duminică, 15 iulie 2012

Dar

Imi transform corpul intr-o harfa  pe care fiecare vibratie a privirii tale,a gandirii tale,a curgerii vietii-creeaza.Muzica.La o atat de inalta vibratie incat doar urechea inimii o poate percepe.
Fiecare pas soptit,tacut al tau,il transforma.Praf de esente intr-un elixir imbatator.
Timpul nu ne apartine.Nu-l stapanim.Timpul este un dar.
Al pretuirii existentei.Il putem opri tiparit in vesnicia universului.Fara a putea fugi de propiul act al creatiei.Parcurs in sapte zile galactice.
De aceea ma transform in inorog in cautarea cornului pierdut sau poate daruit.Spre vindecare.
Pentru ca timpul este un dar.Darul de a creste prin tine.

5 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

daca am avea timp mai mult si ziua ar avea 48 de ore,atunci poate am putea sa ne transformam in ceeea ce visam,macar pentru un moment.multa fericire si ai grija de tine.

nakudo spunea...

bine ai revenit,draga mea ieseanca:)sper ca santeti bine si la fel de frumosi precum va stiu..uite apropos de timp...nu l-am putut manipula ci a trebui sa fac ce era important.de mult tare nu am vorbit...

Bejenaru Gabriela spunea...

bine te-am regasit,te-am urmarit,te-am citit dar timpul asta....of of.noi suntem bine dar mai ocupati ca niciodata si am neglijat mult blogurile,dar am revenit,trebuie sa imi fac timp pentru persoanele dragi(tu esti una dintre ele).sper ca sunteti si voi bine si sanatosi.te pup si vreau sa mai vorbim atat cat ne permite timpul asta care fuge ca nebunul.

nakudo spunea...

azi vorbeam cu o cplega,zic,mai devin robot.munca si munca..santem super ok,tot plimi de umor-negru,logic,frumosi,destepti si modesti..ha-ha...ma bucur pentru voi,oameni frumosi..vorbim duminica si poate reusim sa ne vedemm..vezi ca mint?timp mi-am facut mereu egoist pentru natura,pictura,scris,terapii etc..stii tu...si uncasu va saluta si-mi este dor de tine.te imbratisez cu o imbratisare cat china.:)

nakudo spunea...

colega.scuze