duminică, 4 octombrie 2009

SA ABERAM PE O TEMA DATA-by GEOCER


Pe langa mine au mai aberat pe aceasta tema : Canguru,Cell61, Compadvice, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian
tema zilei-ANDROPAUZA

Conform medicinii andropauza se manifesta la o varsta...nu stiu inca,trebuie sa stie barbatii sau trece timpul si descopar singura-atunci cand o sa vreau sa fac sex,partenerul meu n-o sa poata pentru ca penisul o sa-i atarne bleg intre picioare iar eu ca o femeie dulce si sensibila o sa am trei alternative:1)-incep sa tip...aaa..nu-ti mai place de mine,numai sant sexi,ai pe alta nenorocitule.
2)imi caut pe altul potent si numai pot de criza lui depresiva
3)trei...Ma Bucur...ca nu trebuie sa ma mai prefact ca am orgasm si ce bine mi-o pune..ma rog..etc..etc.
Cica ar fi o forma tranzitorie de dereglare hormonala cand barbatul devine depresiv(cand nu a fost el oare),cand isi pierde capacitatea de concentrare,automat apare neincrederea si ce o mai fi aparand..santeti vreo unul la andropauza sa-mi povestiti?
Andropauza se manifesta prin letargie neuronala la nivel de penis...cand bietul pierde legatura fragila cu puterea de discernamant.Exemplu foarte clar avem in cuplul columbeanu...moni si papa.Virilitatea trebuie sa-si demonstreze ca inca poate vana si atunci andropauzelul isi caneste sprancenele,isi vopseste parul si pleaca la pescuit pe prunce..asa 16-17 ani.Inca e dorit!-cu lovele de obicei.
Andropauza se mai manifesta si indiferent de varsta,cand el este plictisit nevoie mare de cea cu care sta si,,numai poate"-,,draga mea
Andropauza masculina apare odata cu zbarcirea pielii si cand masculul se simte bine sa tina in brate carne tanara,frageda,neridata...cand vampirizeaza tineretea si cand da in mintea copiilor.
Ea nu se instaleaza atunci cand hormonii sant inlocuiti la timp cu penthouse sau hustler..ma ierte nenea care a facut hustlerul..imi place de el de mor.
Andropauza masculina apare si atunci cand dispare noutatea si intervine rutina.
Stiu ca sant o ticaloasa cu acest articol...
Sincer am vazut si cupluri reusite cu diferente mari de varsta..care se iubeau si aveau o comunicare dincolo de capacitatea de intelegere umana...nu aruncati cu pietre...ma duc sa profit pana intru la menopauza.

25 de comentarii:

Andrei Răduţu spunea...

Trebuie sa recunosc ca e un punct aparte de a privi problema...in fine...nu ma prea pasioneaza subiectul asta:D...o zi buna nakudo:)

Cristake1974 spunea...

O sa ma abtiu de la a isca vreo polemica (sau polenica), ca razbelul dintre sexe merge bine si crunt si fara moa. Dar tot oi spune ca, apropos de meno- si andropauza, e mai lesne sa sapi o gropa, decat sa ridici un turn. Atlminteri, barbatul caruia i-a sosit sorocul, are tablele in parc, are meciuri la stadion si tv, eventual nepoti, pescuit etc. Adica are cu ce isi umple timpul - lucru pe care ar trebui sa il faca si femeia.

nakudo spunea...

pai cum sa te pasioneze doamne iarta-ma rappa-ru doar esti mascul...ideea este ca oricat de infantili ar fi barbatii tot noi fumeile ii iubim si intelegem...apoi dragostea perfecta trece si peste aceste probleme..doi tot cu ironie s-au inventat zeci de metode sexuale de a a face o femeie implinita..sexual vorbind...de ce am dezbatut problema asta?lucrez cu masculi care fac zi de zi imputari muierilor...de diferite naturi..cand se uita si in oglinda ?

nakudo spunea...

ce treaba aRE RAZBELUL DINTRE SEXE BRE?e doar o tema si atat de care lumea se loveste dar fuge ipocrit si las in marea sfintenie..aparenta..sexualitatea chiar este o problema oricat recunoastem sau nu..de asta il iubesc pe tataia cu hustler..ca nu e fariseu...cristake acest articol nu e un atac ci un pamflet..nu as vrea sa aluneci ca esti un tip destept...personal...zic ca nu are nici o treaba andropauza sau nu...noi femeiele ioubim oricum neconditionat si dincolo de logica normala...adica altfel decat masculii...nu ma apuc sa fac confidente...dar zic ca cel putin strict ca emanatii de feromoni si inteligenta si cultura usa sexuala as fi putut sa o deschid pentru doua persoane din blogosfera...de ce nu am facut-o apare societatea si falsa moralitate...da recunosc ca m-am gandit...o zi buna cristake...fara fariseisme si orgolii

Logatu spunea...

Andropauza nu presupune neaparat ca "pistolul" nu se mai trezeste, ci doar ca are mai putine "gloante" (sau mai multe "gloante oarbe").
Acelasi fenomen se intampla si la pubertate si probabil de-aia batraneii vor "carne cruda", ca in tineretile lor.

Geocer spunea...

Parerea mea este ca tu ai avut de-a face cu vreunul ajuns la andropauza, de aceea te-ai apucat sa propui tema asta.

Geocer spunea...

Bun, si ca sa revenim la treburi mai concrete, pe vremea cand aveam varsta lui Rappa_ru le invatam pe vecinele mele un cantec :
Am imbatranit, si nu mai pot
Nu-mi mai ia pistolul foc
Si-am sa-l dau lao vecina
Sa mi-l stearga de rugina

nakudo spunea...

bravo logatu..te imbratisez cu mare drag pentru lipsa de ipocrizie..vin sa-ti vad blogul...hi-hi

nakudo spunea...

geocer-eu am avut de-a face cu multe in existenta mea..nu neaparat cu trimiterea facuta de tine..ti-am zis ca e un pamflet..strict sexual...actul sexual la andropauza tine mai mult decat la pubertate...si nici nu procreezi..iar cu pistolul tau..nu stiu..daca vecina se descurca e ok..draga geocer..nevasta sa nu afle ca mananci mancare rece..hi-hi o zi buna.si nu-ti pierde umorul

Ana Gabriela spunea...

incredibila draga mea...esti de o ticalosie adorabila:))...mi-a placut articolul:D la nebunie...si exemplul dat e perfect...

nakudo spunea...

asa zic si eu ca sant ticaloasa..da adorabila...e doar o viziune misogina..raza..nu-s chiar rai barbatii zau

GRIGORE ROTARU spunea...

Fara barbati lume e pustie, fara femei lumea nu ar exista. Totul e pe baza de chimie; daca de mii de ani fenomenele astea se repeta - nu le-om schimba noi cursul! Esentialul este sa ajungi in acel punct inalt dar sa nu exprimi pareri de rau.
< Noi am venit cu apa si vom pleca in vant > vorba lui nea Omar - care auzise de ether - dar nu-i cadea bine in rime; era un tip hotarat si avea mare putere de convingere: stia sa lanseze un indemn.
Sa fie bine!

Andrei Răduţu spunea...

Uite asa reusiti voi mereu sa ma binedispuneti prin modul vostru de a fi:)...ma bucur ca avem ocazia sa impartasim pareri:)...toate cele bune:)

Anonim spunea...

Bărbatul este la menopauză când nu-i mai curg mucii, iar la andropauză când stă toată ziua în faţa calculatorului, cu o mână pe taste şi una-n pantaloni.

EmaPirciu spunea...

Esti cea mai tare. Te iubesc dupa ce ti-am citit articolul...

nakudo spunea...

domnule rotaru..aveti dreptate absoluta..va imbratisez cu drag..o zi frumoasa

nakudo spunea...

rappa-ru eu spus la tu ca daca nu rad exist inutil..hi-hi sa fii iubit si fericit..esti minunat

nakudo spunea...

floare de colt santem niste muieri rele si afurisite..sa recunoastem ca si noi spunem ca ne dor ovarele sau capul ca sa nu facem sex..o saptamana minunata..hi-hi draga mea suie

nakudo spunea...

gamalia citesc tot ce scrii chiar daca nu comentez..esti frumoasa..desteapta ..minunata si eu te iubesc neconditionat

Anonim spunea...

Eu nu sunt rea. Sunt buuuna!
Eu? Eu care-i puneam lu barbatu-meu cantarida si viagra, in mancare?
Niciodata.
Cand e vorba de sex nu ma doare nimic.

Andrei Răduţu spunea...

Multumesc mult de aprecieri:)...aceleasi urari si multa sanatate pentru cineva aparte:)...o zi buna nakudo:)

nakudo spunea...

floare de colt..sa recunoastem ca n-am spune nici unui mascul ca nu avem orgasm si ca sexul e naspa..inventam minciunile si-i protejam...iar cand e vorba de sex chiar santem mai ticaloase ca ei in infantilismul lor de copiii imaturi..te poop..suie

nakudo spunea...

o zi speciala si frumoasa ca tine rappa-ru...am primit sanatatea in dar..ti-o intoarcem inzecit..ha-ha

cell61 spunea...

Se vede că tu ai propus tema, ai aberat cel mai bine pe marginea ei :)

nakudo spunea...

nu..am aberat cu rautate..asa ca o muiere..da si cu adevar...de asta n-o sa-mi tina nimeni lumanarile la nunta decat o data cu coliva...ca nu ma leg..de lasa si ca stiu prea multe...da sper sa existe nebuni ca mine...esti super nefariseu cell61 si pentru asta pirueta pe poante si distractie de craciun...te imbratisez