duminică, 13 decembrie 2009

TRAIRE


Trupul meu e un lung covor de trairi pe care poti calca sau te poti odihni.Pasul tau poate pluti peste un lung sir de cuvinte si rascoliri.Pana talpile iti devin transparente si fiecare celula se transforma intr-un meteorit ce-si gaseste axa in inima mea.
Trupul meu te absoarbe cu fiecare soapta si gest pana poate inflori si naste tacere.O tacere atat de dureros de iubire,incat nici o predica auzita vreodata in galaxie nu ne mai poate dispersa.
In unghiul ochiului tau sant tangenta nascuta din sani si vibratii,din atingeri stelare de sange si nematerie.Pana totul in ochiul tau devine caldura si lacrimi si mereu rotindu-se unul in altul...ne intrepatrundem intr-un mare bing-bang.
Trupul meu e un lung covor verde care se ascunde in tine,in explorarile spatiale ale trupului tau in care secunda cu secunda dispar,in care cu fiecare putere atomica ma dizolv...pana devin TU.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Cheers



...... bottoms up

Marius Ola spunea...

Lungul, dar frumosul drum al inimii la a ajunge la acel tot, când doi devine unul. Iubirea perfectă. Frumos spus. "fiecare celula se transforma intr-un meteorit ce-si gaseste axa in inima mea", am ales un pasaj care îmi place. O seară de duminică minunată:)
PS. M-ai bruiat însă cu melodia de mai sus. Nu mai e aceaşi regulă :)

Anonim spunea...

"Trupul meu e un lung covor verde care se ascunde in tine,in explorarile spatiale ale trupului tau in care secunda cu secunda dispar,in care cu fiecare putere atomica ma dizolv...pana devin TU."
Supeeerb, nu mă mai satur să citesc iar şi iar, felicitări.

Dan Ioanitescu spunea...

Poem in proza... Foarte frumos!
:)

nakudo spunea...

cheers.
and ate and Olive to know.
welcome.
I embrace with much love, even if you do not believe that there is love and understanding.
you're always welcome in my virtual house.
We are know as demons, not God.
sometimes I'm embarrassed that my name is man.
much love goes to you.

nakudo spunea...

hai...marius ca e vorba de mesaj...asa fu melodia...ma revansez..promit:))

nakudo spunea...

multumesc mult...draga floare de colt..si pentru ca sinceritatea nu e la mare pret...iti zic sa zambesti...esti un om minunat...cu multe dureri si dezamagiri...dar...traieste clipele frumoase si bucura-te de ele....te imbratisez cu mult drag

nakudo spunea...

multumesc mult,domnule Dan...imi cer iertare ca nu dispun de mult timp pentru vizite...dar in acelasi timp ma bucur ca macar din cand in cand..ne intalnim in,,sufrageria"prietenilor comuni...imbratisare plina de drag nefatarnic..si stiti asta foarte bine si Thasei...