miercuri, 27 august 2014

TOTEMURI

SĂRITUL – poarta de aur pe unde intră tot ce este nou în viaţa noastră, este prima directie.Animalul de la rasarit iti ofera simbolul care te conduce catre cele mai mari incercari spirituale si iti pazeste calea catre iluminare.
SUDUL – Animalul de la sud are grija de copilul tau interior, si iti reaminteste cand sa te pleci si cand sa ai incredere, astfel incat inocenta sa fie pastrata in personalitatea ta.
VESTUL- Animalul din vest te conduce catre adevarul tau personal si catre raspunsurile care iti vin din interior. El iti arata deasemenea drumul catre tinta catre care te indrepti, scopurile tale in viata.
NORDUL – Animalul de la nord ne da sfat plin de intelepciune asupra a ceea ce ni se potriveste, si ne reaminteste cand sa vorbim si cand sa tacem. El ne reaminteste sa fim recunoscatori pentru fiecare binecuvantare, in fiecare zi.
DEASUPRA- Animalul de deasupra ne invata sa onoram Natiunile Stelelor, si ne reaminteste ca si noi venim din stele, si tot acolo ne vom intoarce Acest animal este deasemenea si gardianul viselor, si a accesului nostru in alte dimensiuni.
DEDESUBT- Animalul de dedesubt ne invata despre elementul pamant pe care il avem in noi, cum sa fim cu picioarele pe pamant si cum sa ne urmam calea.
INTERIOR- Animalul din interior ne invata cum sa ne gasim bucuria interioara, si cum sa fim credinciosi adevarurilor noastre personale. El este deasemenea si protectorul locului nostru sacru, acel spatiu interior care este numai al nostru, si in care nu intra nimeni decat la invitatie sau/si cu permisiune din partea noastra.
PARTEA DREAPTĂ: Acest animal iti protejeaza aspectul masculin, si te invata despre rolul tatalui, rolul de protectie, curaj, actiune.
PARTEA STÂNGĂ: Acest animal este protectorul partii tale feminine, care te invata cum sa faci loc in viata ta pentru abundenta, cum sa primesti, cum sa iubesti pe cei din jur si sa ai grija de tine insuti. Animalul din stanga te invata deasemenea despre rolul matern si despre comunicatie, in ce fel sa iti conduci relatile cu cei din jur.
Animalele ne apar in vise, in realitatea fizica, in vreo fotografie care ne atrage in mod deosebit, un fulg, o blana, un sunet, un miros. Animalele de casa intra si ele in aceasta categorie, si de ce animale ne inconjuram spune mult despre lectiile noastre de viata.
Şoimul este inrudit cu Mercur, mesagerul Divin. El te invata sa observi cu atentie ceea ce se petrece in jur. Viata in sine este o initiere, si un lucru magic, un miracol. Acest “miracol” te poate ajuta sa treci cu bine peste o situatie stresanta sau dificila, iar soimul chiar acest lucru il indica, aratandu-ti perspectiva pe care o capata prin ridicarea lui la inaltime. Este posibil ca Marele Spirit sa-ti puna in fata un dar pe care doar trebuie sa-l recunosti si sa-l primesti. De multe ori solutiile ne scapa datorita obtuzitatii cu care suntem nevoiti sa examinam o anumita situatie, pierzandu-ne poate in detalii, cand s-ar recomanda in primul rand o privire de ansamblu a intregii situatii, asa cum o face soimul. Soimul ne spune ca suntem doar atat de puternici cat este capacitatea noastra personala de a percepe, de a primi, si de a ne folosi talentele si intuitia. Tipatul soimului este o avertizare sau un semn, ca in viata noastra va apare ceva nou, poate un trib vecin care intentioneaza sa ne atace, sau o nastere in familie, sau ceva ce ne-a scapat atentiei si trebuie rezolvat.material preluat de aici

Niciun comentariu: