luni, 5 octombrie 2009

SA ABERAM PE O TEMA DATA-by GEOCER


Pe langa mine au mai aberat pe aceasta tema : Canguru,Cell61, Compadvice, Gamalia, Geocer, Giulia Szavo, Iulia, Julie, Leo, Little Red, Nakudo, Orianda, Rappa_ru, Simion Cristian
tema zilei-orianda-ati castigat o mare suma de bani si l-ati prins pe Dumnezeu de un picior


-Levitatie-
Sant un nomad ratacit...
Ratacit in lume si oameni.Parand un paria sau un vis de neatins...m-am nascut si murit sub creanga copacului crescut in inima si din inima.Mi-ar place sa cred ca sant un caz special al umanitatii...dar nu sant decat un ram ce va fi curatat de cineva intr-o zi,cineva care va decide cum trebuie sa creasca fructele si in ce mod.
Sant un nomad atasat de tribul sau care numai exista decat in istorii nescrise.Calatoresc in mine si in cei din jur si nu ma tem de oameni.Ma tem doar de mine si ceea ce nu am reusit sa ating inca.
Santem un regn animal care tot ce atingem-distrugem.Scopul nostru este unul distructiv.De la inspiratie pana la expiratie...pana la ce vrem noi sa gasim.
Poluam creatia prin expirarea dioxidului de carbon si devoram tot ce intalnim in cale.
Scopul nostru ca la orice specie este doar reproducerea.In rest doar iluzii create de societate si false perceptii de cultura si inteligenta.
Sant un nomad care calatoresc in mine.Stiu cand trebuie sa aprind focul si cand trebuie sa-l sting.Stiu cand pot incalca hotarele.Sangele meu poate arde campia pentru a naste alta-din moarte o noua viata.
Vreau sa simt si sa traiesc toate...vreau sa zbor si sa cad...sa dansez goala si sa iubesc carnal ceea ce simt.Fara prejudecati si fatarnicii.
Cand cunosc tot si trebuie sa ma nasc in curgerea Nilului cu crocodili si animale de prada...n-am sa fug.Nu las viata si natura sa ma devoreze.Vanez si curg si ard si-mi duc propria specie mai departe.Nu mi-e teama sa fiu precum Attila-hunul...sa fiu.
Scopul meu este sa fiu.
Tot ce ating sa transform.
Tot ce ating sa iubesc.
Sa las in urma alte taramuri si sa ard.
Ard...nascand pamanturi fertile,mereu.
Cand am aflat ca am castigat acea suma de bani nu m-am gandit ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior.Primul lucru venit in cap a fost,,Mefisto".
Imi iau o tona de inghetata si restul banilor vi-i daruiesc pentru expulzarea pe Luna ...de unde sa nu va intoarceti niciodata...sau sa reveniti pe pamant atunci cand terminati cu ipocriziile lase...farisei genetic

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cu ceva vreme în urmă mi-a trecut prin minte câteva secvenţe din vieţile mele anterioare. M-am întrebat de ce m-am întors de atâtea ori pe Pământ. Cu trecerea timpului am înţeles că cu fiecare reâncarnare, mă voi ridica spre Dumnezeu sau voi coborî în Iad, după faptele mele de aici. I-am zis lui Doamne-Doamne că ori de câte ori îmi va da un trup, nu voi ajunge niciodată o sfântă dar nici un pui de drac, pentru că-mi place aici printre semenii mei.
I'll be back!

nakudo spunea...

betonh raspuns draga floare de colt..eu am incetat sa ma intreb si sa cred ca imi retraiesc vietile anterioare...dar ce-mi doresc este sa raman om...si apoi instinctul imi spune ca exista si altceva decat ceea ce este aici..altfel decat citim in carti..altfel decat credem ca pricepem noi..pana atunci sant un om liber si e minunat sa fiu doar ceea ce sant..te iubesc ..fara alte conotatii si te imbratisez..ha-ha

Anonim spunea...

Esti nebună! O să creadă lumea că suntem pe invers.
Referitor la poezia mea: ghici Nakudo, ce-i?

nakudo spunea...

ei na acum tu floare..abia devin mult mai curiosi..da o sansa si tu mainii care sta pe tastura si celei de sub...hi-hi..poezia?stii ca eu pricep greu si uit repede asa ca tine...e o ghicitoare sau o nada sa vezi cine aluneca?asa ca la mine?ha-ha..te poop

cell61 spunea...

Nu vreau să plec pe lună! Pot să stau şi eu cu tine să mănânc îngheţată in loc de asta?

nakudo spunea...

cell 61-daca poti manca o galeata de inghetata si fuma ..e ok,,,impartim frateste..apoi povestim de toate...sper sa fim prieteni ...te imbratisez cu drag..cui ii trebuieluna?