miercuri, 28 mai 2014

Poezie zenske krasy 2

4 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Bă bambino, tu eşti ceva de speriat. Acuma, postarea asta - care nu ştiu eu limbi slave, decât că în polonă "ţâţki" înseamnă sâni, da' intuiesc că "zenske krasy" ar însemna "femei frumoase".
Acuma, muzica aia parcă îi dintr-o tragi-comedie cu Fernandel, da' imaginile e mai spre cyber-punk şi tot felul de photoshopings. Muzica îi de pe vremea când tot omul umbla cu capul acoperit, fie el Malaxa, Ford sau muncitor beţiv la atelierele Griviţa, ba şi femeile purta capul acoperit, nu numai oamenii (sic!).
Mai în scurt, bleati, te suspectez cum că umbli cu şiretlicuri de manipulare subliminală, bagă de samă. Deşi, pe de altă parte, te înţeleg că nu mai puteai - or trecut ceva postări de când nu mai postaşi fotografii cu oameni despuiaţi.
Da' ca să nu zici că-s cătrănit tăt, na acilea:
https://www.youtube.com/watch?v=HOJBVok4hMU
Cam aceeaşi sferă, (şi când zic sferă mă gândesc la ţâţki), dar în altă emisferă. Nu Fernandel, dar Smoktunovski. Fără subliminale.

nakudo spunea...

cand ti sparai,stuchi in san bre,vezi tu a cui san si zi pei,drace ca nu stii ce mar iti intinde.mno...muzihia e concordanta si total de acord cu cyber-punk,finka si deoarecelea cum am mai spus,zis,citat si parafrazat...fotografia e arta ca si frumusetea si complexitatea corpului human si a taztkilor...atata vreme si timpcat hinteriorul e curat,nu pornografie...amu poate si napraznicu e de vina.:)omu fie acoperit interior,smerit...ca de jeaba pune batista pe cap si cravata di pioner la gat de-i mocirlos colo la hard.da,ble nu gasii maicute despuiate dar am vazut la tembelizor niscai purtatori de straie mai goluti ase si cred ca si saraci cu duhul ghietii de ei...ascultez amu...bre nu postam de stiam ca te disturbez de la sef Mekanic...pupez...

Cristake1974 spunea...

Nu stuchesc in san, ca ma tem de deshidratare.

nakudo spunea...

taci,bre,imediat vine ,,sora 13"si te pune pe perfuzii