marți, 21 iulie 2009

OM


In aura umana exista un numar incalculabil de culori si combinatii de culori,unele depasesc limitele observatorului neantrenat.De aceea nici nu avem nume pentru ele.Este imposibil sa dau lista tuturor culorilor aurei,de aceea ma voi referi doar la cele principale.Culorile aurei se schimba in functie de progresul pe care il face posesorul,daca spiritul se imbunatateste,culorile capata o mare stralucire si vitalitate si devin terne si se altereaza daca spiritul deviaza spre lucruri negative.Culorile ce le vom studia indica "fondul persoanei".Aura danseaza si se invarte ca un curcubeu neasemuit de frumos:
-rosu:un rosu curat,clar,indica puterea spre bine.Generosii,conducatorii buni au mult rosu clar in aura.Se mai gaseste un rosu clar brodat cu galben auriu la cei care cauta sa-si ajute in permanenta aproapele.Nu-i confundati cu cei care-si baga nasul in toate,la acestia rosul va vira inspre brun.Benzi sau radiatii rosii emanand de la un organ indica starea lui exceleenta.Un rosu mai inchis indica un caracter rau,prost.Asasinii au rosu tern in aura.Cu cat rosul este mai pal cu atat persoana este mai nervoasa,instabila sau mult prea activa.Rosul clar in jurul organelor indica sanatate.Rosul brun asupra unui organ arata un cancer chiar inainte de declansarea lui.Deci aura indica viitoarele boli inainte sa apara.Rosul aprins este purtat de cei siguri pe ei,orgoliosi si vanitosi.Se gaseste si in jurul soldurilor prostituatelor.Deci egocentrice si prostituatele au aceeasi culoare in aura.
Se spune uneori "negru de suparare","albastru de frica","rosu de manie","galben de gelozie"etc si asta indica precis culoarea aurei celor ce traiesc aceste sentimente.Stramosii nostri,cand au spus aceste lucruri,au vazut aura constient sau nu.
-roz:imaturitate.La adolescenti predomina aceasta culoare.La adulti inseamna infantilitate,insecuritate.Toti cei care au roz la capatul sternului sunt bolnavi de nervi.
-orange:este o culoare buna,fiind derivatul prim din rosu.Indica oameni buni,milosi.
-galben-orange:indica stapanire de sine,aspiratii spirituale.
-orange-brun:fiinte lenese,de obicei bolnave.Daca este deasupra rinichilor indica calculi renali.
-orange-verzui:un temperament coleric,hartuitor,persoane lipsite de imaginatie,care discuta interminabil,fara a-si face griji in privinta argumentelor.
-galben-auriu:inalta spiritualitate,toti marii sfinti au haloul auriu.
-galben viu:cinste si sinceritate.
-galben roscat:timiditate fizica si spirituala,nu sunt perseverenti,usor influentabili.
-galben verzui sau galben brun:afemeiati,cand galbenul are foarte multe dungi rosii e vorba de complex de inferioritate.
-rosu brun amestecat cu galben:betivii si ratatii.daca sunt si rai apar si dungi verzi intercalate.
-galben striat de brun si brunul predominant:indica maladie mentala.Cei cu personalitate dubla(in sens psihiatric)au o jumatate de aura galben albastrui iar cealalta jumatate galben maroniu intr-un amestec inspaimantator.
-verde:culoarea sanatatii,a vindecarii,a compasiunii,a studiului,a deschiderii spre univers.Marii medici si vindecatori au mult verde in aura.
-verde albastru:reusita in studiu.
-verde spre galben:sunt marii escroci.
-albastru electric:cinste perfecta.
-albastru:culoarea lumii spirituale indica facultati intelectuale.
-bleu pal:persoane timorate,nedecise.
-albastru foarte inchis:persoane care iau problemele foarte in serios si au mari satisfactii.
Poate fi judecata o persoana dupa galbenul stralucitor si intunecimea albastrului.
-indigo si violet:convingeri sincere religioase,evolutie spirituala dincolo de terestru.
-gri:modifica culorile aurei,in sine nu inseamna nimic afara de faptul ca persoana este foarte putin evoluata,cu slabiciuni de caracter si sanatate.Benzi gri deasupra unui organ arata ca acesta este pe punctul de a se imbolnavi.
Cand doua persoane sunt compatibile mai intai vibreaza etericul si aura iar printr-o imbratisare fizica aurele se contopesc intr-o vibratie si explozie de culori similare creatiei Universului.

urmeaza:planete-asocieri culori,asociere note muzicale

10 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Mie îmi place la nebunie culoarea roşie...

Nicolae Anca spunea...

E incredibil cat de multe se ascund in noi si in jurul nostru si cat de mult conteaza un simplu gest sau gand!

Cu siguranta fiecare incercam acum sa ne definim aura, in functie de ce ai postat... ar fi minunat insa sa putem vedea aura tuturor, sa nu mai fie nimic ascuns! Asa am stii in permanenta cu cine sa ne incurcam!

nakudo spunea...

DIN propria mea expierenta,Cristian..pot spune dupa fotografiile de pe blogul tau din vacanta..ca esti un om bun,pasional,copilaros,alintat...si generos sufleteste...te mbratisez cu drag...auriu..verde si indigo..tot mai intens ca ai...

nakudo spunea...

Draga Anckhiy-e greu sa sa dai omului mai mult decat poate duce...lucrurile bune si frumoase vin din inima...nu incerca sa-ti definesti aura..doar inceraca sa te vezi asa cum esti...sa te ierti si sa te iubesti...restul vin de la sine...esti un om frumos interior ..in evolutie...daca nu ascundem nimic de noi...vedem si restul..doar sa nu fie din egoism...si pot sa spun ca oameni minunati sant dincolo de aparente...iti daruiesc..albastru,rosu si mult galben...te imbratisez

Geocer spunea...

Tu esti capabila sa vezi aura?

Cristian Lisandru spunea...

Mulţumesc pentru aceste cuvinte, Nakudo, mulţumesc mult... Mi-au trecut obrajii prin toate culorile curcubeului...

nakudo spunea...

geocer...daca aud voci...?!~..uneori..nu intotdeauna...si nu am facut nimic spacial...pur simplu e un dar...pornind...de la empatie...s-au dezvoltat unele chestii..nu-s atat de in regula incat sa o pot vedea...si mai hranesc si lupul cel rau...ca-s om

nakudo spunea...

nu ai pentru ce Cristian...sant darurile tale pe care le ai si le-ai cultivat ...

Nicolae Anca spunea...

multumesc pentru culorile daruite, iti transmit si eu curcubeul sanatatii, al sufletului si al intelepciunii!
O zi excelenta!

nakudo spunea...

multumesc...draga anckhiy-fiecare dar sa se intoarca inzecit