miercuri, 20 ianuarie 2010

REALITATI


La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.
La intrare sunt afisate regulile de functionare a magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.- Poti alege orice barbat de la un etaj sau poti urca la etajul urmator.
Nu te poti intoarce la etajul inferior!
O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.

La etajul unu, pe usa este urmatorul afis:"Acesti barbati au un loc de munca!"
Femeia decide sa mearga la etajul urmator. La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: "Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!"

Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: "Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!"
Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator. La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: "Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici. Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel. La etajul sase se afla urmatorul afis: "Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie. Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazin.
Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.
La primul etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex.
La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap niciodata...tac mereu.: Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Am fost şi eu în magazinul ăla, dar lipsea etajul 3. Să fi fost ăla cu bărbaţii care ştiau să dăruiască dragoste?
Eu acolo m-am oprit, pentru că am rău de înălţimi necunoscute, dar spre dezamăgirea mea era gol. O vânzătoare mi-a spus că s-au dus toţi să-şi încerce talentele la magazinul de alături.

nakudo spunea...

sant barbati care stiu sa daruiasca dragoste draga mea floare de colt..dar acestia rar,e adevarat au valori la care se raporteaza..plus ca o conditie esentiala ca sa daruiasca dragoste este sa ai inima...daca unii au palpitaiile cardiace in chiloti ce poti sa ceri?zi si tu...

Danube Daughter spunea...

Mi-am adus adus aminte de aceasta "povestioara", o mai auzisem undeva, mai demult, insa acum cred ca are un efect mai mare asupra mea. Cred ca este adevarat, adeseori noi vrem prea mult, iar ei niste putin-uri pe care de multe ori noi nu le putem da in masura in care ei isi doresc. Eu cel putin...stiu ca nu pot sa nu bat omul la cap. Terbil,cred ca va trebui sa ma moderez mai mult... Multumesc de revelatie, am ramas cu gandul la ea. Va imbratisez!

Marius Ola spunea...

Se vede treaba că noi bărbaţii ne mulţumim cu puţin:)
Glumesc desigur:)

raza de soare spunea...

:)) am ras de era sa mor draga nakudo...oricum indiferent daca ne mulumim sau nu...nu exista destui barbati ca sa indeplineasca toate acele calitati...

elena marin-alexe spunea...

Cred ca eu m-am si oprit aici:
La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: "Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!"
Multumesc cerului pentru sotul meu.

nakudo spunea...

bine ai venit draga danube...sa te simti mereu acasa aici...din pacate sau fericire incep sa inteleg neintamplarile..sant putini oameni care ma mai tin aici...voi posta mai rar..poate mai dur si mai realist..iti recomand blogurile lui madalin,smile,fluturas,gaby.raza,life..cei care sant de varsta ta ,ca si tine,minunati si si cu suflete geniale...te imbratisez cu multa dragoste

nakudo spunea...

marius,raza,elena..dincolo de ras mult sambure de adevar e in postarea aceasta