miercuri, 10 martie 2010

SARCASM


Uneori cei din jur o sa ne suspende de o grinda daca nu ne inalta un rug pe care sa ne arda.De ce?Pentru ca santem femei,pentru ca barbatii traiesc cu iluzia ca ne pot intelege sau ca,,el "e acea persoana speciala care a patruns misterul..Acel mister cu care se va mandri in fata tuturor..,,mai,eu stiu"-bietul ales.
Pentru ca inclusiv un tip precum Cartarescu crede ca a inteles femeia.Nu...clar..nu.
Noi santem cele care putem mima orgasmul..maestre si o sa o facem fara o logica.Poate e instinctul matern care ne cere sa protejam masculii,nici noi nu stim de ce...dar o facem.Le cream o lume iluzurie...de protectie...de rai.
Nu stim de ce dar putem fi zane sau putem distruge tot intr-o clipa.Avem gandirea si simtirea alambicata,ne jucam ca niste copii adulti..care pot rani cu inocenta unor copii.Putem fi egoiste si posesive iar cand ne plictisim de jucarie o aruncam...Putem cuceri tot ce vrem.Putem darui viata sau putem fi pline de ironii.
Santem buni psihologi fara scoli si diplome si putem supravetui in orice context.
Barbatii sant alesi dupa criterii complicate si neexplicate logic,dar clar cel ales va fi acolo mereu...dominand si delimitand teritoriul ca cei ce ravnesc la ce e interzis sa primeasca semnalul de alarma.
Dincolo de jocuri si realitati,toate stam agatate de o gringa cu dosul in sus..cunoscute si necunoscute,stiute si nestiute,mereu noi...vesnic condamnate de a simti mai mult decat simt multi...de comunicare totala si zbor si cadere.
Cu umor legat de viata si conjucturi...de vorbe si inimi ascunse.
Puternice si dand iluzia de fragilitate.
Libere in carcase superbe ce incita si creeaza obsesii.

14 comentarii:

Uncas spunea...

O pereche sarbatoreste nunta de argint si in acelasi timp si 60 de ani de viata. In timpul celebrarii apare o zana si le zice:
- Ca premiu pentru fidelitatea voastra timp de 25 ani, as vrea sa va implinesc cate o dorinta.
Sotia entuziasmata exclama:
- Vreau sa fac o calatorie in jurul lumii cu sotul meu!!!
Si imediat dupa ce zana a atins-o cu bagheta magica apar doua bilete de avion.
Sotul se gandeste putin si dupa aceea, adresandu-se sotiei zice:
- Atmosfera asta este foarte romantica dar am aceasta sansa doar o singura data in viata asa ca, scuza-ma draga, dar dorinta mea e aceea de a avea o sotie cu 30 de ani mai tanara decat mine.
Sotia ramane socata dar dorinta e dorinta asa ca zana il atinge cu bagheta magica si pac! Sotul devine de 90 de ani!

Morala: Toti barbatii sunt niste nenorociti, dar zanele sunt femei...

giulia spunea...

Postarea ta m-a pus pe Ganduri!

Comentariul lui Uncas m-a amuzat.

Noi sa fim sanatoase, apoi cu sau fara orgasm o sa mergem mai departe!!!

Anonim spunea...

Dacă noi n-am beneficiat de muşchi, am fost nevoite să ne dezvoltăm alte părţi ale corpului, de exemplu...pliseurile din cap...nu de altundeva.

Omul de nicaieri spunea...

Pentru ca femeile sunt foarte diferite si fiecare are ciudatenia ei:))

si comentariul lui Uncas e bestial:))

nakudo spunea...

misto morala uncasu...da sincer sa vezi tu zgripturoaica in care se poate transforma orice zana..nu uita de srek...si ceva inmuiat in ciocolata:)

nakudo spunea...

draga giulia..asa este ,noi sa fim sanatoase...nici matematica nu a dezlegat inca enigma noastra...apoi un pic de ciudatenie nu strica:)

nakudo spunea...

draga ploare datorita pliseurilor cerebrale..am devenit sursa de inspiratie pentru kilturi...sa imbracam parti masculine cu care se gandeste..hi-hi:)

nakudo spunea...

pentru ca santem diferite si fiecare unic,draga roxana pentru e clar ca nu santem barbati....apoi la coliviile noastre pline de turturele...populam din noi pamantul cu fiinte vii dupa declin..te pup...:)

Cristake1974 spunea...

Da, da... sigur. Maine, poimaine, femeia o sa aibe si pretentia ca e mai frumoasa ca fotbalul. Haida deh ! :D

nakudo spunea...

nu e mai frumoasa ca fotbalul..zau..ca ea nu da cartonase..daca e faultata...deja se ajunge la eliminarea jucatorului...hi-hi

Haiawatha spunea...

Femeie despre care vorbesti e foarte irationala, e ca un despot cu porniri cel putin stranii... dar e o buna definitie a femeiii in general...
Eu cel mai aproape am fost de a intelege mecanismele de gandire ale femeii, suna misogin, exact adunci cand i-a sters orice atribute logice si pur si simplu nu am mai aplicat pe ea grile... continui sa consider femeia cel mai impulsiv, contorsionat, paranoic, temator, fabulos si iarasi irational mecanism si imi e teama ca si pentru femeie e destul de greu sa se inteleaga... de aici insa si cel mai puternic atribut al ei: instinctul.

nakudo spunea...

femeiele despre care vorbesc draga edu...cam asa santem toate..sau majoritat da nu recunoastem..multe se consuma doar in mintea noastra...instinctul e dus pana la infinit..de asta totusi cand va iubi va da tot,irational,asumandu-si riscuri etc...va duce o adevarata lupta..fara misoginism e adevarat ca si daca ii sant inselate asteptarile...uita tot devine o zana nefasta...nici noi nu ne cunostem si ne surprindem mereu cu ce chestii putem face...cu toate astea nu putem exista unii fara altii...si legat de postarea ta cred ca fiecare avem o jumatate unica si irepetabila...te imbratisez cu mare drag si multumesc ca ai fost sincer

kis spunea...

draga stephany,te simt cam suparata in aceasta postare in care victimizezi sexul frumos,dar hai fruntea sus, unde este optimismul?crezi ca noi santem mai happy cand toata ziua tragem la galere pentru o amarata de paine ?

hai ca tre sa vina primavara si o sa fie bine!
zile linistite si mai caldute!

nakudo spunea...

draga kis chiar stiu cum e sa muncesti atat...multumesc ca intelegi mereu substratul..la galere tragem si pentru a supravetui sufleteste mereu..asa e cam suparata..trece...te imbratisez cu drag