miercuri, 2 decembrie 2009

EL


El s-a intors si mi-a zis,,Buna seara,femeie frumoasa".Fata mi se lumineaza reflectand sufletul sau prin ochii mei,prin razele lor albastre si verzi ce-i fac seva sa-i izvorasca din radacini.Santem electrizati unul de altul,adanci,in grote interioare de cautari si framantari care aduc linistea apei adanci.Apa care ascunde lumi nestiute.Am stat invelita in cocon de matase.El m-a atins cu bagheta-inima si mi-au crescut aripi,mari si frumoase.Cu care zbor mereu in jurul sau,atingandu-l si implinindu-i mai mult de trei dorinte in fiecare secunda.Pe varful degetelor are culori si cu fiecare atingere a sa imi daruieste noi straie si perceptii.
Avem radacini adanci in pamant...acolo unde putem simti inceputurile.El se metamorfozeaza intr-un copac pe ramurile caruia imi odihnesc trudirea.Ma fereste de arsita cu propria sa coroana si-mi saruta buzele cu propriile sale fructe.
In gene mi-am agatat ingeri diafani ce-ti canta la lira cand te adancesti in mine.Timpul e un cerc..fara inceput si sfarsit,doar continuitate.Luna...a ras seara aceasta devenind luna plina.
In plinitatea maturitatii si statorniciei,mi-a ridicat o cetate pana la cer in care ma simt in siguranta.
El s-a intors acasa si mi-a zis:esti translucida...iti vad inocenta.

8 comentarii:

Marius Ola spunea...

Câteodată te poţi tranforma în fluture şi zbori spre adâncurile inimii. Frumos sentiment descris de tine aici. O zi minunată:)

Bejenaru Gabriela spunea...

este un semn de implinire cand il vezi venind acasa sa fie alaturi de tine,atunci toate ganduril esi temerile au disparut pe loc,jumatatea noastra este acum langa noi si ne umple golul din siflet si inima,sa fiti fericiti dragi mei.te imbratisez cu drag

nakudo spunea...

multumesc draga Marius...si tie zile frumoase cat esti cu ,,nevasta":))

nakudo spunea...

iti intorc si va intorc ,toate imbratisarile si tot ce e frumos...santeti minunati si ma bucur ca existi si ca te-am cunoscut:))

elena marin-alexe spunea...

Esti diamant, caci la stralucitea ta se pleaca sclipirea stelelor si aura lunii, in noaptea tarzie.
Te rog pastreaza-ti stralucirea si puterea diamantului, caci lumea sta sa se cufunde in bezna.
O seara frumoasa imbracata in lumina diafana....si imbratisari calde!

nakudo spunea...

saru mana pentru tot ce simtit atat de frumos pentru mine...am primit imbratisarile si vi la intorc dimineta,cu roma de cafea si multa dragoste si intelepciunea psalmului 127..

Ana Gabriela spunea...

prin ochii tai nakudo nu m-as mira sa izvorasca rau de aur si pietre pretioase...ca deja fericire, frumusete si sinceritate izvorasc si ochii si sufletul...te imbratisez draga mea...

nakudo spunea...

multumesc copilut frumos