joi, 26 aprilie 2012

Strang cerul in mana,jongland.Printre poticniri si bariere de cuvinte inventate de oameni.Cuvinte aparute din Nimic si care ridica uratul  la nivel de arta,elogiata de cei din jur.
Pentru ca treptele ce urca la cer au fost tocite de genunchi  mincinosi,de lacrimi trufase,de maini ce doar par ca sant umile,de picioare murdare cu zambete hade.Jonglez cu propriul meu cer ce a dorit sa coboare in causul palmelor mele.Uneori il acopar cu un val fin de interior al privirii pentru ca e atat de orbitor incat inima bate ca un soare ce numai apune.
Oprit unde cerul se uneste cu pamantul,corpul devine semn de intrebare.

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

buna dimineata fata verde...sunt in deolasare de vineri si inca nu am ajuns acasa.Te imbratisez cu mare drag si poate vb cand ma intorc maine sau poimane.

Apropos de gandurile tale:
Eu strang cerul in mana plangand, poate prea devreme..Inima mea si-a pierdut zambetul pe drumul de intoarcere de la Timisoara...Iar ubde cerul se apropie mai mult de pamant, doar privirea se mai inalta printre norii pamantii, ermetici...asteptand mila Lui.

nakudo spunea...

va sun si povestim...sper ca e deplasare de bucurie...ca eu drept sa zic ma termina 1 mai muncitoresc...de manele.mici prin imprejurimi...de lacrimez de atata sensibilate umana..:)
eu o numesc mare iubire si mai putin mila pentru ca specific sarcasmului meu stiu ca e si justitiar...fiecare traim cu impresia ca urcam si detinem un car,iluzoriu..nu e cazul dumneavoastra ca ocoliti treptele murdare...se pare ca zborul va caracterizeaza..hi-hi.va pup...si va sun