duminică, 29 noiembrie 2009

Tu




Dupa sapte zile in care ne-am impartit,o parte in lumea chansonetelor...o parte aici...simt ca soarele inca rasare din inima ta umpandu-ma de caldura.
M-am trezit dimineata zambind si imbracandu-ma in chimonoul tau preferat,mi-am impletit parul cu spice de grau si l-am prins intr-un coc magic prins cu petale de dragoste din buzele tale.
Mi-am prins cerceii de vise ce atarna pe gatul meu lung ce-ti canta cautarea din portal de lumina.
O picatura de parfum de ambra veche si bratari ce-mi zornaie la picioare.
Ca si cum ai fi fost acasa...ti-am pregatit ceaiul verde de viata si alaturi cu pielea mea ce vibreaza ti l-am servit langa sevalet.
Fizicul tau e departe dar interiorul e inca aici...pictand si incruntandu-se si corectand mereu erori doar de tine stiute.
Ma asez in spatele tau iluzoriu si zambesc cuprinzandu-te intre-o imbratisare de aripi desfacute.
Astept tacuta si in afara timpului ca ochii mei sa prinda viata pe panza.Sa ma cunosc prin interiorul tau mistic.Ca o zeita iti cant o muzica doar de noi stiuta,o muzica in care pe malurile Senei,ne plimbam amandoi.
Cu degete de orient si maslin...te acopar cu inima mea si astept.Si-mi lipsesti ca orice gura de aer ce mi-o respira altii.In bratele tale ma ascund si cresc cu fiecare zi ce ma curge.Pasesc si stiu ca zgomotul gleznelor mele te va aduce inapoi...in era si timpul meu....mereu inflorit...mereu fruct si seminte.

10 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

superb draga nakudo..colorat...magic...

elena marin-alexe spunea...

Ma infasoara cuvintele tale si de cate ori le citesc, intru printre farazele care ma atrag ca intr-o sarabanda de vise si culori inlantuite in jocul vorbelor cu talc ascuns, provocator si ademenitor.

elena marin-alexe spunea...

frazele...

Marius Ola spunea...

Nu ştiu de ce, dar melodia de deasupra pare să curgă asemeni textului în triluri de şoapte spuse pe aleile sufletului tău "mereu înflorit... mereu fruct şi seminţe"

nakudo spunea...

multumesc draga mea raza...intr-o zi o sa impartim o frantura din aceasta lume...sper...si atunci ai sa scrii tu tot ce ai trait

nakudo spunea...

acuma drept vorbind draga ELENA..dumneavoastra intotdeauna patrundeti sensul,talcul,jocul...si tare imi place...:))

nakudo spunea...

asa este draga Marius...intotdeauna muzica se leaga de scris...multumesc...o duminica superba sa ai.:)

José Ramón spunea...

Multumesc pentru vizita Creativitatea şi imaginaţia Jose Ramon şi fotografii pentru feedback-ul dumneavoastră.
Ai un blog-uri foarte interesant.
Cu respect

nakudo spunea...

multumesc mult draga Jose Ramon...si arta ta fotografica este sublima...toate respectele mele.O saptamana minunata sa ai.

nakudo spunea...

Muchas gracias, José Ramón.
el arte y la fotografía es una delicia.
todos mis respetos.
una semana con mucha inspiración.