miercuri, 11 noiembrie 2009

Final...Dinozaurul prabusit


Din inima mi-a crescut azi un copac cu crengi pline de zambet si-aripi.Acolo numai era nici o rana...doar radacini care sondau adanc taramul din care se hraneau.Pe fiecare capat de ramura creste o floare clopot pe care doar vantul il poate bate sau trecerea ta.
Trupurile noastre nu sant inlantuite pentru ca visam acelasi vis impletit si inodat din loc in loc cu noduri de intrebari.
Visele noastre -eter lin,inchis in parte de timp se unesc,contopindu-se fiebinte,explorandu-se,tremur de carne si piele transpirand iluzia pasiunii necuvantate.Imbracati in sunete si arpegii ne daruim orgasmul erosului interior.
Nu vrem sa ne explicam nimic ....stim...doar ca santem doua trupuri,doua vise,doua identitati impletite in ploaie.Explorandu-ne pana-n adanc de fantezii...de la distanta-trupul ,inima si infloririle.

8 comentarii:

Geocer spunea...

Tu esti tipa din poza?

nakudo spunea...

geocer-tata1-eu sant mai misto ca tipa...=)2-eu sant cea de sub poza..ha-ha..hai o seara frumoasa

Bejenaru Gabriela spunea...

suntem doua trupuri,doua vise,doua indentitati impletite in ploaie,cam asa se poate descrie un cuplu care se iubesc si se respecta.

nakudo spunea...

saru mana gabriela si multumesc mult...te poop..si spor la muncile

BeBe^^ spunea...

Am citit asta inca de cand ai postato si inca o citesc cu placere.
,,Din inima mi-a crescut azi un copac cu crengi pline de zambet si-aripi."

nakudo spunea...

FARA INIMA DRAGA MEA SMILE TOTUL ESTE INUTIL,NIMIC NU ARE VALOARE DECAT STATICA SI EGOISTA..INIMA CREEAZA,ZIDESTE,IUBESTE...FACE NOI UNIVERSURI MIRACULOASE...TE POOP..om frumos si cu multe palpitatii cardiace de cautari si framantari...ha-ha

Andrei Răduţu spunea...

Frumos:)...ce bine ar si ca acest copac sa nu se mai usuce:)

nakudo spunea...

acest copac,draga rappa ru...crede-ma ca nu se usuca niciodata:))