sâmbătă, 20 martie 2010

Pentru ca


Pentru ca eu chiar trebuie sa fac o pauza.Pentru ca trebuie sa ma autoeduc si sa evoluez mereu,pentru ca azi numai sant nakudo de ieri,asa cum maine nu o sa fiu nakudo de azi.Pentru ca implicarea si empatia aduce multa suferinta(stii Roxana).Pentru dimineata primul lucru,imi dadeam drumul la calculator si ma blogaream.In timp ce oamenii sufera,natura,animalele si intreg ecosistemul nostru.Pentru ca cei ce locuiesc in stanga din blogosfera chiar sant speciali si nu o sa-i las niciodata in urma.Madalin,Roxana,Smile,Nadine-meritati ucise lent si dureros..hi-hi pentru panica..pentru mii de telefoane ce mi le-ati dat...pentru ca ati avut senzatia ca o sa va abandonez si nu o sa va mai sustin.Ca va parasesc.Copiluti tembelei ca mine.Uite ca mi-am redeschis si blogul.
Pe scurt...Trebuie sa fac mai mult.Prin blog nu pot ajuta ,nu pot incerca sa schimb ceva.Mii de oameni nu au asa ceva acasa.Atunci?nu or sa stie niciodata...cum e sa ai comunicare si incerdere.Mergem in continuare dragii mei...
Programe ce se schimba,copiii care vin cu creierii varza la scoala,din ce in ce mai multi adulti se sinucid..e mult de povestit.O sa o facem pe mess sau telefon.Iar daca voi renuntati la lupta vin si va bat de nu va vedeti.Fara voi viitorul(daca mai exista unul)o sa fie cosmar,fara oameni ca voi.
As latra mult aici despre prejudecati si restul ,stiti voi>dar nu va folosi la nimic.Nimeni nu va renunta la egoism ca sa se implice.Va iubesc si sant si scriu si citesc tot ce simtiti.

13 comentarii:

nakudo spunea...

am uitat sa va zic aveti donatie 200 de carti de la cineva care nu vrea sa-i dau numele...ne sfatuim cum le primiti si cum ruleaza intre voi...campania colete..hi-hi

Omul de nicaieri spunea...

stiam eu ca ceva nu e ok si sincer chiar ma gandeam aseara "uite ma o frec atata la cap cand ea vrea sa fie singura"

P.S. eu fug de acasa, m-au amenintat mai multi cu bataia si chiar vreau sa ajung si eu sa fac o meserie:)

giulia spunea...

Felicitari pentru superbul reportaj. Te pup draga mea draga!

Anonim spunea...

wow... and the picture speaks like the thunder to me....

Anonim spunea...

Ţi-am citit interviul dat lui Paul Gabor. Ştefania eşti minunată. M-a impresionat tradiţia şi cultura japoneză, iar în privinţa naţiei noastre îţi dau dreptate. Noi românii suntem un popor ciudat...mereu la extreme.
Ştii..e cântecul ăla: "nu sunt prost dar nici deştept"...eu cred că legea extremelor se aplică şi aici.

nakudo spunea...

draga mea roxana..niciodata nu ma,,freci la cap"vorbim oricand simti si simtim...ca tare imi soliciti neuronii si-mi place...:)

nakudo spunea...

sarut mana giulia...esti o adevarata mama,femeie,sotie,sarut mana

nakudo spunea...

Glad you like one day to give you your net artist photographer it makes,
kiss

nakudo spunea...

draga mea floare de colt,nu-s asa minunata am o caruta de defecte...sant un om si atat...din pacate prea putini inteleg..si ai simtit si tu asta mult p[e pielea tale..si stiu cat esti de speciala pentru ca am citit printre randuri sistemul tau de valori...ma inclin in fata ta cu mare respect si multumesc mult...esti minunata absolut...

Ceriba un Sapnis spunea...

da, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca vrei sa ma bati:)) si ca vreti. o sa ma refugiez unde, pe o insula:))

nakudo spunea...

draga roxana daca oamenii ar fi ca voi am trai intr-o lume mai buna..:)

Omul de nicaieri spunea...

adica?

nakudo spunea...

adica mai destupati la creier si inima