joi, 2 ianuarie 2014

Cheia

In viata ne punem amprenta pe oameni ce-i primim in interiorul noastru.Asa cum si ei lasa urme prin noi in clipa de trecere prin zborul nostru.
E o cheie a relationarii pe care o imprumutam unora.Deschid usi si patrund in interiorul tau ca in propria lor casa.Trec din incapere in incapere vazand doar imaginea de ansamblu.In dulapurile din incapere stau frumos asezate esentele tale.Raft dupa raft,cautare dupa cautare.Superficial,le este mai placut sa nu vada amanuntele si sa ramana doar cu geometria limitarii spatiale.
Cu toate ca acea cheie este un dar cei mai multi sant orbi.
Schimbi lacatul,pastrezi iubirea profunda ce tot tu ai daruit-o ca pe o hrana.Bucuria ca ai avut curajul sa incerci.In noua casa a sufletului tau,noua cheie poate deschide,candva,incaperile in care,
in dulapuri,pe rafturi,s-au adaugat noi trairi.

6 comentarii:

Anonim spunea...

De cand te cunosc am fost fascinat de faptul ca intradevar esti un calator.Te numeri printre putinii oameni care simt tot si pot fi si lucizi.Nu stiu daca asta se cheama ,,putere"sau pur si simplu suferinta.A.I.

nakudo spunea...

asta e periere,tata,ha-ha.lucrurile sant cum sant,nu transformam in jurnal si disectie psihologica...curg si atat...ma bucur,simt,gandesc,inca is la stadiul de sarit sotron..hi-hi..si pentru tine tot respectul meu si bucata de inima..

elena marin-alexe spunea...

Draga mea subscriu la gândurile tale cu mare drag. Te port în inimă fată verde!

Misterio Azul spunea...

Me gusta mucho la idea de una nueva casa en el alma...

Procuraré que así sea...

Muchos besos.

nakudo spunea...

sarut mana,casa inimii stiti ca nu poate fi vazuta decat de oameni puternici si care privesc inainte,asa ca dumneavoastra.si pentru mine,inima dumneavoastra bate la unison cu a mea.va imbratisez cu dragoste maxima.

nakudo spunea...


Cariño, Misterio, como usted escribe. Room un corazón santo.
Debemos tener el poder para si prefieres algo más.
Miles de besos.