vineri, 10 decembrie 2010

4 comentarii:

kis spunea...

cu riscul de a ma considera desuet,eu sustin ca, religia mea ma duce mai aproape de Creator, si pot sa ma manifest prin Hristos indiferent de spatiu si timp pe cand cabalistii spun ca fiecare crestin trebuie sa invete stiinta cabalei pt. ca nu putem sa intram in spiritualitate bazandu-ne doar pe credinta.
Kabbalah si Zoharul le consider invataturi periculoase in primul rand ca denatureaza Biblia, restul(e can can) nu mai conteaza.
fii binecuvantata!

nakudo spunea...

draga kis,sigur ca ai dreptate ,de asta si te respect,doar zic...daca nu citesti,nu stii nu cunosti ,cum putem afirma ca exista un drum?asta zic...ca a nu sti inseamna a fi condamnat.intelegi?de asta te respect enorm...pt ca oricand pot discuta de arta,samanism etc..si oricand poti argumenta inteligent si cult de ce ai ales ce ai ales..;.asta e diferenta...ma inclin si ma inclin in fata ta...sant ceea ce sant si stii asrta...sa nu fim ingusti...te imbratisez cu mare drag

elena marin-alexe spunea...

Zoharul, imi e total strain..ca expresie.Despre cabbala am mai citit mai multe.
Exista un verseu in Biblie in care se ascunde misterul lui Dumnezeu dar si revelatia Sa. Ioan 3:16.
Dar parca am mai vb noi pe aceasta tema..
Iubirea include TOTUL!SI NICI O STIINTA MAI VECHE SAU MAI NOUA, NICI O ALTA RELIGIE CU ARE ACEASTA REVELATIE A IUBIRII,CA SI RELIGIA LASATA DE CRISTOS.
Te pup draga mea !

nakudo spunea...

asa este draga mea prietena...zic doar ca nu e corect sa ascundem anumite lucruri...Dumnezeu ne-a lasat libertatea de a alege in actul sup[rem al iubirii...mare adevar ati spus...hi-hi..sant doar informatiii atat...de asta specific mereu ca nu e atac....va pup cu mare drag