joi, 19 noiembrie 2009

OPTIMISM


Pentru ca sant ceea ce sant si nimic mai mult...pot iubi si zbura si sa-i imbrac pe altii in zambete.
Pentru ca nu am sa par niciodata super intelectuala si crescuta cu furculita de argint in fund,pot simti,pot avea capacitatea sa-mi pese.Pot canta la pian sau chitara fara sa astept aplauzele ipocrite ale unor spectatori morti interior.
Pentru ca nu astept recunostinta si compasiunea nimanui pot muta muntii si pot sa nu arunc rahat,,net superior"rahatului meu.
Imi pot respecta prietenii si pot avea insomnii din cauza lor,pot sa daruiesc fara sa astept sa primesc.Nimic nu se raporteaza la voi...cei care vreti sa urcati trepte cu lauri pe cap.Sufocati de propria vanitate si egoism macabru.Cu ironie in cuvinte ce put a putrefactie,incercand sa va mintiti pe voi insiva.Nu vreau aura de sfant si haine albe...din care s-au decolorat petele cu clor.
Oamenii au dreptul sa cada,sa sufere,sa zboare si sa spere.
Oamenii au dreptul de a fi oameni,de a recunoaste ca iubesc,ca pot spera lucruri interzise,ca sant neintelesi chiar de ei insisi,au dreptul sa planga si sa fie fericiti.
Oamenii au dreptul sa ramana oameni.
Pentru ca pot spune ca numai simt nimic azi si altcineva mi se pare nou si miraculos,pentru ca ii pot acorda timpul si efortul meu-pot exista.
Pot simti framantarile unui copil si intrebarile unui adolescent pe care il calcati in picioare.Pentru ca ,intr-o mlastina puturoasa,ar trebui sa ne pese unii de altii si ar trebui sa lasam doar Divinitatea sa decida unde pot fi corectate erorile.
V a daruiesc prastia realitatii in care ca piatra sa puneti propria voastra neputinta,inainte de a va scoate servetul de sub barbie si a striga lacheului,,fa-mi papucii".
Sant foarte optimista...foarte.
Sper...ca intr-o buna zi Creatorul ...va veni...cu drujba.Taind tot de la radacina chiar daca ma numar si eu printre cei defrisati.
MACAR...se odihneste si pamantul o vreme...pamantul ce-l tropaiti inutil.

16 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

"Oamenii au dreptul de a fi oameni,de a recunoaste ca iubesc,ca pot spera lucruri interzise,ca sant neintelesi chiar de ei insisi,au dreptul sa planga si sa fie fericiti.
Oamenii au dreptul sa ramana oameni" - da, nimeni nu le poate lua acest drept...

elena marin-alexe spunea...

Hai ca mi-a placut chestia cu drujba.Ai imaginatie , nu gluma!
Dar te rog spune-mi cine 'te-a inspirat'? Ca pana la drujba LUI gasim alte arme....sau intram la capitolul iertare!

Cristake1974 spunea...

"Drujba" in ruseste inseamna taman "prietenie"... ca sa nu mai zic de anumite drujbe multifunctionale, nu e locul. :D
Imi place postarea, bravo c8pchile!

nakudo spunea...

draga Cristian...de ar respecta toti acest drept...sa zica Geanina..DA...asta e eveniment..va imbratisez dragilor

nakudo spunea...

asa am avut o inspiratie...draga prietena ELENA.....pai eu ce sa zic..SA-I IERTE BRE DIVINITATEA SI SA-I LUMINEZE IN VENTRICOL...SA INTRAM IN LINIE DREPTA CU ELECTROCARDIOGRAMA..pip-pip..si gata zice divinitatea..ia deconectati-l si pe asta..strica aparatul de pomana...ha-ha..va imbratisez si poop.cu mare mare drag

nakudo spunea...

foarte multumesc tata Cristake...ai dou bile albe la mama..daca stii rusa poate imi explici si mie ce vrea ca inca nu am reusit pana la anii astia.:))ase..apoi...m-am gandit si la o motocositoare..ce zici>sant singurel...bing-bang..printre copaci..bing-bang...gata ma duc la colt si nu ma mai trage de cozi la gradinita....:)te pup

Bejenaru Gabriela spunea...

stii cum este nakudo,din betie te mai trezesti dar din prostie si ipocrizie niciodata,de ar veni creatorul asta odata mai repede,sau poate se trezesc din prostie,imi place cum ai scris,o seara minunata draga mea.

nakudo spunea...

stiu ca stii draga mea Gabriela...pentru ca altfel nu ai fi fost aceste om minunat care esti....va imbratisez cu toata dragostea oameni frumosi...o zi minunata sa aveti

Ana Gabriela spunea...

mi-a placut la nebunie draga mea mai ales : "Oamenii au dreptul sa cada,sa sufere,sa zboare si sa spere.
Oamenii au dreptul de a fi oameni,de a recunoaste ca iubesc,ca pot spera lucruri interzise,ca sant neintelesi chiar de ei insisi,au dreptul sa planga si sa fie fericiti.
Oamenii au dreptul sa ramana oameni." ...nu pot spune ca mi-a placut sinceritatea ta draga mea nakudo...si stii de ce??? fiindca la tine ea nu reprezinta o calitate...

e mult mai mult decat atat, poate sa-mi placa un vers, o rima, un rand sau o idee...dar SINCERITATEA esti chiar tu draga mea, integrata in fiinta ta si fara ea pentru mine tu nu ai mai fi tu...

Ana Gabriela spunea...

esti minunata ca de obicei...sa nu te schimbi...

nakudo spunea...

numai sant sanse sa ma schimb la anii mei ,raza,la 5000de ani cat am...ca matusalem.da iti promit ca o sa fiu cu drujba in mana mereu...:))

Ana Gabriela spunea...

:)):)) 5000, nakudo??? pai ce nu suni la cartea recordurilor...;)) te imbratisez mamaie:)):))

nakudo spunea...

nu dau draga raza astia bani sau sa omologheze recordul la romani...:))

Andrei Răduţu spunea...

Se vede ca nu am mai trecut pe aici de o vreme...am ratat cateva articole foarte frumoase, cum este si acesta:)

nakudo spunea...

bine ai revenit draga rappa ru...si mi-e rusine ca eu nu prea am ajuns sa citesc la tine...noutati..bunul meu prieten...destept si frumos...smile..o adolescenbta pe cinste...fluturas....alt adolescent(A)pe care ti-ar place sa o citesti....madalin....etc...sant multe de povestit....poate ne vedem in curind real.:))

Andrei Răduţu spunea...

Ar fi o idee:)