de lume dupa care m-ascund.
Poate n-ar trebui sa-mi fie frica ca mi-ai taiat cordonul ombilical ce ma tinea de tine.Am murit si inviat in asteptarea anilor ca tu sa te intorci...in oglinda iluziilor in care nu puteam sa vad decat durerile tale.
Nu sant un vindecator.
Nu sant un salvator.
Ma salvez pe mine ..atat...si numai sufar din nou si fac piruete pentru mine si cei din jur.
Ma sprijin pe gardul solid al expierentelor mele si strig:,,Iti promit sa fiu fericita!Undeva...jumatatea mea probabil e in agonie sau nu a avut curaj sa intre pe usa.Usa statea inchisa."
Mi-ai spus,,schimba-te...fii alta,nu trai,mori."-iar eu nu vreau sa mor,vreau sa traiesc...sa ma bucur de toate cu gura,cu inima,cu palmele hraparete de viata.
E un vis dulce si amar ce s-a dizolvat odata cu venirea diminetii...cu soarele...cu lumina....
Deci:dragul meu ,nu te urasc doar iti promit sa fiu fericita...sa ma nasc in cineva sau cineva sa ma nasca din nou...teribil de om-leganat pe genunchii sai-in timp-in aer-in cer.
Undeva jumatatea mea ma analizeaza cu o jumatate de ochi a inimii mele mereu injumatatite.
Nu plang.
Nu fac depresie.
Nu mi-e teama.
Nu ma inec in false sperante.
Linistita ca o apa adanca astept.Sa ma curga cineva cu toata sinceritatea si sa fiu fericita,fara lasitati si ipocrizii-stringand in gura mare,,PROMIT,dragul meu sa fiu fericita!"
Promit!
Ramai cu bine umbra rece si straina,ce dispari odata cu venirea noptii si viselor si stelelor.
DOI ingeri ...ma ridica de subtiori aratandu-mi lumea.
PROMIT!
PROMIT SA FIU FERICITA!
-ELENA CEA FRUMOASA INTELEGE SI STIE TOT..STITI CA NU VA MINT SI NU MA ASCUND...NICIOADATA..POT FI SINCERA,PENTRU CA MA IUBITI ORICE AS FI.MULTUMESC

10 comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Jumatatile noastre ne asteapta undeva...trebuie doar sa le descoperim:)...indiferent de cat de mult am iubit, am suferit...cel de Sus ne iubeste, si intr-o zi o vom gasi si pe acea persoana, care va face lucrurile frumoase si pentru noi si care ne va merita pe deplin...nu te indoi de acest lucru:)

Bejenaru Gabriela spunea...

frumoasa postare,promit sa fiu fericita si sa te iubesc asa cum esti.o promisiune care trebuea sa ne-o tinem indiferent de greutatile si bucuriile pe care le infruntam zi de zi.

marada spunea...

Timpul le rezolva pe toate. Peste ani "marile dezamagiri" din acest moment devin doar niste umbre de care nu mai avem timp sa ne amintim.

elena marin-alexe spunea...

..sa ma nasc in cineva sau cineva sa ma nasca din nou...teribil de om-leganat pe genunchii sai-in timp-in aer-in cer.
Undeva jumatatea mea ma analizeaza cu o jumatate de ochi a inimii mele mereu injumatatite.
Nu plang.
Nu fac depresie.
Nu mi-e teama.
Nu ma inec in false sperante.
Linistita ca o apa adanca astept.

Dincolo de imensitatea din tine, de eul tau , de acrobatiile sufletului tanjind dupa adevar de iubire, dincolo....de si ...de ramai un om deosebit de sensibil, pe care uneori mi-e teama sa-l ating chiar cu un simplu cuvant scris.
Sa fii iubita!

nakudo spunea...

rappa-ru..asa este si suferinta e infima pe langa ce aduce iubirea...o zi minunata...iti doresc

nakudo spunea...

multumesc draga mea gabriela pentru perceptia ta mereu corecta..te imbratisez cu mult,mult drag

nakudo spunea...

maranda..timpul le mananca pe toate..mereu burta plina..si nici nu vedem ce a fost urat..bine ai venit o zi minunata

nakudo spunea...

sarumana draga doamna elena...si dumnevoastra santeti ca mine...cineva ma iubeste neconditionat...va pup

Tasha spunea...

Toti oamenii merita sa fie fericiti,cu siguranta ca si sufletul tau pereche te cauta...si cu siguranta il vei intalni...uite nici eu n-am renuntat inca la cautari,desi...na! am o varsta...sa dea D-zeu sa-l intalnesti cat mai repede si sa va bucurati multi ani buni si frumosi impreuna...

nakudo spunea...

sufletul meu pereche cred ca a luat vaporul gresit si sta cu puta in sus prin malibu...band coctail si fumand marijuana...fiind in ceata e scuzat asa ca sa lasam viata sa-si faca treaba...draga thasa..mos craciun nu exista....sau termina cadourile la clasa vriveligeiata pana ajunge pe aici...eu numai caut..am obosit si am nevoie de odihna...multumesc de vizita..ti-am vizitat blogul...fascinant...eu sufarm de o boala incurabila...sarcasm..asa ca nu te supara...te imbratisez cu drag