vineri, 27 noiembrie 2009

CLIPA


Prinzand clipa in pumn mi-am rasfirat degetele incet de teama sa nu o strivesc.Am transformat-o in vid de inceputuri si am picurat-o usor in parul tau ce miroase a iarba verde,inalta,in care imi pot ingropa chipul.
Prinzand clipa in pumn am ascuns-o in cutia cu comori a copilariei alaturi de un sirag de margele si prima bratara,de primul biletel de dragoste primit in clasa a doua.Am inchis-o cu lacat de dragoste si apoi cand mi-e dor ma urc in podul prafuit si refugiu,ma asez turceste si din turbanul de ganduri ce zboara spre tine...scot pasari vii si libere.
Le arunc inspre cer si ele iti aduc in penaj aroma mea calda de femeie si miros de gutui.
Privesc clipa din tine si ma bucur cu fiecare minut ce ma bate,in acelasi ritm in care pot zambi pentru aureola sfanta a naturii.
Imi umplu plamanii cu tresaririle aurii ale inimii tale si ma transform.Metamorfozandu-ma intr-un soim ce-ti sade pe umar.Ce te poate face mai puternic,mai razboinic,mai tribal,mai trait.
Am prins clipa in pumn si-am transformat-o in fluturi colorati.I-am marit durata clipei cu 24 de ore.
Maine....am sa ma ascund in ochii tai calzi si clipa de adancire si cautare am s-o transform in lumina.O clipa-transpusa.Anii lumina.Eternitatea in care ne vom impleti unul cu altul,alai de cai zburatori in cercuri facute de apa vietii.
Stiu ca prin tine...astazi...am prins clipa in pumn si traiesc.

10 comentarii:

Lisandru Cristian spunea...

"Maine....am sa ma ascund in ochii tai calzi si clipa de adancire si cautare am s-o transform in lumina.O clipa-transpusa.Anii lumina.Eternitatea in care ne vom impleti unul cu altul,alai de cai zburatori in cercuri facute de apa vietii" - combinaţia text-fotografie este extrem de frumoasă, ca de fiecare dată...

nakudo spunea...

va multumesc mult,dragii mei si la voi este la fel si in suflet si in casa virtuala...o seara minunata sa aveti..Cristian...primele miscari intrauterine...sa ne povestesti....te rugam

elena marin-alexe spunea...

De multe ori am surprins clipa in palma mea si am strans pumnul dorind s-o pastrez captiva...pentru setea din suflet. Dar am scapat-o intotdeauna printre degetele tremurand, de teama si dorinta nespusa. Tot binele din lume sa te atinga pe inima scumpa mea!

nakudo spunea...

am prins-o si nu am mai scapat-o pentru restul sant iluzii...undeva ,cineva ma iubeste si ma tine in palme...pastrand clipa in care ne-am intalnit la fel...strans in pumn....nu copii cu chip de barbati maturi....ci chiar acel barbar raportat interior Sus ce ma poate proteja...restul mi le ofer singura...doua brate puternice Doamna ELENA...foarte...din care eu nu pot sa cad....va imbratisez cu drag...si tot directa raman ...chiar daca par rea....:))

Savu spunea...

Este un fel de dezvoltare a " traieste clipa"

nakudo spunea...

un fel de prelugire ciudata...savu...ha-ha o zi buna sa ai

Carmen Gigartu spunea...

Frumos! Bratele Lui sa aiba grija de tine!

nakudo spunea...

multumesc draga Carmen..si pe tine

José Ramón spunea...

Interesant.
Salutări de la creativitatea şi imaginaţia fotografii Jose Ramon

nakudo spunea...

multumesc draga jose...sprea marea mea rusine nu prea mai ajung sa citesc peste tot...fotografiile tale sant sublime...o duminica frumoasa...promit ca recuperez..multumesc