marți, 10 iunie 2014

Nuditate

Am fost intrebata de curand cum sunt in realitate.Pe net am fost intrebata,lojic,ca lumea de ma cunoaste cu adevarat stiaza.Amu,asta,da provocare!Inca lucrez sa aflu si eu acest rapuns enigmatic!Dar din ce am reusit decripta pana acu la nivel de ,,mustiinta"si presupusa autocunoastere pot spune precum Cheloo-,,sunt suma defectelor mele".
Sa spunem ca sunt atipica,aroganta,increzuta frate sau sora cu nebunia pentru normali.Nu fac parte din categoria muierilor frustrate care in viata reala isi doresc sa socheze.Prin imbracaminte,tone de tencuiala,culori futuriste a" parului,poze pe fesisbuciuc,etetera...cu toate ca muierea respectiva e trecuta de 45 de ani si deja o pocnesc ovarele,hormonii si menopauza in tartacuta.Nu-mi plac pitipoancele ,bustierele si fustele scurte.De care muierile trag apoi ,mergand pe strada"ca sa le lungeasca''.Oa da fac?De ce incerci sa lungesti ceva ce ai imbracat ca sa-ti arate bucile si cracii si sa fie o invitatie subliminala gen-sunt disponibila si doritoare de sex?-
In schimb ma uit ca la o opera de arta la pustoaice 18-19 ani,tinere,frumoase.Arta umana.Nu mi-am facut niciodata complexe pentru ce,cum si in ce fel ma percep humanoizii bipezi.Ma pot strofoca sa fiu cu unghiile la dunga sau sa stau in nesimtire cu galeata de 1 kg de inghetata in poala mancand cu polonicul.
Nu slabesc sau ma ingras pentru nici un mascul niciodata.
Ma enerveaza si deprima prostia si infantilismul uman.Nu incultura ci ne-efortul de a cunoaste,de a munci
.Vad in spatele aparentelor dar tin pentru mine.
Nu -mi plac barbatii plini de falsa barbatie.Controlul si dominarea.Nu-mi place sa-mi invadeze nimeni spatiul real.Extins pana la egoism.Ma amuza poeziile si cantecelele lacrimogen masculin,intelectual.Apreciez masculul in stadiu de tras la tarnacop si protejat familia.
Iubesc sinceritatea  reala oricat de dureroasa ar fi.Ma cred mult mai desteapta ca multi-nu ca mi-ar folosi
.Urasc vulgaritatea vulgara.Exista o vulgaritate inteligent traita in care un plm nu e identic cu un plm de Dacia sau Ciurchi.
Iubesc mai mult animalele si natura decat oamenii,cu toate ca ma inmoi la orice lacrima si plangere ipocrita.Ma lupt dement contra,impotriva prejudecatilor si limitarilor impuse de educatie si societate.
Ma amuza sa ma joc cu creierul uman.Intotdeauna cineva clacheaza si pica.Asa vezi rahatul real interior.
Ma iubesc si ma consider frumoasa pentru ca frumusetea vine din complexitatea mea si tot ce e interesant.
Nu ma agat de nimeni.Dar sunt oameni pe care-i port in inima 24 din 24.Nu ma vand deci nu pot fi cumparata.
Glume tampite -mi permit doar cu oamenii pe care -i iubesc si respect.Pentru ca am atata inceredere in inteligenta,inima si constiinta lor.
Scanez un om dupa gesturi,mimica,ton al vocii,priviri in max 5 min si-i pun eticheta.Am prieteni de toate culorile la care tin real.
Cred in unicitatea mea si in faptul ca -s iubita peste maxim de divinitate.Asta nu m-a oprit sa ma las de fumat si sa ma apuc iar ,sa fiu dependenta de cafea si sa-mi placa sa stau cu prietenii reali la o tequila si povesti.Si -s multe de scobit dar cum am recunoscut de obicei asta o fac oamenii si cu oamenii de incredere...

2 comentarii:

Anonim spunea...

No,ploaie cu gheata.Acum ce sa spun?Ai tu un talent aparte de a starni polemici.Legat de galeti de inghetata si altele esti un pic ticaloasa.Ca pe tine te doare la basca si nici acolo.Structura genetica-ti permite sa mananci si un bou la masa.Si gata.Ca arunci cu grenade.

nakudo spunea...

ieeepy...of corz...deja santeti doi ce luati caramida.Si uncasu mi-a spus candva ceva de genul asta.ca cum as fi ironic si partinitoare ...bre dupe tine pot arunca cel mult cu,,petarde"ha-ha..hai pupez