marți, 29 decembrie 2009

Jumatate


Ne oprisem la jumatatea sarutului...suspendand clipa atat de intensa in varful degetelor.De acolo,mangaindu-ne,sa ne atingem buzele de fiecare picatura de trup.Inimile noastre s-au ciocnit atat de puternic incat s-au spart intr-un hohot de ras.Din fiecare farama am modelat steaua dorintei pe care am aruncat-o pe cer.
Am ascultat-o cu urechea si ochiul apoi i-am trimis mesajul-razand-in spatiu.Ne-am oprit la jumatatea distantei,jumatatea timpului,jumatatea urmatorului pas care alerga sa ne-ajunga.
Trupuri stranse...lichefiate unul in altul...pana pot sa-mi dezbract propria haina...sa ies din propria piele,vis de materie si vibratii..
Am descoperit ca aveam aripi.Aripi ce stateau prea lipite de mijloc ascunzand forme.
Tampla in tampla si ochi in ochi...contopiti si atingandu-ne sufletul lin....zambind cu trepte pe care putem urca sau cobori in noi inceputuri.Asezati in jumatatea de timp,jumatatea de spatiu,jumatatea de materie.
Mana in mana asteptam sa descoperim jumatatile din tot ce nu cunoastem.
Sant parte din propria ploaie care cade calda si in clipiri uimite ale oamenilor ce devin vant si pamant.
Un timp oarecare sant eu....si inorogii.In seaua carora te tin inca ascuns.

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

"Sant parte din propria ploaie care cade calda si in clipiri uimite ale oamenilor ce devin vant si pamant" - parte din propria ploaie... Frumos...

Ana Gabriela spunea...

"Inimile noastre s-au ciocnit atat de puternic incat s-au spart intr-un hohot de ras..." ce bine nakudo...sa te bucuri...in dragoste e doar atat fericire cand inimile devin una si se bucura cat doua...

nakudo spunea...

multumesc mult draga Cristian..va imbratisez cu mult drag...crestere frumoasa sa aveti impreuna...

nakudo spunea...

draga e raza...asta e cuvantul-e bine..stare de bine:))vin sa recuperez ce am pierdut de la tine