vineri, 6 noiembrie 2009

Dementa indusa de mediu blogosferic

Datorita unor dileme paranoico-obsesive induse de omenirea virtuala si faptului ca sant cu retard mintal cum cred multi din cei care intra pe blogul meu...tin sa specific ca am incredere mare sau cum vreti sa-i spuneti doar in cateva persoane din mediu virtual sau real...restul daca credeti ca merita efortul si sant asa importanta o sa-mi demonstrati voi intr-un fel ca pot sa va cred.Pana atunci persoanele de incredere sant:ELENA,UNCAS,PAUL GABOR,GABY,LITTLE RED,RAZA,MADALIN,CRISTIAN SI GEANINA,VALY,CESC,restul nu va suparati dar datorita faptului ca nu va cunosc-asta ca sa fiu ipocrita...iar ca sa fiu sincera santeti alunecosi sau nu ne stim prea bine...am uitat de Florin-iertare.Fiind in dileme de gasire a indentitatii nu ma bagati prea mult in seama..ma intreb si eu ca tot idiotul ,,,

37 de comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Scumpa mea este serioasa dilema...?
Eu am crezut ca ...in fine n-are importanta.Aduna-te si lasa ca se va vedea si se va alege intr-un final bobul de ...coaja.
Fata draga cu suflet atins de dogoarea focului si asprimea vantului de toamna, lasa...nu fi trista, caci vor trece si 'aratarile' astea, 'himeriadele' de pe virtual.Sa speram!

nakudo spunea...

vorbeam ci little red..si am avut o ezitare...santeti elena sau barbat sau copil sau ..sau..ha-ha..nu serios...sant adunata da nu vreau sa ma dezmint ca-s tampita...sigur santei elena si nu altcineva?ha-ha..ha..pe cuvant ca nu-s trista...da ma iubesc mai mult...si sincera si directa tot am mai multa imaginatie decat orice himera...si-mi place ca eu is reala asa..si modesta sa se consemneze la condica de reclamatii...da-mi plac blogurile care le-am afisat poate mi-or place si oamenii..ci bre cand citesti o carte trebuie sa-ti placa scriitorul in viata reala?nu...ma scot repede...siberia e de vina ...va poop si iubesc..

elena marin-alexe spunea...

Nu ..nu esti tataie...ca ala sunt eu.Sau nu sunt? Da eu cini sunt? Parca mai stiu ..in lumea asta virtuala , pot fi oricine!
A sa a decazut omenirea , de nu -si mai gaseste identitatea...sau special si-o ascunde.....
Doamne Isuse apara-ne si pazeste-ne de RAU si PROST dar si de NEBUN. AMIN!

Ana Gabriela spunea...

pfff...am scapat de scoala!!! pentru cat timp??? pentru o amarat de sambata si duminica, un week-end in care trebuie sa invat pentru luni...ce mai comedie!!! am obosit...nici timp de blog nu mai am...eh, sa nu ma mai plang atata..

ma bucur ca-si si eu in lista:))

imi place melodia...mai ca mi-ar fi venit si mie sa dansez:))

Ana Gabriela spunea...

ah, da... si apropo de "sant cu retard mintal cum cred multi din cei care intra pe blogul meu..."... ma bucur ca recunosti:)):)):))

daca tu esti retardata draga mea nakudo...pai ce sa zic de mine...is si mai nebuna ca fac parte din trupa tacanitilor de poeti si scriitori pe care i-ar impusca statul la orice pas...noroc ca-s minora:))

Cristake1974 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristake1974 spunea...

"Tu, cel invatat
Sa piarda speranta
Noi... ce hotaram
Unde trage balanta

Adevaru-i unul, dar
Nu-i lucru de pus
Intre noi pe cantar."

marada spunea...

Mie imi place sa intru pe blogul tau, chiar daca nu sunt printre preferatele tale. Nu stiu in ce categorie m-ai bagat, dar n-are importanta!
Nici nu ma straduiesc sa-ti demonstrez ca sunt de incredere.
Sunt asa cum sunt si imi place sa accept si sa fiu acceptata...daca se poate!

nakudo spunea...

amin..draga elena

nakudo spunea...

bine ai revenit draga raza..esti neschimbata si ma bucur..te imbratisez iti povestesc pe mess ce s-a intamplat daca nu ai reusit sa vorbesti cu madalin..te pooop

nakudo spunea...

comentariu sters pentru comentariu sters

nakudo spunea...

adevarul e unul cristake...asta e adevarul

nakudo spunea...

draga maranda nu vreau sa fiu inteleasa grasit..si nu are legatura cu tine...ci cu o anumita chestie intamplata zilele astea cand am descoperit ca virtualul este infestat si ca nu intotdeauna persoana de pe blog exista si in realitate..ca aceeasi persoana se poate da adolescent,adult,copil,femeie..etc..ca poti primi mailuri pline de rahat si ca nici macar nu stii de la cine..intreab-o pe elena..doar am facut precizarea ca oamenii de mai sus ii cunosc mai bine decat pe ceilalti..pentru ca vorbim mult in particular..cu unii ma cunosc personal si atunci perceptia e legata de realitate sau unii sant socant de sinceri si deschisi cum e geanina si cristian...deci de incredere...mie imi place blogul tau foarte mult..si ce scrii si lupta care o dai...si imi esti draga...si stii ca citesc...intentia nu a fost de a rani ci doar de arata ca pe restul nu-i stiu personal si ca unii sant intr-un fel pe blog si altfel in realitate..iti doresc ca blogurile pe care intri sa fie reale nu cu nebuni..si sa nu te manjeasca nimeni cu noroi...nu intru pe bloguri care nu-mi plac..pe o parte va citesc dincolo de postari dar de cand cu chestia asta imi pastrez si o marja de rezerva..mi-ar place sa va cunosc pe toti motiv pentru care am o adresa de mess si nu o sa inchid niciodata blogul..pentru ca eu asta sant cu bune si rele..sa te uiti ca nu sant mentionati oameni pe care ii stiu de dinainte de bloguri..pentru care imi pun capul si nu mi-l pierd...care sant de incredere cum e karuna sau kaiso...deci maranda esti hipersensibila si asta ma bucura..ai reactionat..esti om..si simti ..iti pasa..te iubesc si imbratisez cu drag

Lisandru Cristian spunea...

Ha, ha - suntem persoane de încredere, şi eu şi Geanina? Dar mulţumim foarte mult...

Anonim spunea...

Cine te-a indus in eroare, mami? Cine te-a intors cu funduletzul in sus?

BMD spunea...

dar cine te-a suparat asa de tare?

nakudo spunea...

pai santeti cristian pentru ca santeti reali..sau nu santeti si santeti femeii sau copiii?ha-ha..o zi minunata va doresc si va imbratisez

nakudo spunea...

tata paul nu m-a dus nimeni in eroare doar trag un semnal de alarma ca nu intotdeauna persoana din spatele tastaturii este reala...ca existi nebuni care se joaca cu oamenii si care iti pot intra in viata ta reala cu chicioarele bre...ca in spatele unei aparent persoane dragute poate fi un cioban din ala de doarme pe burta si-si pazeste casul sau in spatele unui blog religios poate fi un dement..acest semnal de alarma este in principal pentru adolescenti..ca noi mosnegii facem fata...oamenii care ii vizitez chiar imi sant dragi si blogurile lor..sper sa fie si reali asta daca eu nu-s vreun cioban..ha-ha..iti povestesc ca nu vreau sa dau nume ca sa fac valva ca asta a fost si scopul acestei persoane...asa ca draga paul vezi cine te salveaza de pe drumul rau..te poop

nakudo spunea...

draga moliuta daca aveam din salata ta imi domoleam greata provocata...povestim cand vrei pe mess sau daca nu oricum o sa vada cu timpul mai multi ..nu-i fac reaclama frate ...da rahatul sa stii ca se decanteaza ..pluteste...te poop..o zi frumoasa sa ai

Marius Ola spunea...

Ca în orice pădure, există şi în codrul virtualului destule uscături. Unele mai ţâfnoase decât altele. Sau să fie vorba doar despre o capcană în scrierea ta?...:)

nakudo spunea...

corect draga marius,,,hai ,mai ca ma crezi mai inteligenta decat sant:)-o sambata zambareata iti doresc...foarte

giulia spunea...

si mi-e mie drag sa intru la tine pe blog, si sunt o persoana foarte ¨reala¨.
email-ul meu îl gasesti la profilul meu.

oricum, nu trebuie sa-ti faci sânge rau pentru nimeni.

esti cum esti, si daca unii revin la tine, e pentru ca le place cum esti.

nakudo spunea...

draga giulia si mie imi place mult de tine si blogul tau..chiar daca nu comentez tot timpul citesc in limita timpului...acum e mai lejer dar din primavara pe terapii ajungi si la 120 de pacienti pe zi...mai persoana asta imi vorbea de Isus cu niste timp in urma pe blog si ce pierduta sant eu..apoi a trecut la pornografii si mizerii la alti oameni...chiar ma intrig cand imi sant atacati prietenii si oameni care sant de calitate..te poop...o seara placuta

marada spunea...

Am inteles mesajul. Eu sunt una din oamenii reali, poate prea reali!
Toate cele bune!

GRIGORE ROTARU spunea...

Pentru că am comentat la dv. în casă mă simt şi eu obligat să zic ceva: numele Rotaru Grigore desemnează o persoană reală ( nu este pseudonim; deghizare nici atât !), am patru copii şi trei nepoţi.
Nu mi-aş permite să dirijez pe cineva ( gândire , sentimente, religie , …) cât timp ( aşa consider eu ) am imperfecţiuni nescuzabile.
Dacă vreun cuvânt din comentariile mele a produs deranj şi o să întăriţi aceasta aici, atunci o să-mi dau palme în public. Comunic pe NET numai în acest mod – prin comentarii – în particular NU – < messenger > nu am!
Dacă in afara de comentariile care sunt publice – CINEVA a trimis vorbă ( am înţeles că mizerii !) şi a semnat cu numele meu, atunci totul devine incitant.
Dacă aţi vrut a face furtună în paharul cu apă – atunci aţi reuşit.
Eu am judecat scriitura: scrieţi poeme în proză, aveţi talent şi atât.
Citind fermitatea sub care ne-aţi trimis mesajul , nu pot spune că mă simt bine: sunt îngrijorat pentru că ştiu şi alte cazuri , fie neînţelegeri,fie nemernicii din partea unora care nu au minte a spune două vorbe şi pe neputinţa care li s-a dat – se răzbună astfel !
Îmi pare nespus de rău !

nakudo spunea...

poop maranda...

nakudo spunea...

domnule rotaru se pare eu chiar am facut valuri...am talent la asta doar sant femeie..eu cand ma simt deranjata replic dupa cum ati vazut...ca nu-mi sant toate pasarelele in ramurele ..nu pot sa sa zic ca nu m-am indoit ca ati fi real...la un momenta dat aveam senzatia ca tot netul e a acestei persoane...ma rog care sper sa nu va deranjeze ca pe elena,kis,florin,uncas...voit sau inconstient...ideea este ca eu cred in generatia care se ridica ca valori cum sant smile,madalin,gaby,raza de soare si inca multi de termin netul...si noi astia batranii ne descuracam...dar nu vreau acesti adolescenti sa fie raniti..pentru ca sant niste oameni cu totul speciali...iar eu sant invata sa se faca corelari gresite intre arta fotografica si alte pornografii..de asta zic ca e un blog de inotatori..care vrea vede dincolo de aparente...ca nu e mare lucru..multumesc de compliment si ca dumneavoastra credeti ca am talent...eu scriu de drag,descarcare si zbor si stiti ca multe sant imaginatie din inima ce nu poate materializa tot...multumesc mult si va asigur de respectul meu neconditionat..o seara fara dureri..nu am avut intentia sa ranesc

GRIGORE ROTARU spunea...

Am inteles tot. Sa fie bine !

Bejenaru Gabriela spunea...

iti apreciez sinceritatea si nu am ce comenta la acesat postare,sunt puti oameni care spun adevarul in fata.o zi frumoasa sa ai.

Bejenaru Gabriela spunea...

din cauza internetului am facut cateva greseli,vroiam sa spun,,putini oameni,,scuze

nakudo spunea...

te imbratisez cu drag..gabriela si la multi ani cu puterea si intelepciunea arhanghelului gabriel..si tu esti la fel..legat de sinceritate..ha-ha

Bejenaru Gabriela spunea...

ha ha ha esti tare comica,ai grija de tine si de cei dragi.o seara frumoasa

Andrei Răduţu spunea...

Tot e bine ca ai gasit in cine sa te increzi;))...toate cele bune:)

nakudo spunea...

si tu gabriela..multumesc...:))

nakudo spunea...

draga rappa-ru...sa-ti zic o chestie oamenii care acum mi-s prieteni...ne-am cunoscut printr-un conflict real si chestii contradictorii de contrasens..iar rad..citeste la elena unul din comentariile cu contrasensul in sens opus...care mi-a placut de rad de doua zile...iar rusinica mie...n-o sa ma crezi ca am uitat de tine prin omitere...tare misto de vorbit cu tine in particular..si nu uita ca berea contine hormoni feminini...ha-ha chiar te-am pierdut din postare dar imi esti prieten bun..bun..bun

Andrei Răduţu spunea...

Multumesc frumos de aprecieri:)...si eu zic la fel:)

nakudo spunea...

e real rappa ru..:)