vineri, 2 aprilie 2010

Traire


In tara fara limite si granite...al viseaza...atat de mult incat condenseaza realitatea intr-un mic pahar ce-l soarbe dintr-o inghititura.Se teme.Nu stie de ce sau poate nu vrea sa recunoasca.Ma urca pe un altar unde ma face zeita.Patru cai ii mananca lacrimi din poala.Educat cu doctrine nu poate rezista si imi spune:,,chiar daca o sa incalc regulile stiu ce simte inima.Si esti si santeti singurii oameni pe care ii iubesc si in care cred".
Ma scutur si as vrea sa fiu teatrala sau macar ipocrita.Nu pot !In sfarsit inteleg.Tot ce este facut este facut pentru mine.
Nici macar nu iradiez de egoism...doar stiu ca sant pusa in fata unei realitati pe care pot sa o neg sau nu.Ritualul decurge la fel,baia ca atunci cand ai fi prezent,uleiul si masajul pe tot corpul...Goala ma transpun in toate trairile tale.Suflet complet langa inima calda si umana.Numai plangem.Doar stim.Si atat.Rastignim tot ce e regula in coloana divina.Si zambim.In fiecare cal viking...ma vede pe mine si plange.E durere si dragoste totala..
Apoi imi zice:,,un singur barbos mi te poate lua..daca nu o face atunci am invins"
Ne rastignim multe principii si o sa facem iar compromisuri,dar supravetuim...Undeva cineva imi rascoleste tare sufletul.Pana o sa stiu ca-l pot lasa in urma.
Pe urma drumul va fi clar.
El alearga cu caii si cainii si spune:,,si daca inima ta si tot ce ai va fi furat de acest barbar?"
Nu stiu.
Sant realitati si riscuri si intrebari la care trebuie sa raspund.
Si daca vibram..dormind..visand ca facem dragoste cum numai noi stim sa facem..este pentru ca nu ne-am ascuns niciodata.
Altii ne vor arde pe rug.
Cui ii pasa?
Divinitatea zambeste...umor englezesc..zau..
Si viata,si timpul si neimputarile...
Patimile sant altfel.
Goala ma mangai cu mult ulei si zambesc...neinteleasa...frumoasa...complexa...definitiva...totala...de neinlocuit...cal si inorog ...restul oameni simpli si rad..undeva cineva ma intriga..o sa stiu..apoi totul va fi clar.
Dar dimineata trupul meu si gandul meu inca vibreaza pe arome de cafea..cu sfarcuri tari si suflet neeinteles decat de tine.
Speciali..peste reguli..peste conveniente..peste erectia ta matinala cu gandul la mine.
Dar caii mei sant mai cai decat caii vikingi.
Restul sant doar detalii.

10 comentarii:

Anonim spunea...

beautiful necklace...

Omul de nicaieri spunea...

E frumos cum incerci sa spui poti avea totul neavand nimic. O lume proprie a ta in care permiti unui singur om sa patrunda. Si cand acel om pleaca, lumea nu se distruge, asta ar fi ceva fabulos, grandios. Ramane indiferenta, monotona..

Bejenaru Gabriela spunea...

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!HRISTOS A INVIAT.va iubim si multa fericire.

nakudo spunea...

so is
ha-ha

nakudo spunea...

hai sa fim sincere roxana si cu umor...asa cum santem noi...mai arunc si margaritare aiurea si uneori nici eu nu pretuiesc tot...pentru ca santem oameni si avem temeri...o sa inebunesc de tot tot vorbind despre ce face teama...vad ca si tu diseci tot...dar asa este e perfect real ce spui...ma ucizi cu introspectiile:)

nakudo spunea...

multumesc draga mea gabriela si cu voi sa fie pace si lumina o sa aveti un bebe..o sa vezi...vin dupa pasti sa povestim..si noi va iubim mult...si aveti tot respectul si admiratia noastra..toata...santeti un cuplu aparte...de asta platiti ca si noi pretul...hi-hi:)

Anonim spunea...

Meriţi să fii iubită şi urcată pe un altar.
Mă bucur că încalcă regulile şi că tot ce face este pentru tine, că te vede în fiecare cal viking şi trece peste conveniente.
Sper ca Dumnezeu să-ţi lumineze mintea şi inima ca să ştii alege calea pentru că meriţi tot ce-i mai bun.

nakudo spunea...

draga mea floare de colt dupa cum zic...blogul meu nu e jurnal public..comunic doar cu cei ce mi-au oferit incredere neconditionata si efectul a fost de a proceda si eu la fel...restul doar cred ca inteleg....el e cu mine de 14 ani..restul sanmt detalii neplacute si atat...dar el nu7 mi-a inselat niciodata increderea...zau..viata e complicata si curva....dar rezistam pe bune..restul sant detalii..in afara de paul,little red,gaby nimeni nu stie realitatea..de asta zic...la mine nimic nu e ce pare a fi....nici macar tu...de asta te iubim si respectam..esti mult mai complexa decat i9nteleg multi...hi-hi...mintea e luminata si sufletul...dar nu-l; pun pe tava...lumea e curva penala pe bune

Anonim spunea...

Îmi cer scuze dacă ai crezut că mă bag în viaţa ta.
Eu am văzut doar o frumoasă poveste de dragoste, aşa cum ai descris-o tu...şi-ţi mulţumesc.
Nimic mai mult...sau mai puţin.
În privinţa mea ...eu nu am nimic de ascuns, am fost mereu sinceră şi am spus ce gândesc..ştii bine.
La care vreau să adaug..ca in viata reala nu suport tradatorii şi cei care ma tin de fraiera. Sunt buna ..dar nu proastă şi pentru asta...tai in carne vie.

nakudo spunea...

stiu draga mea de asta oricand esati bine venita aici...pentru ca te iubim si respestectam...in lumea neconvetionala...te astepta,,..pup...dragoste si mult respect...esti printre oamenii swpeciali:)