joi, 17 decembrie 2009

Dumnezeu nu are preferati




Pentru ca poti invata de la toate atunci cand te astepti mai putin sau poate cand crezi ca le stiai pe toate.Cand nu ai puterea de a vedea si o alta parte a realitatii.Intr-o zi am cunoscut un luptator.Aparent fara armura si sabii.Pentru ca simtea ca cea mai puternica arma este cuvantul.Lustruite in miezul trairilor...acest om invatase sa-si croiasca drum spre inaltimi cu fiecare pas sigur sau ne cunoscut.
Urcand muntele..uneori alunca.Pe genunchi ,pe coate,nimeni si nimic nu l-a impiedicat sa-si continuie drumul.Muscand din tarana si mancand intre doua razboaie bicuitii uscati ai existentei umane.Unii chiar au incercat sa faca universul plat si sa-l intoarca cu capul in jos pana l-a apucat voma...Prin nu stiu ce incantatii izvorate din inima plina de iubire...i-a inlaturat.
Razboinicul meu nu plange.Nu se plange.Nu rupe florile ce sant pe cale de disparitie doar le ofera o noua casa.Mai batran decat Matusalem ca interior...luptatorul meu gestioneaza durerile si le inchide cu sapte peceti peste spte mari si tari.
De curand e foarte indragostit si pleaca uneori,noaptea pe luna,unde cineaza cu iubita sa pe aripi de stele.E secunda de odihna pe care si-o perminte intr-un timp cand trebuie cucerita cetate dupa cetate.Adultii s-au uitat de multe ori in lumea sa si au plecat mai departe.Dincolo de lupta..de frig...de dormit in transee..el a ramas acelasi om minunat.
draga Madalin...sa nu renunti niciodata la lupta...esti minunat.Te sufoc cu imbratisari si pentru casa sigura ce ai oferit-o adolescentilor si pentru dragostea si calmitatea ta.Sa traiesti din plin dragostea...sa te transforme in multa lumina si traire.Si poate adultii o sa incerce sa vada ca pe cenaclul de la tine se deschide o noua di mensiune.Pe Madalin iti gasiti aici.

fotografiile sant preluate de la o adolescenta cu talent deosebit in grafica poate nici nu stie cat talent.Te iubim si sustinem toti draga Fluturas...http://ing3ras.blogspot.com/

videoclipul e pentru voi..tineri cu mari framantari si dureri...

6 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

multumim nakudo...si eu te imbratisez inapoi:D

asa e...madalin e special...

nakudo spunea...

noroc cu tine...i-am zis lu madalin ca nu o sa comenteze adulti...uite asa o sa ma creada...:))

elena marin-alexe spunea...

Superba grafica! Felicitari autoarei! Dumnezeu sa-ti binecuvanteze talentul si sa te ajute ...sa zbori , in inaltul artei!

Frumos gestul de promovare, a tineretii pline de talent.

nakudo spunea...

draga prietena Elena...o sa venim la dumneavoastra ...e un om tare sensibil si chiar e un fluture...cu multe culori..ati iubio..din prima secunda...va imbratisam gramada..copii batrani si copiii copiii...:)

Daniela spunea...

multumesc nakudo si doamnei elena marin-alexe (pt cuvinte)

nakudo spunea...

draga mea...chiar ai talent...si acusi o sa treaca toate..ok?imi pare rau ca nu sant langa tine..te iubesc si chiar ti-as lua de tot aici daca as avea asa o putere...de fapt inca nu mi-am trimis scrisoarea mosului...sper sa nu fie senil si sa inteleaga ce-i cer...esti minunata..daca e nevoie vin si cu sania si te iau..in marea inzapezire romaneasca