vineri, 1 octombrie 2010

Divagatii



Conform demonstraiei lui Eistein,doua corpuri care au interactionat candva chiar si pentru o fractiune de secunda,raman etern legate ca emitere de frecvente magnetice,sonore,etc.
Adica schimbul de informatii,energii,emotii sau cum vreti sa le spuneti,se propaga infinit in marele univers.Tot de aici se ridica dilema,in ce masura nimic nu este intamplator si daca reusim intradevar swa de definim de fiecare data scopul trecerii noastre,daca ne ducem la bun sfarsit ,,misiunea",daca avem taria de a recunoaste legaturi indestructibile cu cei din jur oricat am incerca sa le ocolim si daca,mai pe romaneste,chiar facem ceea ce trebuie.
Oamenii se fofileaza foarte des in spatele unui paravan care ii desemneaza eroi sau supraoameni.Realitatea va fi clar alta si nu cea de prim impact.
Zic ca ma roade esenta asta a iubirii de cuplu care exista si nu exista.Exista pentru ca simtim si chiar daca suferim ne intoarcem in acelasi loc si nu exista pentru ca imaginatia,tentatia,curiozitatea "or sa existe mereu dar poate nu o manifestam vizibil pentru ca ne controlam...dar mental?Dar esenta ramane.Idealismul cere sa gasim acea echilibrare care ne stopeaza.Nici macar,,nu ma mai roade curiozitatea ce si cum"si stiu ca ce percep incitant nu e neaparat realitate.
Pentru ca ...unele povesti sant reale si nu simple povesti cred ca oricum dincolo de control nu ne putem desparti de latura fizic-psihica.
Adica nevoile fizice care ne implinesc psihic si ne ajuta sa fim fericiti.
Nu cred in iubiri platonice si strict spirituale.
Nimic nu poate suplini imbratisarea persoanei dragi.Ghemuirea in somn cand te simti protejat.Erectia masculina de dimineata care nici macar nu-ti este adresata ci doar imaginatiei si faptului ca masculul e apt de act sexual oricand si in orice context.
Sexul in sine.Explorarile si comunicarea nonverbala,cand carnea si trupurile transmit ce nu pot exprima cuvintele.Umorul,focurile si mai ales dorinta ce ne face indispensabili unul altuia.
Dincolo de perdele,toti avem nevoie de comunicare,intelegere,sustinere si de un trup cald care sa ne astepte mereu intr-o impletire de eros,inteligenta si creativitate.Si preotii fac sex si sfintii au facut sex,dar pudorile si etica societatii ne impun din start aripi de heruvimi.Din impletiri trupesti si dragoste se nasc copii ce nu-i aduce barza.
Sexul te face sa te simti dorita si zic,fara ipocrizie,cand masculii inceteaza sa fluiere dupa o femeie,feminitatea ei este decedata.
Ea v-a alege mereu dintr-o multitudine de optiuni.Asa este peste tot in natura.Poate asa zisa,,sfintenie"vine o data cu decesul trairlor umane.
Ele nu au nimic rau cum ni se induce si zic ca cel ce este,,alesul",daca e nud fizic alaturi de tine,e nud si interior cand faci dragoste...doar sa vrem sa vedem si sa simtim.
Astazi va recomand din inima
una din persoane care mi-a comunicat mental si afectiv multe,chiar fara comunicare verbala sau scrisa,acest poste este sincer de direct in cinstea ta si a redeschiderii blogului,draga mea Gaby
aduc niste completari care se ,,impune"cum ar rade Cristake-deci sa nu ma bati bre dar e tare comentariul trimis pe mess...asa ca..
Stimata Stefania, am cetit ultima dv. postare acolo la blog - va rog frumos sa nu mai vorbiti de chestii care nu stiti care este. Erectia de dimineata nu numa' ca nu se adreseaza consoartei, dar nici macar consort(i)ului, pen'ca cu ea, cu erectiunea, te trezesti pur si simplu, nu musai ca ai visat cutare si cutare. Deci e ezact ca cum ar ploa afara, ca ploo indiferent de vointa ta. Pe de alta parte, erectia de dimineata e, pur si simplu.... it's a kind of magic !!! ahaaaa....
raspunsul meu...nebunule
stimate domle Cristake,tocmai ast lucru il specifica a mea persoana ca erectiunea de dimineata e pe treaba ei-ha-ha-si nu ne este adresata iar dumneavoastra fiind unul din ,,criticii"mei reali,vreau sa va multumesc de corectura si completari si pentru faptul ca fiind mereu pe aceeasi lungime de unda mi-ati demonstrat ca profunzimea textului meu va fi real perceputa.Clar mesajul viza erectiunea,dar stimate domle Cristake,se pare ca masele doar asta pecep.mersic nebunele,mi-ai facut dimineata misto..inca rad.pup