marți, 8 decembrie 2009

Am zis:totul e verde,pardon roz



In aceasta seara am deosebita placere(SADICA_CHIAR)sa va prezint o foarte draga prietena.Frumoasa,destepta,culta,luptatoare.Ca si noi toti are o viata reala in spatele blogului.Nu m-a facut moldoveanca imputita cand am interactionat prima data acum ,nu stiu exact-dar e printre primii oameni care mi-au intrat pe blog.De ce vorbim despre ea?Pentru ca e adolescenta,pentru ca nu stiu cui ii pasa de ce gandesc ei sau cine considera mai exact ca au capacitatea de a gandi.Articolul de mai jos nu -mi apartine .Este scris de Gaby,te iubesc omule!O gasiti aici.Va las placerea sa realizati cam cum simt adolescentii sustinerea si ajutorul nostru.Respectele mele Gaby.BUCURATI VA DE URARILE EI-sant sincere.

Multumesc...

..mamei, tatei, rudelor si apropiatilor...

OPssssss.....Am gresit partitura...

Sa revin la ceea ce vroiam sa spun.

Deci multumesc din suflet capsunarilor si zidarilor din Spania, servitoarelor si slujnicelor ce sterg la fund babe si mosi in Italia, traseistelor din Norvegia si Danemarca, cersetorilor din Londra sau Paris si nu in ultimul rand niste multumiri speciale lasilor care au fugit in Sua, respectiv Canada.

Va multumesc pentru ca mi-ati oferit un viitor mai sumbru, niste rahat in plus in latrina deja extra plina. Va multumesc ca va doare in cur ( serios ca ii o durere grozava) de ce o sa fie ( daca o sa mai fie) pentru simplu fapt ca ati luat acum niste nenorociti de bani cu care ati distrus o tara intreaga.

Daca s-ar putea numai sa vi-l luati cu fulgi cu tot pe cel pe care l-ai pupat in dos atata timp.

Firar....ca nu se poate! Ni-l lasati noua si voi va spalati pe maini si va credeti mari intelectuali in strainatate. Si pentru acest aspect va multumesc.


Multumesc ca mi-ai decolorat viitorul. Acum il vad mai bine, ca in perioada ceausista doar in alb si negru.

Va multumesc si aveti respectele mele....evident ca cele mai profunde.

articol scris de adolescenta Gaby

17 comentarii:

Gaby spunea...

pff:)...fara cuvinte draga. asta se cheama publicitate negativa gratis:)) puteai macar sa ma anunti din timp:P..socul a fost puternic.
Multumesc de complimente, incurajeaza.

nakudo spunea...

mai lasa sa stie poporul ca nu toate fumeile este proaste si inculte si nu se gandeste decat la bani si secs..pardon sex...vorba marelui maestru Vanghelie....apoi eu chiar te iubesc..asa sa socam oamenii cu reducere neuronala...ca m-au mai intrebat vreo doi cretini obsedati daca-s lesbiana...eu zic da...da lumea nu pricepe umorul ca neuronii este portocalii...pardon sant.iar la cate faci tu fata ma indoiesc ca esti foarte socata....doar ne prefacem sa vedem daca putem juca in sekespeare..tot vorba lui vanghelie...intr-o lume oligofrena preponderent zic ca sper sa aiba tratamentele hormonale gratuit...fetisismele mocca de la guvern si implinirile dupa sufletul de rahat pe care il au...apoi fata draga...te astept in vacanta sa ne facem de cap la barfit blogosfera...poate vine silittle red...si fluturas si infiintam o secta atipica...guru il punem pe paul gabor ca e mai plecat ca noi...:))

Marius Ola spunea...

Tare, nici că se putea mai bine. Eu m-am gândit să emigrez în est sau maxim pe meridianul Burkina Fasso, altfel mi se alienează votul:)

Andrei Răduţu spunea...

Foarte tare:))...felicitari:)

Gaby spunea...

Facem partid:)) La dracu` poate se unesc mai multi "nebuni" si ne creem o lume a noastra.

nakudo spunea...

draga marius..noi ne-am gandit mult daca e reala povestea cu tringhiul bermudelor...poate emigram acolo si ajungem in alta dimensiune...ce zici?te bagi sa risti cu noi?nu garantam ca sant sinere...,asta clar iar daca sant sa stii ca jumate sant peste ...asa ca ai sa te multumesti doar cu sex oral...:))o seara frumoasa sa ai ...fara dureri mentale si sufletesti

nakudo spunea...

rappa ru...sa o imbratisezi pe gaby...eu multumesc virtualului ca am cunoscut-o si imi este prietena tare de suflet...e o tipa super...conform realismului uman...o sa o abureasca vreun dobitoc cretin...iar eu o sa-i rup picioarele daca ea o sa sufere...stii ca nu mint

nakudo spunea...

deja interactionam si avem prietenii de durata doar cei plecati de acasa...restul incearca...da mai vorbim de mancare...haine..ce frumoasa e vremea...tampenii..santem cei mai tari debili mintali de pe planeta

elena marin-alexe spunea...

Am intrat 'aici', am citit, m-am lamurit. Abia acum am inteles de ce de vreo trei zile nu mai simt dureri de cap desi il mai folosesc ...de pereti... Gata m-am luminat! Sunt atinsa de cretinism si asta n-are leac.
Traiasca politica si cinste celor ce o molfaie de dimineata , inainte de cafea....
O sa intaresc si eu 'parleazul' greu de sarit al unora care au votat, ca asa le-a dictat mintea 'proasta si cretina'...in ultima parte a unei zile nefaste, care a semanat discordie. Ei acu' sa vezi recolta!
Tot respectul pentru romanii care l-au votat pe Geoana si deasemenea acelasi respect celor ce l-au votat pe Basescu.Nu pot arunca , cu laturi intr-o persoana care alege sa se imbrace in roz, doar pe motiv ca nu-mi place mie.
Mare lucru e respectu' asta, doar ca se rumega mai greu....
Nu pot sa te felicit pentru postare. O seara buna iti doresc de la Vrancea!

nakudo spunea...

nu e vorba de politica draga prietena Elena..e vorba despre durerile adolescentilor..e vorba de adolescenti care si muncesc ca sa faca scoala,care cu toate ca sant geniali raman fara bursele de merit.Legat de politica..mi se pare normal fiecare sa aiba propria opinie,asta inseamna libertate.Respectul legat de votare e acelasi pentru toti...gaby zice doar ca daca s-a dus totul de rapa anii trecuti,ea a muncit de noapte si ziua a facut scoala...cum tot pentru dus de rapa s-a optat...credea intr-o schimbare in bine...chestia cu idiotenniile si rozul..sant ironii si sarcasm..apoi are dreptate...va face o facultate,va sti 10 limbi straine si va pleca ca mine si ca giulia sa munceasca in afara in ideea ca macar asa va oferi un viitor mai bun altora.se cheama compromis si supravetuire si uneori nici macar posibilitatea de a alege.ar trebui sa respectam faptul ca e sincera si directa si scunsa dupa degete.Legat de bun simt...dincolo de cuvinte gaby este printre oamenii cu cel mai mult bun simt pe care l-am cunoscut...saru mana de urari da stiti ca seri bune numai am de mult...de cand ea ramane fara bursa,de cand copiii lesina la scoala si multe alea...dincolo de cuvintele lui gaby..e doar multa durere ,multa suferinta...va imbratisez cu mult drag...

nakudo spunea...

acum am inteles cand am citit la gaby..doamna elena,nimeni nu a facut pe nimeni cretin...pe cuvant..nu se refera la intelectualii care au foat nevoiti sa plece in perioada ceausista ci la cei actuali..ai timpurilor noastre...de ce nu sant aici pentru a schimba ceva...asta zice gaby..iar chestia cu neuronii portocalii este o gluma legata de color...totul e o mare gluma...pacat ca s-a ajuns aici...pacat de atata impulsivitate...asa este se pare ca politica e mai rea ca fotbalul...se ajunge la paruiala...o zi buna va doresc

elena marin-alexe spunea...

Imi pare rau ca te-am intristat dar nu-mi pare rau ca am spus doar ce am simtit la citirea 'articolului' lui Gabi redat de tine.
Asa cum adolescentii au dureri stiute de ei, asa si romanii din diaspora au durerile lor, stiute doar de ei. Am prieteni in diaspora in Canada si America, pe care nu i-am mai vazut de 25 ani si le cunosc durerea.Nu sunt de acord cu modul in care s-a exprimat gabi.Eu am simtit o galeata de zoaie aruncata in capul meu...Sa nu-mi spui ca a fost un pamflet, caci singurul pamfletar recunoscut este C.V.T. dar nici el nu-si permite sa ofenseze poporul roman. .O fata tanara care aspira la studii superioare nu ar fi trebuit sa se exprime atat de grosier totusi.
Are un dinte contra lui basescu e ok, dar de ce a trebuit sa ofenseze romanii care l-au votat?
Imi cer scuze Stefy din tot sufletul. Am fost sincera, atata tot. Multumesc pentru prietenia frumoasa, de pana acum si sper ca ecourile ei....sa nu se stinga prea curand in sufletul tau. Nu trebuie sa parasesti blogul ....te rog.Aduna-ti puterile si scrie si mai frumos ca pana acum...mai intens, mai profund artistic, lasand lumina spiritului tau sa straluceasca si mai puternic, ca un foc, la caldura caruia sa se deschida inimi aflate la inceput de drum, sau ...pe la sfarsitul lui. Nu voi fi inoportuna, promit.
Salcia este trista.... caci griul toamnei tarzii, a dezbracat-o de verde!
Fii binecuvantata!

nakudo spunea...

cred ca acum faceti dumneavoastra o depresie raportata la egoism...si eul interior...ati luat totul personal..prea..iar faptul ca niste adulti pot rani un copil eu nu pricep...ca santem diplomate si dragute cu oameni pe care in realitate nu dam doi bani...dar o facem pentru ca avem inima,nu?pentru ca nu avem dreptul sa etichetam pe nimeni..pentru ca normal ar trebui sa fim o mare familie...dar nu santem..cand nu ne convine ceva...scoatem coltii...astia santem...ma doare dar pot trece peste toate..pentru cineva s-a sufocat de nimicnicia umana si cu toate astea ne-a iubit...nu mult ci total...salcia e verde...si va fi verde mereu pentru ca ea se hraneste din hrana nepamanteana care vine de sus...
eu va iubesc enorm si stiti asta apoi apreciez sinceritatea chiar daca doare...si chiar daca unii nu dau doi bani pe recunoasterea slabiciunilor umane...zic...tampenii si stiti asta...ma rog...ma bucur ca am preluat articolul lui gaby...ca s-au ivit reactii...in unele situatii vezi ce ascund oamenii...aici sa va simtiti mereu acasa...nu aveti de ce sa plecati...decat daca asa simtiti...va imbratisez cu mult drag..mult...verde si cred ca prea mult sufocant galben:))

Gaby spunea...

Imi pare rau Stef ca am cauzat asemenea discutii:)..Serios..stiu ca tu ai decis sa preiei ce am scris, dar chiar nu am crezut ca o sa se ajunga asa departe. Imi pare rau, dar sincer cred ca fiecare are dreptul la o opinie.

nakudo spunea...

gaby..draga mea nu-ti fa probleme...este foarte bine...eu cred in tine si e foarte bine sa vezi adevarata fata a oamenilor...te imbratisez cu mult drag...fiecare are dreptul la o optiune si parere...optiunea mea este sa te sustin...nu regret nici o secunda..DRAGUL DE CESC mi-a trimis mail acum 10 min...te iubeste sincer si sustine...chiar daca trece prin ceea ce trece nu a uitat cum a fost la adolescenta...sezi linistita...mama..pup

elena marin-alexe spunea...

Stefy draga. Am inteles tot ce trebuia sa inteleg, recitind toate comentariile tale care auetins acest subiect.Le-am citit si pe ale mele si rezultatul imi este foarte clar.Daca tie nu ti s-au clarificat, mai recitestele odata macar.
Nu am adus ofensa nimanui prin ce am comentat.Te-a deranjat tonul meu 'aspru'cu care am atentionat-o pe Gabi. Siner iti spun ca m-a socat rautatea voita si vulgaritatea din articolul postat de ea. Vorbele ei m-au umilit si putin mai tarziu si atitudinea ta, dar asta este o alta poveste.
Daca imi pare rau de ceva , imi pare rau ca am intrat pe acel blog .
Inca o data te rog iarta-ma pentru tot ce ti-am gresit de cand ne-am cunoscut si pana azi.Pastreaza in suflet daca ai gasit ceva bun in toata prietenia noastra.
Am o deosebita consideratie fata de tine si te rog sa-ti continui tot ce faci pe blog, caci te curteaza talentul.
Fii binecuvanta!

nakudo spunea...

nu am avut intentia sa va umilesc si poate nici nu am facut-o doar asa credeti...uneori trebuie sa ne asumam greselile...nu a fost rautate la gaby si vulgaritate,sincer si multi stiu asta...dar fiind virtual o sa minta si sa joace teatru si o sa ne laudam la nesfarsit unii pe altii...ca atunci cand gandim diferit ...ne suparam...eu nu cred ca am gresit cu nimic...ca si dumneavoastra am fost sincera...dar cum sinceritatea nu e la mare cautatre probabil ca ar fi trebuit sa ma dau sfanta...si fara prihana...nu sant doar un om cu erori si greseli......apoi nu mi-ati gresit cu nimic...eu nu sant ipocrita si zic ati gresit pe undeva...lasati orgoliul la o parte si o sa vedeti...sau sa va lumineze Domnul...dar ati gresit pentru un adult matur...si stiti asta...si dumneavoastra ati dat dovada de rautate...ca noi toti...e normal...santem oameni...apoi eu tot va iubesc si mai mult acum si v-as vrea aici cu mine....talentul nu face doi bani draga Elena fara raportare la divinitate...doi bani...eu va respect si iubesc enorm si stiti ca am suferit ca un caine...dar santeti in inima mea si nu vreau si nu pot sa va scot de acolo...nu vreau sa mint,nu vreau sa joc teatru...apoi daca nu vreti sa ma anuntati..cand merg sa-l vada vladimir pe tatal sau la focsani sa nu trec...cu toate ca eu vreau si stiti asta...nu v-am mintit niciodata...nu o sa o fac acum...