marți, 1 februarie 2011

Despre ingeri



,,S-a spus mereu ca ingerii sunt "dublul" ceresc al omului. Suntem mereu insotiti de "modelul" nostru, de portretul nostru imbunatatit. Si suntem -- sau, in orice caz, ar fi bine sa fim -- intr-un dialog permanent cu posibilul acestui portret. Ingerul ofera fiecaruia din actele noastre reperul epurei lui, adica desenul lui ideal. Langa fiecare "este", ingerul asaza un "cum ar trebui sa fie". El conjuga neobosit, la optativ, curgerea vietii noastre, asa cum am face-o noi insine daca am fi in conditia lui."-spunea Andrei Plesu.
Eu zic ,draga LOREDANA,ca sufletele ce simt si emit la fel ,se gasesc.Poate multi nu au facut nici minimul de efort sa vada puritatea ta dar au prins-o cu amandoua mainile si au exploatat-o ca si cum li s-ar fi cuvenit.Esti printre oamenii care fiind angelici s-au amesytecat aici,intre maruntisuri,pentru a arata ca sufletul face ceea ce e corect.
Draga mea Odette...dupa mii de suferinte si dezamagiri,iti spun ca la pragul dintre dezamagire si zbor ai capatat cel mai frumos dar...un om cu un interior nedetiorat de mizerii-fica ta...nu conteaza...negarile,faptul ca nu a venit pe cale naturala ci realitatea ca e bucata rupta din interiorul tau..uneori neconventional,alteori prea sincer...dar plina de daruire,dragoste,sacrificii si puritate...Ea s-a nascut ca un drum si toiag din care toti trebuie sa invatam...acolo,dincolo de aparente..
La multi ani!draga Loredana,sora mea de spirit...
La multi ani!-draga m,ea Odette-ai o comoara in casa....pastreaz-o...si invata de la puritatea sa.
Va iubim si tot ce am trait si traim...e minunat..

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

La multi ani doresc si eu prietenei tale! Dumnezeu s-o binecuvanteze!

nakudo spunea...

va multumeste si ea ...apoi o sa vin si cu ea intr-o buna zi la dumneavoastra iar despre Odette...v-ati intelege de minune...

elena marin-alexe spunea...

Of, of, ce rau este cand omul in firea lui pacatoasa si aflat sub steaua ignorantei, nu poate face diferenta intre o superba opera de arta, si o fotografie vulgara.
Imaginatia bolnava poate juca feste si unui calugar retras de lume...Parerea mea sincera este ca lipsa educatiei intr-o anumita zona, poate crea mari erori care sa te duca in ridicol.
Rar am putut admira un nud de o asemenea factura artistica si de un asemenea grad de frumusete.

nakudo spunea...

sarut mana..loredana chiar e un om deosedit...vine ziuade o sa va cunoasteti...stiti caincalcite san5t caile...hi-hi