duminică, 7 martie 2010

FEMEIA


Pentru ca de multe ori prelungim realitatea prin vis.
Pentru ca ni se pare incredibil ca realitatea sa fie reala.
Credem ca daca am atinge prea mult,totul s-ar destrama si s-ar destrama asemeni unui balon de sapun.Ne exploram interiorul interiorului cu puterea sufletului si a inimii.Se topeste in ochii mei inotand in fiecare cercce-l fac apele din ei.Ne patrundem zi de zi ,gand in gand si sange in sange pana devenim una.Pana putem comunica prin tacere.
Pana tacerea vorbeste mai mult decat orice cuvant.
El se poate transforma intr-un grec aprig care ma creeaza din bucata bruta de piatra.Zambind asa de trait in barba sa barbara.Imi sculpteaza sani de adolescenta din nou si ma face foarte fragila.Atat de fragila incat oricine ar incerca sa ma mute in alta parte nu poate fi decat sclav.
Apoi se inveleste cu trupul meu ca si cu o patura verde de muschi si se ascunde in vorba carnii arzand.Gura mi-o picteaza cu miez parfurmat de gutuie coapta pe care apoi o soarbe cu fiecare respiratie.
Si din nou ne recreeam si redescoperim,impletire de miscare nemaintalnita si suflete nemaiintalnite si ochi ce se sorb pe aceeasi perna de luna.
Prelungind realitatea prin vis pentru a nu se destrama...inca simt noptile in care nedormind,te hraneai cu fiecare gest al meu de felina adormita.
El m-a numit:,,femeie" si taind nodul gordian m-a lasat sa cad din inchisoarea impusa in lumea sa interioara...atat de zambita.
Femeie verticala ce asigura stalpul dintre cer si pamant.
Apoi pamantul a inceput sa vorbeasca...soptit.

10 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

minunate cuvinte despre femeie,iti doresc de 8 martie ca primavara sa iti umple sufletul de bucurie si fericire .te imbrtisez cu drag femeie frumoasa.

Nicolae Anca spunea...

Sa te bucuri de 8 Martie si sa ai parte de o zi minunata, cu ganduri saltarete si bulbuci in ureche! :D

La Multi Ani nakudo!
O imbratisare pentru tine...
;)

BeBe^^ spunea...

Foarte frumos. Dar lasa vorbaria. La multi ani, fumeie! :))
Uite niste versuri care'mi aplc si care le caracterizeaza pe majoritatea [fara nici oa luzie :))]

In locul Evei sa fi fost
Actionai total diferit:
Mancai Sarpele cu totul si la desert Fructul oprit.
Adam sa fi fost eu
Cred ca ma'ngropam in noroi.
Si pentru toata soarta omenirii
Iti luam coasta inapoi.

Anonim spunea...

"tacerea vorbeste mai mult decat orice cuvant."
"ma creeaza din bucata bruta de piatra"
"Si din nou ne recreeam si redescoperim,impletire de miscare nemaintalnita si suflete nemaiintalnite si ochi ce se sorb"
"Femeie verticala ce asigura stalpul dintre cer si pamant.
Apoi pamantul a inceput sa vorbeasca...soptit."
Tăcerile spun mai multe decât o mie de cuvinte, iar faptul că se redescoperă în fiecare zi cred că acesta este secretul unei relaţii fără de sfârşit.
Mulţumesc pentru comentariul de pe pagina mea, tu m-ai inspirat, îţi citisem textul minunat de mai sus şi mi-am dorit să descriu femeia aşa cum o văd eu, aşa cum mă simt.
Te rog să mă ierţi dacă sunt sinceră şi uneori spun ce gândesc, dar nu îmi stă în fire să joc teatru şi să scriu comuri din politeţe. Nu voi scrie niciodată doar ca să gâdil urechile, eventual voi încerca să mă abţin şi mai vreau să-şi spun că acest com nu l-am scris doar pentru ca să-ţi răspund la al tău, ci pentru că într-adevăr m-a impresionat puterea cuvintelor şi verticalitatea femeii din tine.
La mulţi ani, Nakudo, cu pace în suflet

veres florian spunea...

http://www.netjobs.ro/joburi-afisare-11339.html

am vazut jobul asta pe net. sper sa-ti foloseasca.

nakudo spunea...

draga mea gabriela...esti mai frumoasa interior si exterior ca mine si ai alaturi un om special..un grec barbar..va iubesc si imbratisez..santeti minunati...sa fii iubita

nakudo spunea...

multumesc draga mea anchky..si tu sa ai parte de cineva care sa patrunda cu totul in inima ta fara cuvinte...meriti...suflet frumos

nakudo spunea...

mai copilut..nebunel...ne vedem noi in curand si dezbatem problema...de fapt in viata santem singuri..nu?ciudat-o hi-hi...te imbratisez sufocant si un fixativ pentru trandafiri

nakudo spunea...

draga floare de colt chiar cu riscul de a ma repeta..esti un om special din punctul meu de vedere..inteligenta,culta,frumoasa,sensibila etc..sa nu-ti creasca coarene:)ma inhibi..ca tarie ,ca putere ca multe...si eu devorez tot din ce scrii...te imbratisez cu multa dragoste si respect

nakudo spunea...

draga florian...o primavara miracxuloasa alaturi de cei dragi..verde..multumesc mult de recomandare..dar grecia nu este o tara care sa ma atraga din punct de vedre a practicarii masajului..dupa cum stii de la cel care ne-a educat si format...ramane Israelul..locul fascinant pentru mine...iar terapia e pentru mine o chestie de suflet nu de facut bani...va imbratisez cu drag