miercuri, 4 septembrie 2013

SAGA

Santem doua sfere de foc provenind din lumi complet diferite.Intr-o alta dimensiune ele s-au intersectat o fractiune de secunda in marea eternitatii.Luminile noastre erau complet diferite.Lumina ce lumina si lumina ce era doar lumina fara sa stie ce este.
Lucruri extraordinare se condensasera pentru a ne aduce impreuna .Caii,lupii ce ne populau lumile.Aleatoriu.
Pasiunea extrema de a atinge suflete si chipuri si trupuri pe care sa le putem citi,devorandu-le in traire.In luminile noastre diferite si in modurile noastre diferite.
Santem doua sfere de foc ce se ard mistuindu-se una pe alta pana la consumul total.E bine ca doar o clipa in marea eternitatii.



Sant oameni care ne nasc si sant oameni care ne ucid.Pe loc sau treptat.Sant oameni care sant perfuziile noastre zilnice si oameni care ne ataca imunitatea.Sant oameni care ne deschid usi si ne ajuta sa pasim mai departe.Asa cum sant cei care stiu sa dinamiteze orice temelie.Noi,noi putem sa-i facem nemuritori sau sa le furam dreptul la zbor.
Sant oameni.
In esenta sant doar oameni.


Atunci cand singuratatea il inghesuie intr-un colt intunecos izolandu-l isi poate aduce aminte ca exist.Fereastra linistita la care poate sta admirand  sau ignorand-liniarul.De la distanta.Taram stabil la care alergi stiind ca exista.Atunci cand singuratatea il inghesuie intr-un colt intunecos,izolandu-l.Ma poate chiar iubi pentru un timp.Atata timp cat poti strange in pumn o iluzie.

Niciun comentariu: